jankoxxx Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Uz chybaju len fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 nic pro šampóny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 20. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Chvilku je takto ponosím, než půjdou zpět na tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 20. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Nechal bych to tak, dobre jak chleba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruzitko Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 tyhle remeny to je velka parada! tem explorerum slusi snad nejvice z tech kozenych obecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 30. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 ..neskutečně mi chybí a je naprosto jasné, že je časem budu muset zase přikoupit, nebo se z toho prázdného místa...co mi po nich zůstalo...brzy zblázním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 (upraveno) Potvrzuji .. Také bych se vrátil..jen je to teď horké zboží .. Upraveno 30. března 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 30. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 ....život ubíhá v šedi všedního dne, někdy končí a někdy zase začíná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 12. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 tvarová dokonalost pouzdra.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Super fotky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 26. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Dneska slaměným vdovcem ..., ale vůbec mi to nevadí, pač si to docela užívám v poklidu pohodlného gauče a dobrého šňapsu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 10. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Pomalu a jistě se blíží mé kulatiny a tak, jak to u nás chronobláznů bývá...našel jsem další záminku ke koupi dalších hodinek. Už nechci experimentovat a kupovat něco, co se u mě dlouho neohřeje....což už pár let úspěšně provádím. Potřebuji osobité, nadčasové hodinky, které budou vyhovovat mému naturelu a požadavkům. Ve hře je několik kousků, zatím se nebudu podrobněji rozepisovat ...., ale vždycky mi v hlavě nejvíce hlodají Rolex Submariner a Omega Speedmaster "moonwatch"....obojí jsem měl a pustil...., vždy jsem prodeje litoval. Musím přiznat, že ze stáje Omega mě nikdy nebralo nic kromě moonwatchů. Dnes jsem se trochu potulovat po Praze a narazil u Dušáka na kousek, který mě doslova uhranul. Hodinky jsou naživo překrásné, na ruce dokonalé.....mám jich plnou hlavu. Další vážný konkurent pro Submarinery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 No to je velka parada,ovsem aby sis po mesici nerekl,ze Rolex je Rolex:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Nevím, tyto Seamastery mi připadají takové nijaké. Možná to je těmi Expy, ale když už něco od Omegy (vyjma Moonů) do komba, tak snad De Ville Trésor, jako echt oblekovky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 11. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Nevím, tyto Seamastery mi připadají takové nijaké. Možná to je těmi Expy, ale když už něco od Omegy (vyjma Moonů) do komba, tak snad De Ville Trésor, jako echt oblekovky?Locky, kdybys pročetl moje vlákno od začátku zjistil bys, že echt oblekovky opravdu nejsou hodinky, které bych nosil. Nejsem oblekový typ, necítím se ve formálním oblečení dobře ( ikdyž je to občas nevyhnutelné).Tyto Semastery jsou takové nijaké ? Dovolím si oponovat. Jsou to hodinky, jejichž design se drží již spoustu let a pořád je prudce nositelný. Velmi dlouho přemýšlím o to, že bych si koupil Orlíky ....tyto Semastery by moji touhu po vlajkové lodi Primu plně ukojily. Zaujala mě jejich antimagnetičnost i při dýnku s průhledem , krásný pohled na in-house kalibr. Velikost pouzdra je 41mm, což je moje horní hranice nositelnosti. No-date hodinky je moje velká slabost. Jak jsem psal výše, opravdu horký kandidát. No to je velka parada,ovsem aby sis po mesici nerekl,ze Rolex je Rolex:-) Panedge, oba už teď víme jak je to s Rolexem. ;-) Každopádně jsme už velký kluci, kteří si kupují a nosí hodinky, které se jim líbí. Koukal jsem , žes poptával Diplomaty....zkoušel si už Igeny v renovovaném nerez pouzdře ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 (upraveno) Nene nezkoušel,dokonce jsem je ani nikdy v životě neviděl:-)I přesto jsem si jistej,že by se mě líbily,protože už z fotky se mi líběj moc.Stejně tak Orlíky.Diplomaty už mám,komplet renovace a je to veliká nádhera.Kdysi pro mě nepředstavitelnej průměr 34 mm a dnes mi to nevadí. Jsou menší,ale dá se to.Každopádně já to mám tak-příští rok mě čekaj též kulatiny a tak nějak špekuluju co s tím.Samozřejmě určitě si můžu koupit cokoliv od Rolexu-momentálně u mě vedou bílý Explorery 42mm.Anebo jiná verze-nový 40mm Diplomaty na zakázku jen pro mě,třeba s věnováním,monogramem nebo tak něco.Pro mě je Diplomat ztělesněním dokonalých hodinek,který jsem obdivoval už u mýho dědy.Takový Datejusty od Primu.Edit:foto tech mych Diplomatu:-) Upraveno 11. září 2015 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Pomalu a jistě se blíží mé kulatiny a tak, jak to u nás chronobláznů bývá...našel jsem další záminku ke koupi dalších hodinek. Už nechci experimentovat a kupovat něco, co se u mě dlouho neohřeje....což už pár let úspěšně provádím. Potřebuji osobité, nadčasové hodinky, které budou vyhovovat mému naturelu a požadavkům. Ve hře je několik kousků, zatím se nebudu podrobněji rozepisovat ...., ale vždycky mi v hlavě nejvíce hlodají Rolex Submariner a Omega Speedmaster "moonwatch"....obojí jsem měl a pustil...., vždy jsem prodeje litoval. Musím přiznat, že ze stáje Omega mě nikdy nebralo nic kromě moonwatchů. Dnes jsem se trochu potulovat po Praze a narazil u Dušáka na kousek, který mě doslova uhranul. Hodinky jsou naživo překrásné, na ruce dokonalé.....mám jich plnou hlavu. Další vážný konkurent pro Submarinery. Tyhle Omegy jsou super. Trochu jsem po nich koukal a venku jdou sehnat za relativně rozumný peníz. Jinak zrovna řeším hodinky do komba k Expům a hlavními adepty jsou (v libovolném pořadí) Moony, SUBy a tyle Omegy . No a ještě případně GMT Pepsi .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Opakovaně tady na fóru čtu o Rolex-stádu. Nikdo z mých příbuzných, mých přátel, mých spolupracovníků, mých sousedů Rolexy nemá....kua, kde jsou ty zmiňované masovky ? Kdyžtak dejte vědět, rád bych si prohlédl tyhle krásné hodinky i u dalších "oveček" :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 (upraveno) dondi do ostravy tu je ma skoro kazdy :-) milgy se tu premnozily :-) Upraveno 15. října 2015 uživatelem farkyostrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se