decebal Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Krtku vítej na palubě ! financ: naprosto souhlasím, ta černá lakovaná je super, ale obávám se, že nám ji neudělají, nabízejí lunetu komplet v pvd s laserem vypálenými čísly, nevím, jak by to vypadalo potřeboval bych to na něčem vidět. Jinak co se velikosti týče, já rozhodně větší nechci, to byste kluci museli rozjet nový projekt.
decebal Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Jak se tak koukám na ty fotky limitky s datem, znovu tady nadhazuju to, že bych byl pro pololesklý nebo lesklý cifr.
Honza.manta Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Já už mám tu jejich novou lunetu podřenou. Kdyby jste si protlačili tu lakovanou, tak bych do ní šel s vámi = snížení nákladů a vím, že bych nebyl sám.
decebal Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 (upraveno) V 8. 9. 2014 v 14:08, Honza.manta napsal: Já už mám tu jejich novou lunetu podřenou. Kdyby jste si protlačili tu lakovanou, tak bych do ní šel s vámi = snížení nákladů a vím, že bych nebyl sám.Zkusím se na to ještě optat, ale původní odpověď byla :" Otočný kroužek (lunetu) vám mohu nabídnout ve standardním provedení nebo celou černou (boky i ten zobáček a v něm lum. bod) pomocí PVD a do něho laserovaná grafika čísel a stupnice za 1800,- Kč viz. kalkulace. Jinou Vám nabídnout nemohu." edit: myslíte, že ta PVD úprava je to, co nabízí Elton na těchto hodinkách? Upraveno 8. září 2014 uživatelem decebal
Honza.manta Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Zkus tlačit. My taky tlačíme zvenčí na to lakovanou - je to stejný rozměr, náklady by se rozmělnily. Já už tu jejich PVD s vypalovanými čísly zdrápanou jak peklo.
financ Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 V 8. 9. 2014 v 13:44, decebal napsal: Jak se tak koukám na ty fotky limitky s datem, znovu tady nadhazuju to, že bych byl pro pololesklý nebo lesklý cifr. Na limitce Orliku je pololeskly cifernik. Leskly Elton nedela. I s tim pololesklym jsou uz trochu problemy, puvodni cerna pololeskla barva co mame na Elton Sportech se uz nevyrabi, na noudejtech a tehle Orlikach se to resilo jinak a pro dalsi limitky uz to taky nejspis nebude dostupny. V 8. 9. 2014 v 14:08, Honza.manta napsal: Já už mám tu jejich novou lunetu podřenou. Kdyby jste si protlačili tu lakovanou, tak bych do ní šel s vámi = snížení nákladů a vím, že bych nebyl sám.I ta lakovana luneta je nachylna na poskozeni, loupe se barva z hrany lunety. Viz foto na predchozi strane. Ale je hezci. :-)Luneta na pouzdro s kal 50 (limitka 45LE) je jina a pry nepasuje.Alternativa by mohla byt zafrezovani hlinikoveho insertu. Hlinik se da eloxovat, je leskly a laserem vypalene indexy vypadaji pekne. Otazka je cena.
neus Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Pokud nás bude pět a půl, tak pro nějaké velké vstřícnosti prostor nejspíš opravdu nenajdeme i když to technicky je reálné a nepřináší to další vícenáklady.... Musí nás ovšem být alespoň, jako lidí v Zekonově projektu. Všechno je to o penězích
decebal Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 V 8. 9. 2014 v 15:43, Honza.manta napsal: Zkus tlačit. My taky tlačíme zvenčí na to lakovanou - je to stejný rozměr, náklady by se rozmělnily. Já už tu jejich PVD s vypalovanými čísly zdrápanou jak peklo.A na čem ji máš? PVD, pokud jsem pochopil, není ta, co dodávají standardně, tady byla nějaká limitka s PVD lunetou?
decebal Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 V 8. 9. 2014 v 15:51, financ napsal: Na limitce Orliku je pololeskly cifernik. Leskly Elton nedela. I s tim pololesklym jsou uz trochu problemy, puvodni cerna pololeskla barva co mame na Elton Sportech se uz nevyrabi, na noudejtech a tehle Orlikach se to resilo jinak a pro dalsi limitky uz to taky nejspis nebude dostupny. No tos' mě nepotěšil, já myslel, že je to matná. Barva se už nevyrábí? Já tomu asi nerozumím, co je to za barvu, že neexistuje alternativa?
Honza.manta Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Ať jde celý Elton do háje - na mých prototypech Orlíků z roku 1963 je černá barva téměř bez vady - kromě dvou míst, kde utrpěla i luneta sama. A hodinky byly v denním nošení skoro až doteď. A dnes to sakra už nedokáží vyrobit? Jsou to normální žabaři.
Honza.manta Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 V 8. 9. 2014 v 16:05, decebal napsal: A na čem ji máš? PVD, pokud jsem pochopil, není ta, co dodávají standardně, tady byla nějaká limitka s PVD lunetou? Je to ta Zekonova limitka.
decebal Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 No ale na tom nemáte PVD, to je ta standardní luneta , kterou k tomuhle modelu dávají od začátku, ta PVD co nabízej je celočerná, včetně zobáčku s lumibodem.
decebal Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 V 8. 9. 2014 v 15:31, decebal napsal: Zkusím se na to ještě optat, ale původní odpověď byla :" Otočný kroužek (lunetu) vám mohu nabídnout ve standardním provedení nebo celou černou (boky i ten zobáček a v něm lum. bod) pomocí PVD a do něho laserovaná grafika čísel a stupnice za 1800,- Kč viz. kalkulace. Jinou Vám nabídnout nemohu." edit: myslíte, že ta PVD úprava je to, co nabízí Elton na těchto hodinkách? já tam nedal link, pardon: http://prim.cz/hodinky-detail.php?id=12390&men=6&foto=c
Honza.manta Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 V 8. 9. 2014 v 16:11, decebal napsal: No ale na tom nemáte PVD, to je ta standardní luneta , kterou k tomuhle modelu dávají od začátku, ta PVD co nabízej je celočerná, včetně zobáčku s lumibodem. Zvláštní je, že ty původní jsem koupil už použité a měl je několik let a luneta podřená nebyla. Ty ze Zekonovy limitky ji mají podřenou po dvou měsících. To asi nebude stejná technologie. Elton jde od desíti k pěti.
decebal Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 nebyl bys té dobroty a nenafotil to poškození? A co si myslíš o tom PVD z odkazu výše?
straspol Odesláno 8. září 2014 Nahlásit Odesláno 8. září 2014 PVD na Orlíky?? Manťáku, kdeže jsi to viděl ten odkaz na blicí smajlíky?
decebal Odesláno 8. září 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2014 Straspole, nešil, jen se bavíme, i když já bych PVD Orlíky klidně snesl, aspoň by to bylo něco jiného a myslím, že by to vůbec nevypadalo špatně. Pěkně černočerně celočerné Ale teď se tady řeší luneta, pokud ELton odmítne lakovanou, tak jestli ji nenahradit PVD.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se