Přejít na obsah

Ruční nátah do 60-70 000Kč ?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nechci být šťoural ale nepsal tu někdo že PRIM vlastní číňané? Souhlas když hodinyk tak švýcary nebo němce. Ty omegy moon jsou zajímavá rada jen si nejsem jistý jestli se vejdou do limitu. Teda v čechách 100% ne ale nevím jak německo/rakousko

http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/ceska-ekonomika/neni-prim-jako-prim-i-kdyz-jsou-oboje-czech-made/r~i:article:664063/

Čínský jsou ty z Místku. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Epos mě nějak nesedí, za ty prachy už bych chtěl něco lepšího nebo málo obvyklého....... Nomos už pls neposílejte jsou moc malé :-D 

No vypadá to že asi nic neseženu, Dornbluth to bych musel čekat hrozně dlouho a jet si pro ně až někam do německa, T. Ninchritz tam jsem psal a zatím nedostal odpověd  :-(

Upraveno uživatelem Zeppelin
Odkaz ke komentáři

Tak jsem v Norimberku nekoupil nic,to co hledám tak tam měli jedině Bruno Sohnle mechanik edition no.4 , docela pěkné s Unitasem viz foto ale jakmile jsem si je vyzkoušel tak mě nijak nesedli,neoslovily natolik abych je vzal, pak mi donesli WEMPE CHRONOMETERWERKE Glashütte i/SA viz. foto  (nevim proč když jsem řekl že do 3tis. euro) :D krásný in-house kalibr, kvalita provedení celých hodinek se rovnala uplně v pohodě nějakým Glashutte Original.... cena sice o 1x vyšší než můj rozpočet ale kdybych si tam vzal těch 6tis. tak bych se asi neovládl a vzal si je ..... byli naprosto dokonalé, přesně co hledám :clap:  ale smůla tak uvidím dál co bude

post-13906-0-24984700-1403639804_thumb.jpg

post-13906-0-19518000-1403639815_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Docela bych se vsadil, že kdyby ten nápis Comex neznamenal několikanásobně vyšší likviditu, tak by tam sr.l skoro každého;-)

Abych nebyl úplně OT, když jsi psal, jak ti Limes vyhovují, proč nejdeš do Pharo Cartouche H top? A ještě ti zbude na spoustu bublifuků:-)

Upraveno uživatelem Kostra
Odkaz ke komentáři

Občas se sem mrknu, jak se to tady vyvíjí, protože něco podobného do budoucna hledám taky a Hentschel mě teda fakt dostal. Slyším o této značce poprvé, ale hned jsem si jejich stránky uložil do vyhledávače. Doporučuju navštívit, kromě jiného tam mají parádní fotky. Díky moc za tip.

(Já osobně jsem zatím rozhodnutý pro Sinn 6110 Technik, ale dávám tomu čas, právě z toho důvodu, že se může objevit ještě něco zajímavého.)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...