Denjl Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Gratuluju, ale to sme si uz řekli osobně hlavně ať te zase neco nepopadne :-D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 no aspon jako vstupenku na dalsi rolex sraz by si je mel ponechat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Pěkně Pepo, dobrá toť žena! A jen tak na okraj, sundáváš si práci hodinky nebo už jsi "zapomněl" v nějakém otvoru: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 no aspon jako vstupenku na dalsi rolex sraz by si je mel ponechat :-)Tyto zůstanou doma, vzhledem k tomu, jak jsem k nim přišel .....jsou neprodejné. Á propos, kdy tedy bude další Rolex sraz? Pěkně Pepo, dobrá toť žena! A jen tak na okraj, sundáváš si práci hodinky nebo už jsi "zapomněl" v nějakém otvoru: Kucí, neblázněte, já nejsem veterinář :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Prosím, prosím, smutně koukám. Co je to za model? A jaké máš zápěstí? Barevně vypadají opravdu suprově! Předem díky za info a omlouvám se, že s tím opět otravuji. P.S. Expy 1 jsou opravdu super! 36mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 (upraveno) Pepo nádhera,máš v manželce poklad,to je to nejhezčí....a rolády perfekt Romane, díky. Nejhezčí je pocit, když vidím , jak je naše dítě šťastné....ten se nedá překonat. Budu muset pořídit nějaké Ruhly s mrkací kočičkou. Upraveno 7. listopadu 2014 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Pepo,když se dívám na tu fotku u "stolu" tak můj respekt k tobě vzrostl ještě o 100%.Nikdy jsem nechápal,jak je možný se tohle všechno naučit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Když jedny Rolády, tak Exp I. ...a začínám zase blbnout s řemenama. Tentokrát nasazeny Hirsch Terra Green a Hirsch Terra Gold Brown. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Tohle by vůbec nebylo špatné combo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Pepo jo to by bylo moc pekny kombo a GMT keramiky te zatim mijely ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Pepo jo to by bylo moc pekny kombo a GMT keramiky te zatim mijely ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Tohle by vůbec nebylo špatné combo.... To by bylo super combo, vím o čem mluvím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Paní Colombová : " Dlubixi, asi Tě přijedu vytahat za uši ! ! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Paní Colombová : " Dlubixi, asi Tě přijedu vytahat za uši ! ! ;-) to bys měl! Takhle vzít roha, to se nedělá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Sedím na balkóně s nohama na zábradlí a vzpomínám, jak jsem tenkrát ve 14 letech byl účastníkem ekologické demonstrace v Teplicích ..tam se to startovalo..." Samet" byl ve vzduchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 na tom cordovanu to je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Josefe, sponu jsi kupoval novou u AD, nebo mas nejaky zajimavejsi zdroj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 To by bylo super combo, vím o čem mluvím Muzu jen potvrdit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 na tom cordovanu to je super Děkuji. Není to tu moc zřetelné, ale tento je dark green ...prostě jsem ho musel mít. Mám ještě whiskey a oxblood...ty jsou překrásné.Josefe, sponu jsi kupoval novou u AD, nebo mas nejaky zajimavejsi zdroj?Kupoval jsem ji od Rybize , je to aftermarket, takže 18mm, origo trnovka je jen 16mm. Tenhle řemen jsem kupoval k té sponě, takže 20-18 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 23. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Svítí slunce....hned je lepší nálada. Dobrá kniha a Expy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se