Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo a jinak ty Laca č. 2 se mi zdají celkově čistší, a vzhlednější, to č. 1 se mi jako takové nějak extra moc nelíbí... pokud bych měl srovnat podle mých preferencí a zálib (a AT je č. 5) tak bych řadil takto -

1 - č. 3

2 - č. 2

3 - č. 4

4 - č. 5

5 - č. 1

ale rozhodně se Ti do toho nechcu montovat :) kdyžtak mrkni na tento odkaz, řešili se tam taky jakési celkem slušné a líbivé oblekovky :lol2:

jsou sice zlaté, ale u těchto bych to se sebezapřením zvládnul - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72494-vacheron-constantin-ultra-thin-calibre-1731/

• Odpovědi 152
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 20. 5. 2014 v 12:20, wizard-ov napsal:

Za mne k obleku určitě ty Laco (obr č. 3)... 

č. 3 jsou STOWy... č. 1 a 2 (zleva) jsou Laca

Odesláno
  V 20. 5. 2014 v 12:28, Lu2cz napsal:

č. 3 jsou STOWy... č. 1 a 2 (zleva) jsou Laca

To mě taky trochu zmátlo ;).

Jinak k té zlaté - mně se to dřív taky nelíbilo, ba se mi to i hnusilo, ale jak čas běží..... tak na to nahlížím jinak.

Ty první Laco se mi líbí z čistě osobních důvodů, ale nepůjdu do nich. Pak 2 x Bauhas, z toho se mi určitě víc líbí ta Stowa. Ty De Ville, to byl takový záchvěv, jsou k mání za slušné peníze, ale není to ono, navíc tuhle barevnou kombinaci cifru s ručkama nepovažuju za nějšťastnější a ještě k tomu nemají datum. Takže teď jsem nejblíž k tomu pořídit hodinky, které vlastně nejsou čistokrevné oblekovky, tj. č. 5. Pro Omegy mám prostě velkou slabost, akorát nevím, zda se mi za jeté, jestě s cal. 2500 chce dát 2.000 EUR. Ale ještě týden a koupím cokoli za jakoukoli cenu nebo mi z toho hrábne.

Odesláno (upraveno)
  V 20. 5. 2014 v 14:10, gougy napsal:

jestli toužíš po Omegách a jdeš i do ojetých, za sebe doporučím , jsou skvělé. (v mém případě i "hájené partnerkou")

edit: prozatím :lol2:

Díky, to nevypadá zle, celkem jsem je doposud přehlížel, jsou to tyto (hledal jsem teď v rychlosti)?:

http://www.chrono24.cz/omega/omega-de-ville-co-axial-power-reserve--id2779636.htm?dosearch=true&goal_suggest=1&picnum=0&query=omega+de+ville+power+reserve+coaxial&resultview=list&searchexplain=1&sortorder=1&tab=details&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm

A s tou rezervou je to v reálu jak?

Díky za info.

Edit: sakra se mi líbí, akorát nevím, zda potřebuju další inspirace :-), ale tohle by mohlo být ono.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Hmmm tak gougy to rozetnul, bych řekl... pokud máš slabost pro Omegy, tak určitě De Ville coax power reserve... já mám rád bauhaus, ale jako oblekovky tahle kombinace černý cifr, stříbrná (to datum mi tam nevadí, aspoň jde vidět) a s power reservou... paráda, jdi do nich! a cenově jsi tam taky...

Odesláno

jsou fakt moc hezký, STOWy bych nedal ani za zlatý prase, ale tyhle bych jim pořídil do páru (jako oblekovky) a možným využitím jako velmi decentní džínovky :)

Odesláno
  V 20. 5. 2014 v 14:42, warann napsal:

Ano, to jsou ony, rezerva prostě funguje jako ukazatel rezervy nátahu (ani nevím, kolik v reálu mají, prostě dost, asi 48h) ;) (nosím je vyjímečně, teď jsem na vlně volnočasovek, jen sem tam mrknu do winderu, když je rezerva OK, winder funguje :D   )  

Odesláno

doplnění předchozího příspěvku:

takhle ta "základní trojice: oblek/jeansy/sport" vypadá u hodinek na nošení. Dá rozum, že na ruce to chce ještě Suby nebo BLNR a v dalším šuplíčku vintážky, to minimálně  :lol2:

post-3210-0-34103200-1400660851_thumb.jpg

Odesláno
  V 21. 5. 2014 v 8:28, gougy napsal:

doplnění předchozího příspěvku:

takhle ta "základní trojice: oblek/jeansy/sport" vypadá u hodinek na nošení. Dá rozum, že na ruce to chce ještě Suby nebo BLNR a v dalším šuplíčku vintážky, to minimálně  :lol2:

attachicon.gifVID_9806.JPG

nemáš to špatný, věru vůbec ne :clap:  ty Nautily jsou moc zajímavé hodinky...myslím, že je Vás víc, tady na fóru, co je máte, že?

Odesláno (upraveno)
  V 20. 5. 2014 v 16:51, gougy napsal:

Ano, to jsou ony, rezerva prostě funguje jako ukazatel rezervy nátahu (ani nevím, kolik v reálu mají, prostě dost, asi 48h) ;) (nosím je vyjímečně, teď jsem na vlně volnočasovek, jen sem tam mrknu do winderu, když je rezerva OK, winder funguje :D   )  

Máš to fakt pěkný, jinak princip ukazatele samozřejmě chápu :smile_anim: , šlo mi o rozsah rezervy, ale to jsi taky napsal, takže OK a díky. Ale bych to nebyl já, aby nebylo nějaké "ale". Takže myslíš/te, že by těmhle Omegám s černým cifrem šel jiný než černý řemínek? Teda konkrétně hnědej neb boty nosím spíš hnědý, takže s černým by to nebylo úplně super.  No jinak 3 váhaví zájemci o LLD se zatím nevymáčkli, takže půjdou do prodejního vlákna. Snad se jich nějaká dobrá duše ujme.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno
  V 21. 5. 2014 v 10:20, warann napsal:

Máš to fakt pěkný, jinak princip ukazatele samozřejmě chápu :smile_anim: , šlo mi o rozsah rezervy, ale to jsi taky napsal, takže OK a díky. Ale bych to nebyl já, aby nebylo nějaké "ale". Takže myslíš/te, že by těmhle Omegám s černým cifrem šel jiný než černý řemínek? Teda konkrétně hnědej neb boty nosím spíš hnědý, takže s černým by to nebylo úplně super.  No jinak 3 váhaví zájemci o LLD se zatím nevymáčkli, takže půjdou do prodejního vlákna. Snad se jich nějaká dobrá duše ujme.

Nemyslím, že je pro ně hnědá tou nejlepší volbou ;)  šedá, černá, se vzorem nebo hladká kůže, ale hnědou jsem teď zkusil přiložit (gator) a nefunguje to.

Odesláno
  V 21. 5. 2014 v 10:30, gougy napsal:

Nemyslím, že je pro ně hnědá tou nejlepší volbou ;)  šedá, černá, se vzorem nebo hladká kůže, ale hnědou jsem teď zkusil přiložit (gator) a nefunguje to.

V 21. 5. 2014 v 10:39, mazzi napsal:

Přesně tak. K černému ciferníku černou kůži nebo tah.

No jo no. Taky jsem si to myslel, ale chtěl jsem slyšet ještě názor někoho jinýho. Trochu mě svedlo na scestí, že v některých případech to funguje - např. LLD (moje, s řemenenm od mistra Šímy), klasický pilotky mebo černý Igeny. Ale fakt je, že tady to asi fungovat nebude. Chjo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...