DavidLC Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 A to nejde jít hned na tu protetiku když si to platíš ? Jinak asi tam to bude fakt o.k. Díval jsem se na Hudy a pod. a toho je poko.ot a nevyznám se v tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 (upraveno) @DavidLC : Jo, můžeš rovnou, ale budeš platit plnou cenu (cca 1600 za pár). Upraveno 26. září 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 před 1 hodinou, moco napsal: @DavidLC : Jo, můžeš rovnou, ale budeš platit plnou cenu (cca 1600 za pár). Aha, díky, pozeptam se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 V 25. 9. 2020 v 23:44, krtenek napsal: Na zmenšení prostoru v botě stačí silnější vložky nebo si je něčim Právě silnější a trochu "lepší" bych rád. To podlepení nějak nevím... trochu i laboruju s posouváním těch originálních. Ale bude to asi chtít nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 V 25. 9. 2020 v 21:30, DavidLC napsal: Měl by někdo tip na vložky, lehce "zmenšit" nebo upravit pozici nohy v botě ? Podívej na Sidas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 (upraveno) před 1 hodinou, krtenek napsal: Já si vložky v Meindlech podlepil koženkou a cca 1 mm kůží. Drží to spolehlivě. Hmm, tak na to "zmenšení" by to asi stačilo. Nakonec šlo by to nanečisto a pak kdyžtak lepit. Mam jen pocit, že by vložka mohla chodidlo líp usadit. Na ty Sidas jsem koukal, zkusím jim zavolat, jestli poradí. A kouknu i do zdravotních potřeb. Upraveno 27. září 2020 uživatelem DavidLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Jako že jednu celou a jednu jen přední část ? Ja tam mám jen měkkou vložku, ale vyzkouším takhle polaborovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Aha, budu zkoušet a laborovat a nějak to dopadne Každopádně díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2020 Já mám vždycky problém s vložkami v patní části. Kdy jsou vložky moc vystlané v patě (třeba ten Sidas) tak to zvedne patu a noha, resp. pata není správně v botě usazená, tak jak výrobce měl v zamýslu a dělá to neplechu. I proto řeším ty speciální u protetika, který je schopen udělat i velmi tenkou vložku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Pak je tady i firma Svorto: https://www.svorto.cz/191-ortopedicke?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=SE+Ortopedické+vložky&utm_content=Užijte+si+zdravou+chůzi&utm_term=ortopedická+vložka Mě právě v těch vložkách od Sidasu, velice dobře sedí noha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2020 Vypadají fajn a ceny jsou rozumné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Ahoj, nevite jestli se daji Makary vyzkouset nekde v okoli Prahy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Co já vím, tak jen Zlín. Ale co já je naposled zkoušel, tak sedí parádně a seděly mi 46EU oproti Meindlům které nosím 47EU. Zkusil bych si ze Zlína objednat dvě velikosti (pokud mají) a tu co ti nesedne jim poslat zpět (nebo obě). Mají ve Zlíně vzorkovou prodejnu, takže nehrozí, že by ti dělali boty na míru a ty je nemohl vrátit (i když si myslím, že by jsi mohl i tak). Ale jak říkám, byl jsem z jejich pohodlnosti překvapen, potom co jsem četl, že "klasiky" jsou hrozný dřeváky. Makary byly pohodlné jak papučky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 A můžeš poslat odkaz? Nasel jsem dvě firmy a ani jedny nemají trappery, tak jestli jsem něco neprehlidnul.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Nevím, jestli přímo tvůj poptávaný model mají skladem, ale napiš jim, pravidelně naskladňují, nebo alespoň když jsem se o to před pár lety zajímal a byl tam fyzicky, tak toho tam měli dost. http://www.spsport.cz/rucne-site-boty-makara/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Jo, to je jeden z tech dvou, zkusím se poptat.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Doporučíte mi prosím nějaký návleky proti sněhu/vlhkosti. Není to na žádnou VHT, ale na normální courání po našich horách. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Moje zkusenost je takova, ze mi to vzdycky tak sralo, ze jsem to prestal nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Taky mám tu zkušenost, raději se té louce vyhnu než se m.dat s navlekama. Jiná situace je, pokud se chceš brodit sněhem celý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 před 2 hodinami, cema napsal: Doporučíte mi prosím nějaký návleky proti sněhu/vlhkosti. Není to na žádnou VHT, ale na normální courání po našich horách. Dík. Rum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se