Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Snow napsal:
  Kid_A napsal:
milisi, nežárli!!! watchfan je dobrej týpek a kde jinde bychom mohli vidět Johna Holbrooka live biggrin.gif

Vůbec si nemyslím, že Milis žárlí, zatím jsem jeho příspěvek zcela nepochopil, ale závist z něj opravdu nečiší, je to patrně zcela subjektivní názor ! Jak jsem již předeslal, některé fotky se mi také vůbec nelíbí.

Přesně tak, Milis je v pohodě , bylo mi ctí poznat ho osobně, spíše jde asi o americký způsob prezentace, který může u některých vyvolávat alergické reakce. wink.gif

Odesláno

BUBÁK napsal:
WatchFane1 paráda, pěkné fotky, určitě to byla super akce, u nás taky občas takové setkání proběhne, i když ne tak okázalé, místo Rolex máme většinou Primky, ale je to setkání  s lidma se stejným zájmem a to potěší. wink.gif

Ty si presne udrel klinec po hlave.

Ako som povedal vo svojom prispevku na TZ Patek Forum:

http://forums.timezone.com/index.php?t=msg...107#msg_2799601

"..Just returned from NYC this past weekend where I had a chance to meet many great

people who share my love for watches.

When everything was said and done - the watches were secondary

and meting the guys in person, who I know from here for many years was PRICELESS."

Mne je uplne jedno co ma clovek na zapesti - stretnutie ludi "osobne" ktorych som poznal

roky len cez forum bolo hodne vsetkeho usila ktore islo do organizovania tohto stretnutia.

Napokon - hodinky neboli vcobec dolezite.

Návštěvník Snow
Odesláno

WatchFan1 napsal:
  Snow napsal:
.

sorry, to je zvyk s Timezone kde vacsina fotiek musi mat 'watch content'.

Preto ked clenovia cestuju a chcu sa podelit o zazitky a miesta videne - obrazky hodiniek

z navstivenym mestom su viac-menej ockavane.

Myslim ze ukazovat len fotky New Yorku (bez hodiniek) ktory kazdy videl 1000 krat predtym by bolo zbytocne.

Ja sa tu ako debil snazim zdielat svoje nadsenie z nasim meetingom a stale sa najdu

ludia (nie ty Snow) ktory to beru ako vytahovanie. To je smutne :-(

Jasně, to jsem si vůbec neuvědomil, že NY je pro vás samozřejmostí, omlouvám se, doufám, že jsme Tě neotrávili a že nám zachováš přízeň smile.gif !

Odesláno

spiderer napsal:
WatchFan1 - nic si z toho nedelej, na podobny nazory narazis asi vsude..bohuzel.. wink.gif

Bohuzial.....mas pravdu...

ale na druhej strane, som na Timezone 3 roky, zdielam sa o skusenosti z novymi clenmi a aj s veteranmi,

mam tam vyse 5200 prispevkov ale zatial ma tam este nikto nenazval 'pitomcom'.

(a rad by som pripomenul ze su tam clenovia z celeho sveta - nie len z USA).

Ale ako som uz spomenul... ked sa tu raz za cas zastavim na Chronomag, niekedy sa citim

ako by zastal cas a ja sam bol opet doma a je rok 1986 ;-)

Odesláno

WatchFan1 napsal:
Ale ako som uz spomenul... ked sa tu raz za cas zastavim na Chronomag, niekedy sa citim

Máš pravdu, změnily se názvy ulic a místo soudruhu si již 17. rok říkáme pane, ale v lidech změna probíhá pozvolna. Doufám, že na chronomag nezanevřeš a brzy si od tebe přečtu nějaký další zajímavý příspěvek. wink.gif

Návštěvník Snow
Odesláno

WatchFan1 napsal:
  spiderer napsal:

Bohuzial.....mas pravdu...

ale na druhej strane, som na Timezone 3 roky, zdielam sa o skusenosti z novymi clenmi a aj s veteranmi,

mam tam vyse 5200 prispevkov ale zatial ma tam este nikto nenazval 'pitomcom'.

(a rad by som pripomenul ze su tam clenovia z celeho sveta - nie len z USA).

