Valderek Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Zdravím, asi to tady nepatří, ale nechtěl jsem zakládat nové vlákno. Chci se zeptat vyráběji se ještě Omega Seamaster v Quartzu nebo už se dají sehnat jen starší ? Díky.
Valderek Odesláno 15. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2015 Už tři roky se nevyrábí.Díky za info.
Messiah Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Misto omegy doporučuji festinu tam je to za 100 kč kdekoliv v Čr.
tomas23 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2015 Jen pro info - před 2 měsícemi jsem měnil baterku v manželčiných Omegach u Bechyněho ve Štěpánské ulici. Udělali mi to za 330 kč, takže levnější, než u Dušáků. Dělali i tlakovou zkoušku a vše ok. Myslím, že záleží na těsnění v jakém je stavu. Ne vždy je nutné přetěsňovat celé hodinky. Manželka své Omegy nosí už 6 let, takže těsnění je staré minimálně 6 let. Do vody, sauny, apod. s hodinkama nechodí...
Tomáš Kincl Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Zkusím tohle vlákno oživit, protože mi došla baterka v 2264.50. Ta komplet výměna u Dušáka (baterka, těsnění, tlakovka) za 3 000 je na počkání (nebo aspoň v rámci jednoho dne), nebo tam musím hodinky nechávat?
Frantik Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 To asi nebude za den, oni tam nemají jen tebe :-)
Tomáš Kincl Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 tak, nemají jen mě, ale výměna baterky zase není operace mozku, že :-)dobře, připravím se, že jim je tam nechám... To asi nebude za den, oni tam nemají jen tebe :-)
sashator Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Hele bude jim to tak dva dny trvat...a jinak teď už i účtujou za baterku a těsnění asi 4200,- (alespoň tak mi to řekla slečna v sevisu, když jsem si tam nechal dělat tlakovku)
Tomáš Kincl Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 ehm... jasně, kdo chce mít opici, musí mít i na banány, ale 4 200 je docela dost. Vzhledem k tomu, že jsou to hodinky z druhé ruky a netuším, jak těsnění vypadá, tak to asi pro tentokrát přežiju, ale příště nechám udělat jen baterku s tlakovkou, případně si udělám výlet do Vídně
sashator Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Taky mi to už přijde malinko přestřelený. Osobně bych si nechal u šikovnějšího hodináře vyměnit baterku a udělat tlakovku. Pokud to těsnění není starý, tak je velká šance, že bude v pohodě a nebude potřeba výměna
Tomáš Kincl Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 no, hodinky jsou asi z roku 2000, kupoval jsem je 2012 od zahraničního AD s tím, že před prodejem prošly komplet servisem (nebyl na nich ani škrábanec). možná zkusím třeba Bechyněho a když projdou tlakovkou, tak dobrý. Když ne, tak holt k Dušákovi na přetěsnění...I když jsou to SMPčka, tak s nima provozuju akorát kancldajving, do vody přijdou maximálně když si převrhnu sklenici s pivem...
Seamaster Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 AD Omega kdyz uz do toho leze, trva na kompletnim pretesneni, co z je tech 4200. Resil jsem to minuly tyden, chtel jsem jen prelestit a to jiz bez kompletniho pretesenni taky nejde, coz ale vzhledem k tomu ze jde ven i safir asi chapu.
Tomáš Kincl Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 to nesporuju. Co se mi ale nezdá je ta částka, když na zahraničních fórech za stejnou službu říkají někde mezi 50 a 80 GBP. To by se vyplatilo zajet do Vídně a i s kafem a sachrem to vyjde levněji...AD Omega kdyz uz do toho leze, trva na kompletnim pretesneni, co z je tech 4200. Resil jsem to minuly tyden, chtel jsem jen prelestit a to jiz bez kompletniho pretesenni taky nejde, coz ale vzhledem k tomu ze jde ven i safir asi chapu.
Frantik Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2016 No libry ve Vídni moc nemaj, ale i tak je to 2500,- a 1500,- das za cestu a kafe a sachr za 300,- a jsi v minusu. Takže neusetris.
MichalSVK Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2016 Zdravim, len pre info, ja som menil v Bratislave v Auparku u Omega predajcu bateriu s pretesnenim a skuska - cena 95 EUR
tmx Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2016 Seamaster Midsize 2561.80 - dnes vymena baterky u Dusaka/Prikopy za 550,- Kc. Ale mam to bliz z kancelare do Bechyne (Rolexu), tak jsem to zkousel prvne tam. Ale nemeli spravny nastroj na otevreni, tak jsem nakonec slapal az dolu na Mustek k Dusakovi. Cela operace trvala 30 min. Pani na servisu u Dusaka rikala 550 baterka, 4k2 pretesneni s tlakovou a 11k komplet lazne. Ceny plati jenom do konce roku, na 2017 uz chystaji opet zdrazeni. Enjoy
African Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Seamaster Midsize 2561.80 - dnes vymena baterky u Dusaka/Prikopy za 550,- Kc. Ale mam to bliz z kancelare do Bechyne (Rolexu), tak jsem to zkousel prvne tam. Ale nemeli spravny nastroj na otevreni, tak jsem nakonec slapal az dolu na Mustek k Dusakovi. Cela operace trvala 30 min. Pani na servisu u Dusaka rikala 550 baterka, 4k2 pretesneni s tlakovou a 11k komplet lazne. Ceny plati jenom do konce roku, na 2017 uz chystaji opet zdrazeni. Enjoy Mohu potvrdit, dnes jsem tam byl se Seamasterkami od manželky :-) 550 baterka s tlakovou, ale za 4200 mě byli nabídnuty celé lázně bez přeleštění, to znamená rozborka, čištění ultrazvuk, výměna kompletního těsnění. Za těch jedenáct si myslím, že je to včetně přeleštění. No nekupte to :-) Ale spokojenost, hodinky byli poprvé na baterce, tak jsem to chtěl udělat přes servis a navíc jsou manželky definitivní, jelikož je dostala k narození naší dcerky :-)
Vanilla Odesláno 6. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2017 Dneska jsem se ptal u Dušáků na výměnu baterie a kompletka za 4860 Kč. Zase to lehce podražilo..
African Odesláno 7. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2017 Byl by jsi blázen kdyby jsi jim to při každé výměně baterie dal, přečti si příspěvek viz. výše. :-) Velký servis výměny se dělá u starších hodinek nebo když selže tlakovka, takže pětikilo a nashledanou...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se