libor2002 Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Super, takže 395... díky za potvrzení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidak Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Radím dojít k Dušákovi a mít k tomu papír a ať se rovnou i přetěsní a máš zase na pár let klid ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry01 Odesláno 15. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2021 Kdyby se někdo po tom sháněl, u Dušáka aktuálně pořád za 4 860,- kaček Trvat to má 3 až 7 dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akostelecky Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Ahoj borci, potřeboval bych taky u Bondovek novou baterii. Poradíte kde v Praze . Jednou mi to měnili na Václaváku v pasáži u Styblu myslím. Díky za reakci . Aleš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna (upraveno) Koscom Upraveno 30. ledna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akostelecky Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Díky , nevíš kolik za to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna (upraveno) https://forum.chronomag.cz/topic/12238-koscom/page/18/ Poslední koment na stránce Upraveno 31. ledna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 10 hodinami, akostelecky napsal: Ahoj borci, potřeboval bych taky u Bondovek novou baterii. Poradíte kde v Praze . Jednou mi to měnili na Václaváku v pasáži u Styblu myslím. Díky za reakci . Aleš Já vždycky u Dušáka, tlakovka, kontrola a myslím že 1500,-Kč. Mylím že my dali vždycky hodinku na procházku. Žádnýmu packalovi bych Bondovky nesvěřil a tlakovka samozřejmě nutnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Dával jsem do Onyxu. Předtím jsem zkusil koscom a tam mi řekli, že se s novou baterkou nerozjely. Bylo to tím, že tam od předchozího majitele byla špatnek typ a oni to měnili podle toho, ne podle doporučení výrobce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akostelecky Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Díky Díky , nevíš kolik za to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akostelecky Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Díky chlapci za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna ONYX je ale v Jihlavě, chtěl si tip na Prahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 18 minutami, špelda66 napsal: ONYX je ale v Jihlavě, chtěl si tip na Prahu. Kluci z Onyxu jezdí do Prahy pro zakázky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 15 minutami, ragu napsal: Kluci z Onyxu jezdí do Prahy pro zakázky. díky za reakci jo, to souhlasí, jenom se mi zdá docela překombinovaný a časově náročný jde přece jenom o výměnu baterie, ani bych úplně neprožíval jestli budu platit 250, anebo třeba 490 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se