mimes Odesláno 28. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2019 v relacii poklady z pudy na tv prima vysielane 27.52019 omegy cca 100 rokov stare a v jednej starsej epizode, este jedny hodinky ale znacku si nepamatam, cena bola cez 200.000bratia cesi mate lepsi pristup k archivu, skuste to pozriet, hodit obrazok a snad nejake info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 8. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Mno, "Poklady z půdy" sem opravdu nepatří a ani mě nezajímají, natož abych se na ně dobrovolně díval. Ale uznávám, že se někdy večer "potkám" s pány Rumem a Skleničkou a pustím si film, který bych si s čistou hlavou nikdy nepustil...... tak třeba Kdo je kdo (1973), záměna populárního zpěváka a automechanika, to je zápletka ve fimu s Václavem Neckářem. Hodně blbá kvalita obrazu, ale podle specificky umístněného subcifru bych se i vsadil, že jde o něco s kalibrem EB8800 (17 jewels). Jj, pohledal jsem a Jan Kanyza se nezdá, minule Heuery, teď "úlovek" Sicura a kal. EB8806. ... a ještě jiné pouzdro.Něco o strojku zde:https://17jewels.info/movements/e/eb/eb-8800/ A Jan Kanyza ještě jednou. Ve snímku Útěky domů jsem si říkal, jestli ty Carrery měl jako rekvizitu a nebo jsou jeho vlastní.A ve filmu Kam zmizel kurýr (1981) se Heuery mihnou, takže asi jeho vlastní "doplněk". A neodpustil jsem si perličku pro fotografy... Minolta X-1 SLR 35mm Mno, asi zmámější snímek, ale filmovou kvalitou jsme stále v "přízemí", je detektivka Černá punčocha (1986). Tady s hodinkama nevim. Původně jsem si myslel, že Milan Karpíšek měl nějaké ruské Elektroniky 5... ale asi ne, nic mi na ně nesedí.Petr Pospíchal asi Seiko 5 7019-5000, mihnou se tam snad i plastové Primky (ale můžou to být Swatch). Jandák něco s oranžovým cifrem... Mno, prostě kousky, po kterých se mi moc pátrat nechce. O trochu lépe je už film Past na kachnu (1978). Nejdřív jsem film viděl na youtubu v dost mizerný kvalitě. No a až po stažení lepší kvality, abych zjistil co měl Ivan Vyskočil na ruce, jsem "ulovil" další kousky. Takže pravděpodobně to vypadá, že Ivan Vyskočil měl Omega Seamaster Soccer Timer Chronograph 145.020 Cal. 861 Konkrétně, co měl Milan Sandhaus na ruce, přesně neurčím. Když ale řeknu Longines / Lemania / Eterna, je to jasný. Hele, co to je za značku Conel? A ještě jednou vyskočí Vyskočil... Hop a je tu lidoop (1977) Mno, tak co? Sicura, Chateau, Sorna nebo Globus? Nějak se to ve vlákně "V hlavní úloze" nakouslo, ale k rozuzlení nedošlo.A co MEISTER-ANKER 13 ? Docela to cifrem sedí, ale má to háček - nesedí mi to barevně.Ale na kalibru EB8420 (18,000 A/H, 17 jewel) se snad shodneme.vel.38x45x14mm Dnešní "déčkové" filmy bych zakončil snímkem s lehkou detektivní zápletkou Třetí skoba pro Kocoura (1983). Aspoň se zadařilo "ulovit" detailní záběr na Primky kal.66, které měla Michaela Kuklová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Super findy. Hlavně ty Omegy. Kanyza s Carrerama překvapil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Ano, Ivan Vyskočil je vlastníkem soccer timeru (zná mého tátu, potkal se s ním u nákupu, únor 1972). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Libor, pekne spracované ukážky. Ak sa dobre pamätám, tak tie isté Sicury sme riešili aj u Jiřího Grossmanna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Luxusni ulovky Libore! Obzvlaste MVS ve filmu je super. Jinak u Jandaka to vypada Taky na kvalitni chrona v oceli...ale nasel jsem jen Autavky a Nicolet, asi to nenajdeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Citizen bullheady v novém Tarantinově filmu? Na Bradovi vypadají cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 13. