Kid_A Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Vymena probehla bez problemu, vse velmi kvalitne zabaleno, vynikajici komunikace. Ondru mohu doporucit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Domluveno, vymeneno, vyřízeno, rychle a v pohodě... díky Ondro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Pohodovy obchod, doporucuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YvanD Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Vsetko prebehlo tak ako ma Ondrovi samozrejme dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Všechno na jedničku, můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Další obchod a opět naprosto v pohodě, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Obchod naprosto v pohodě, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Vše v naprostém pořádku. Super komunikace. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 16. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2016 Vše naprosto bez problémů, děkuji za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Od Ondry jsem kupoval hodinky. Co taky jiného.. Vše naprosto v pořádku. Děkuji za obchod a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Děkuji za obchod, vše v nejlepším pořádku, můžu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Odeslano v poradku, prislo v poradku, jsem spokojen. Takze muzu taktez doporucit. Diky :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Jako na heurece... komunikace a rychlost odezvy: 2/5 ... domluva poněkud vázla zabalení: 3/5 ... osobní předání bohužel nevyšlo, hodinky byly odeslány v origo krabičce a pouze v bublinkové obálce, nicméně dorazily v pořádku shoda reálného stavu s popisem v inzerátu: 3/5 ... zde bych doporučil pořádně prohlédnou a nafotit reálný stav před odesláním-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- nicméně jsem s hodinkami spokojen a dělají radost takže díky za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cairon Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Navazuji na hodnocení El Nana, hodinky od uživatele Ondrys byly menší, než udával v inzerátu (jak píše El Nano, shoda předmětu s reálem max. 3/5), ihned po doručení zásilky a přeměření jsem mu toto oznámil s požadavkem na vrácení hodinek, chybu nerozporoval, přesto odmítl vrácení peněž za hodinky, vykrucoval se, smlouval o cenu za vracené hodinky, vysmíval se. Výsledek je ten, že po neplodné a urážlivé komunikaci s tímto člověkem, mám hodinky doma, jsou menší, než prodávající uváděl a pro mě z toho důvodu nenositelné. Radost tedy rozhodně nedělají, považuji to za otřesnou zkušenost a s tímto člověkem již nebudu nikdy obchodovat. Jak píše El Nano, obsah inzerátu neodpovídá hodinkám v reálu, proto doporučuji si hodinky prohlédnou před zakoupením jinde, nebo si najít veškerou dostupnou literaturu, ať pak nejste zklamaní, že přijde něco jiného, než bylo slíbeno. Na tomto serveru je to za několik let, co tu jsem, moje jediná negativní zkušenost, jinak jsem tu zatím měl čest pouze se samými gentlemany. Snad už takovou smůlu jako s užyvatelem Ondrys neudělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Zapoměl jsem sem dopsat, že jsme vše nakonec s Ondrou vyřídili k oboustranné spokojenosti, takže doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Vse k me naproste spokojenosti. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2017 Rychle, jasně vše na jedničku, díky. D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 18. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2017 Obchod byl rychlý, zboží odpovídalo popisu. Po zapojení jsem zjistil, že prodaný ssd disk nefunguje, oznámeno prodejci, ten mi vyšel vstříc a vyřešeno k vzájemné spokojenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly04 Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Rychlá komunikace, stav hodinek odpovídal popisu v inzerátu, perfektně zabalené. Můžu jenom doporučit. Ještě jednou díky za obchod. S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Objednal, zaplatil a měl radost:) vše v pohodě, doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se