Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

VintageVDB preCOMBO XL

Ručně vyrobené hodinky z ateliérů VDB mají pouzdro z nerezové oceli 316 L,průměr hodinek opravdu odpovídá označení XL,je to 46 mm bez korunky a celkově úctyhodných 56mm.Výška hodinek je 17mm.Pouzdro je bez lunety,dodává se však s možností montáže diver lunety vyrobené z plexi a s  výrazným bodem na dvanáctce.Jak vidíme na obrázcích,ciferník je sendvičový,ručičky stříbrné s lumi,vše provedeno v co největším vintage stylu.Subciferník s vteřinovou ručičkou nalezneme na šesté hodině.Nejzajímavější je vlastní strojek hodinek Eberhard s ručním nátahem,25 kameny,8 denní rezervou chodu a perličkovým zdobením.

VintageVDB+preCOMBO+XL+01.jpg     VintageVDB+preCOMBO+XL+02.jpg

VintageVDB+preCOMBO+XL+03.jpg     VintageVDB+preCOMBO+XL+04.jpg

VintageVDB+preCOMBO+XL+05.jpg

Odesláno

Naprosto jedinečné zhodnocení vskutku zajímavého strojku !! Ta nasazovací luneta mě dostala - vkusná legrácka :D Další bomba z Erfutru. Že to není pro každýho , tím líp.

Odesláno

A nekdy mi z duse nemluvis vubec. Zhruba takhle presne ja na zakladce pomoci lepidla Drago vyrabel slepovanky z papiru. Vsechno krive, vsechno skarede. A mel jsem v osmicce z vytvarky trojku. Tyhle hodinky by mi k dvojce teda nepomohly. Strasne. Strasne!

Odesláno

takto hasno - nalejme si cisteho vina a budem k tebe uprimny, kedze myslim ze tentokrat si - akokolvek to znie neuveritelne - zbytocne skromny... Ty si dokazal dragom zlepit papier!

Mam za sebou zapamataniahodnu modelarsku karieru ale toto som nikdy nezvladol. Takze si myslim ze tie hodinky by si dal lepsie ako tie vytrvale erfurtske hovada :)

Odesláno

No, je fakt, ze to drzelo asi minutu a pak se to vydrolilo. Herkules a Kanagon, to byly lepsi oddily, navic Herkules fajne vonel a Kanagon fajne horel. :-) Ale Drago bylo holt povinne nacini. Jako ze bezpecne pro decka. Trochu o.t., ale o techto hodinkach stejne nema cenu mluvit.

Odesláno (upraveno)

hasňo, čeče, jestlis todle dal dohromady na základce, ( tím asi hyper lepidlem drago - které neznám, znám jen hořící kanagom a neskutečně nelepivou, za to vše špinící bílou lepící pastu a herkules - test trpělivosti.), tak seš skrytý talent a ten kantor, co ti dal trojku z výtvarky ignorantský ničitel mládeže !!! Budeš se toho bloku z mládí muset nějak vhodně zbavit ....... :D VDB jsou skvělá možnost.

Aby řeč nestála, zdůrazňuji - božží hodinky !! Pohleďte jen, na ty rozkošně křivě nalepené obdélníčky a jak umně žádná tečička není ve středu příslušného obdélníčka - ruční práce !! Jen škoda, že na můj momentální vkus jsou moc véliký.

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...