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Ano, Ivan Vyskočil je vlastníkem soccer timeru (zná mého tátu, potkal se s ním u nákupu, únor 1972).Svět je malej Tak Soccery jsou aspoň potvrzený... teď kdyby se ukázalo, co měl za hodinky v "opičákovi". Jinak u Jandaka to vypada Taky na kvalitni chrona v oceli...ale nasel jsem jen Autavky a Nicolet, asi to nenajdeme. Hmmmmm, pomeranče Autavky jsou k sežrání. Zkusim někdy kouknout na nějaké filmy s Jandákem z toho období... kdyby se to potvrdilo, ať už autavky, nebo jiné, tak by to nebyl špatný "úlovek". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 (upraveno) Malej kviz Z jakeho je to filmu a kdo je ma na ruce? Upraveno 17. srpna 2019 uživatelem Alex77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 to bude nejaky Jamesko Bondesko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Goldfinger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Není to ruka Patrasové v Návštěvnících? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Goldfinger.Spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 23. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2019 (upraveno) Není to ruka Patrasové v Návštěvnících? No to nene, nahodou jsem tohle leto Navstevniky "projel" se synovcem a Dada rolady nema. Too Alex: agent 007 je moc proflaknutej Upraveno 23. srpna 2019 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Toto vlákno je mé oblíbené, bohužel delší dobu bez aktualizace. Přidám tedy odkaz na obdobný web (snad se neopakuji - nedohledal jsem), věnovaný hodinkám ve filmu - kvalita zpracování zdaleka nedosahuje Liborově prezentaci, přesto se dá občas najít zajímavý kousek z oblíbeného filmu / seriálu a tím se inspirovat v dalším sběratelském řádění: http://watchesinmovies.info/movies/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 22. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 (upraveno) Čus pánové, z vývoje posledních dní to vypadá, že "fabrika" zavřela brány a nikdo neví na jak dlouho, možná i na furt. Ale to není to důležitý. Proč tedy píšu... no, nudím se Tak jsem si začal dělat pořádek v compech ve složkách. A teď to důležitý... našel jsem něco rozpracovaný a nezveřejněný , tak to sem dám jo? Co si tak pamatuji, tak někdy před půlrokem byl v telce film Ponorka (Das Boot, 1981) - dle mého názoru, jeden z nejlepších válečných filmů, co byl kdy natočený. A zvláště, pokud si pustíte nesestříhanou verzi, která vás "stáhne" do příběhu ponorky U96 hluboko pod hladinu oceánu a velmi realisticky popíše každodenní pobyt námořníků a strojníků na její palubě. Na hodinky nic, ale pochvala filmařům za použití autentických rekvizit... cibule nevím, ale krásný stopky Junghans - U-Boot stoppuhr / Torpedo-Uhr. kalibr 29A Upraveno 22. března 2020 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Nevíte co je to za herce? Název filmu jsem zapomněl, je to taková "béčková" slepenina Vetřelce a Hlubiny. Hodinky Casio DW-5000 (možná), ale nesedí mi tam pásek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Jack Scalia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 25. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Ty jsi hlava díky! Tak pro upřesnění, jedná se o film Průrva (The Rift, 1990). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 26. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 A jedeme dál... Zima žádná nebyla, Vánoce jsem ani nezaregistroval, tak bych si je připomenul alespoň filmem Strašidelné Vánoce (Scrooged, 1988) s Billem Murrayem v roli bezcharakterního bručouna, který nemá Vánoce rád. Bill Murray měl na ruce Audemars Piguet 25657/002 Quantieme Perpetual Calendar 18K Yellow Gold.A budou to asi i ty samé, které jsou vidět ve filmu Rychlá změna (Quick Change, 1990). Více bylo napsáno zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72141-liborovy-filmové-vintage-postřehy/?p=2325850 Ve filmu jsou i různý cibule, Geneva Antimagnetic z Hong Kongu, druhé nevím. Ale zahlédl jsem i něco, co vypadá na TAG Heuer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se