pavel_k Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Tak jsem si udelal radost a vcera mne prisel balicek z http://www.gasgasbones.com/ Vybral jsem http://www.gasgasbones.com/ggb-goodies/watch-straps/spv1.html a vysledek se mi libi.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zatim se zda, ze to je jeden z nejpohodlnejsich strapu/remenu, co jsem kdy mel...Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 super, kozmonaut jak ma byt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Hustý... To je fakt bomba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Je to klasika, je to pohodlný, k tě hodinkám to patří. Ale jestli nenosíš skafandr, tak to ty hodinky degraduje. Nemůžu si pomoct, ale připomíná mi to pouťové hodinky spolužáka s 6. třídy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_k Odesláno 22. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Nesouhlasim, ale respektuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Je to klasika, je to pohodlný, k tě hodinkám to patří. Ale jestli nenosíš skafandr, tak to ty hodinky degraduje. Nemůžu si pomoct, ale připomíná mi to pouťové hodinky spolužáka s 6. třídy. a hyn se hukaž - čím ti to a jaký konkrétně spolužáky z 6.třídy a jejich hodinky z pouti a které konkrétně připomíná ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Me se to moc libi! A odkaz na prodejce si ulozim. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 a hyn se hukaž - čím ti to a jaký konkrétně spolužáky z 6.třídy a jejich hodinky z pouti a které konkrétně připomíná ? Byla to nějaká noname chrona, ale na podobném sucháči. Je to možná předsudek, ale na mě sucháč působí strašně lacině, prostě suchý zip mi moc neimponuje. Když moony, tak na tahu/řemenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Pekny je to, taky jsem GGB k moonum mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 Velcro k moonum patri, vo tom zadna a super pohodlne se nosi, proste pritahnes jak se citis, meni tyhle elegany v toolwatch.Tahle verze je vskutku trosku prekombinovana, ale porad to velmi slusi. Ja mam jinou kopii toho origo velcra, pozdejc postnu foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Bily Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Na kolik takový pásek přijde s dopravou do ČR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 Tydle gasgasbone strapy jsou super. Už dlouho je mám v plánu. Chce to akorát ty správné hodinky, které nemůžu najít. V každém případě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2014 velka gratulace. pasuje to jak prXdel na hrnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_k Odesláno 25. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 Na kolik takový pásek přijde s dopravou do ČR?Ceny vidis na webu, postovny do Cech tri libry...P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frankie-s Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 Pekne, osobne preferuji klasicke nato, ale tohle muze byt pohodlnejsi. enjoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2014 Byla to nějaká noname chrona, ale na podobném sucháči. Je to možná předsudek, ale na mě sucháč působí strašně lacině, prostě suchý zip mi moc neimponuje. Když moony, tak na tahu/řemenu.Souhlas, krásné hodinky- překrásná chrona, ale pokud je nebudeš nosit na bundě, tak je ten sucháč dle mého degraduje o třídu níž. Nechci ti kazit radost, ale zkus nějakej koženej řemen, podle mě uvidíš, že jim sekne víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_k Odesláno 26. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Kuzi mam taky a jsou na ni opravdu krasne. Ale ver, ze suchac na drahejch hodinkach je jen otazka predsudku a na moony to pro mne patri :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Kuzi mam taky a jsou na ni opravdu krasne. Ale ver, ze suchac na drahejch hodinkach je jen otazka predsudku a na moony to pro mne patri :-)Abys mě přesvědčil ( přesvědčovat mě samozřejmě nemusíš, jsou tvé a tak je můžeš nosit třeba na NATu ), tak sem hoď foto na kůži , pro srovnání ( ano, vím, jedná se u mě o předsudek ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Velcro jim sedí a taky ho zvažuju. Zatím nejraději nosím moony na koženém natu, jestli nemáš, pořiď a vyzkoušej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Je to predsudek. Moonum slusi kuze, tah, temer vse, jsou to nesmirne elegantni hodinky a na to ze jsou to chrona i decentni, snesou vazne skoro vse. Pokud nekomu suchac pripada lacinej, tak si kupte to velcro co ted Omega nove dela k te limitce Apoolo 15 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se