Jak jsem již jednou psal v předcházejícím příspěku, nevykašli se na nás, moc rád se pokochám hodinkami, které nebudu nikdy mít, ale přenášejí mě do jiného světa vysoké hodinařiny a mohu snít wink.gif .

P.S. naopak bych přivítal větší frekvenci Tvých návštěv u nás.

Odesláno

BUBAK, Snow. Vsetko je v poriadku ;-)

Ja mam hrubu kozu....len som bol trochu prekvapeny.....

Mozno je to urcita uroven arogantnosti, ale normalne ma moc netrapi co si o mne

myslia druhi ludia, ale ked ma niekto uraza na verejnom fore a nazyva ma

otvorene 'pitomcom'.....a zarovne ovplyvnuje svojimi nazormi (ktore podla mna nie su

pravdive) druhich, .......mlcat nebudem.

Mat rozlicne nazory je jedna vec (a mnou vzdy respektovana).....ale osobne urazky

su nieco ine....a preto som si musel otvorit hubu aj ja a povedat si co som si myslel.

Odesláno

Nemyslím si, že by se Watchfan1 nějak vytahoval. Naopak jsem mu vděčen, že nelituje času a ukáže nám co nemůžeme nikde vidět. A proč ukazuje ohrnuté rukávy no přece, abychom tu krásu viděli smile.gif. Je to zanícený fanda hodinek a díky němu je toto fórum o informace a krásu předváděných hodinek bohatší. Jen tak dále těším se na další fotky a setkání fandů luxusních a krásných hodinek. Ahoj jfk

Odesláno

Radši si prohlédnu fotky hodinek a srazů, ať jsou jakékoli, třeba i kýč podle někoho, než přiblblé tlachání o ničem. Pokud někdo vlastní nějakou sbírku já osobně oceňuju když sem dá fotky a je jedno co je to za hodinky jestli Patek, nebo Prim. Pokud k tomu budeme přistupovat, že se vytahuje, nebo ho urážet, tak už tady asi moc fotek neuvidíme.

Odesláno

Milis napsal:
Za toho pitomce se ti WatchFane omlouvám, nebylo to myšleno tak zle, jak sis to vyložil. Jinak si dál myslím, žes tady toho o hodinkách nikdy moc neřekl a že tebou prezentované hromadné ukazování hodinek je spíš buranov než nějaká krása. Milis.

nekdo radeji diskuterovy tlachy, nekdo radeji watchfanovy ciny. ja jsem spis pro to druhe

Odesláno

Dali napsal:
Radši si prohlédnu fotky hodinek a srazů, ať jsou jakékoli, třeba i kýč podle někoho, než přiblblé tlachání o ničem. Pokud někdo vlastní nějakou sbírku já osobně oceňuju když sem dá fotky a je jedno co je to za hodinky jestli Patek, nebo Prim. Pokud k tomu budeme přistupovat, že se vytahuje, nebo ho urážet, tak už tady asi moc fotek neuvidíme.

100% soluhlas

Návštěvník Kamil
Odesláno

to WatchFan1

Nenech se otravit.smile.gif Nevidim 5960, jeste na ne nedoslo? A co rikas na 5980 (ty se mi libi jeste vic)?

Odesláno

2 MILIS Prosim napis,ze si delas jen legraci(doufam,ze ano)

Vzdyt ty jsi preci spravny''řízek'' hodinkar.

Nejak mi to hlava nebere, bylo to preci pohlazeni po sberatelske dusicce.

rekni ze ano. LONG

Odesláno

Milis napsal:
Za toho pitomce se ti WatchFane omlouvám, nebylo to myšleno tak zle, jak sis to vyložil. Jinak si dál myslím, žes tady toho o hodinkách nikdy moc neřekl a že tebou prezentované hromadné ukazování hodinek je spíš buranov než nějaká krása. Milis.

Omluva je fajn, chce to kus osobni odvahy. Nicmene toto osocovani - at uz si o komkoliv myslim cokoliv - na toto forum nepatri! Pod vlivem vlakna o "mazani prispevku" se divim, ze toto smazano nebylo?!?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...