klobadysek Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 Pri brouzdani a slintani jsem nasel zminku o tehle reedici puvodnich Carrera s Lemanii c. 1873 (znama ze soucasnych Speedmasteru) jako v sedesatych letech. Tento remake byl vyraben v devadesatych letech a zahrnoval mj modely: CS3140.BC0727 CS3110.BC0725 CS3111.BC0726 CS3112.BC0793 CS3113.BC0726 Posledni dva modely mely pozmeneny cifernik s bilymi krouzky na subdialech ala Daytona. Povsimnete si vynechani jmena TAG, ktery se spojil s Heuerem az pozdeji. Nektere se daji jeste nalezt na e-bay. Co si o nich myslite?
roon Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 jsou nádherné, je to přesně ten klasický styl chronographu, který se mi velmi líbí
spiderer Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 Ty cerne nemaji chybu, az na chybejici cernou tachymetrickou lunetu jsou hodne podobny omegam moon
roon Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 Ty cerne nemaji chybu, az na chybejici cernou tachymetrickou lunetu jsou hodne podobny omegam moon ta luneta mi tam právě vůbec nechybí, naopak bez ní mi právě připadají takové elegantnější jako třeba tyto:
spiderer Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 roon - me taky ne, to bylo mysleno tak, ze kdyby meli lunetu tak vypadaji prakticky stejne Takhle jsou mnohem decentnejsi, idealni doplnek k moonwatch
farářskej Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 No, je fakt, že kdyby mi někdo držel u hlavy bouchačku a nutil mě, abych si z dvojice speedmaster/heuer carrera re vybral jenom jedny, asi bych dost váhal...
roon Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 roon - me taky ne, to bylo mysleno tak, ze kdyby meli lunetu tak vypadaji prakticky stejne Takhle jsou mnohem decentnejsi, idealni doplnek k moonwatch s tím můžu jedině souhlasit , byla by to ideální dvojice
Návštěvník Snow Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Jedním slovem nádherné a bez urážky OMEGA by se mohla jít vycpat.
decebal Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Jedním slovem nádherné a bez urážky OMEGA by se mohla jít vycpat. Tohle vnímám jako "velmi odvážné tvrzení" .
klobadysek Odesláno 27. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2007 K tem Omegam: Neni bez zajimavosti ze THeuer se pri vyrobe reedice potykal s mnozstevnim nedostatkem Lemanii, i tyto kalibry totiz dnes vlastni ETA/Swatch/ Omega=Speedmaster a spekuluje se ze to byl duvod pro ktery zacala spoluprace se Zenithem a pouziti El Primero, historickym konkurentem Lemanie.
cali Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 tie BR su dokonale maju vsetko co treba ale hlavne nic navyse.... k tagom lemania, nelemania nie je tam datum
klobadysek Odesláno 27. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2007 tie BR su dokonale maju vsetko co treba ale hlavne nic navyse.... k tagom lemania, nelemania nie je tam datum Rada Carrera byla predstavena poprve v roce 1964 jako pocta jezdcum Carrera Panamericana, v takovem kontextu bych to datum ozelel. Ostatne kdo preferuje Valjoux 7750 a datum ma k dispozici soucasnou Carreru, ta ma i safir misto plastu. Za sebe bych dal prednost tem originalum, prestoze na safir a datum normalne nedam dopustit.
Viktor Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 http://home.xnet.com/~cmaddox/heuer/articl...ra_article.html
klobadysek Odesláno 27. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2007 http://home.xnet.com/~cmaddox/heuer/articles/carrera_article/heuer_carrera_article.html Byl jsem odhalen Ostatne co o nich soudis ty Viktore, tvuj nazor by me zajimal.
Viktor Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Mně se moc líbí re-edice Tag Heuer Automatic Chrono a ještě víc se mi líbí starý chronografy pro Bundeswehr
pavel23 Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Ty carrery jsou krásné. Hned bych je bral , ale jsou určitě dost drahý. Kolik asi stojí v perfektním stavu?
Návštěvník Snow Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Jedním slovem nádherné a bez urážky OMEGA by se mohla jít vycpat. Tohle vnímám jako "velmi odvážné tvrzení" . Vnímej spíše foto a musíš doznat názoru, že mám pravdu, pokud mě chceš přesvědčit o opaku, pošli nějaké fotografie srovnatelného modelu OMEG. Díky.
farářskej Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Na www.chronomaster.co.uk mají dvě reedice - jednu za 1150 liber, druhou za 1275 liber. Mít ty prachy, šel bych do nich...
Návštěvník Snow Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Na www.chronomaster.co.uk mají dvě reedice - jednu za 1150 liber, druhou za 1275 liber. Mít ty prachy, šel bych do nich... Byli bychom dva !!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se