El Nano Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 S pocákaným ciferníkem jim to sluší nejvíc (to je jako s holkama ) jinak pěkné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Naposledy jsem tady vystavil Monstra v létě u moře, tak teď pro změnu Monstra na podzim u potoka. Tentokrát na tahu. Oranžové nádhery Podzimní zátiší Ponor Pěna Houbičky V peřejích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Přelom září a října mě zastihl ve švédském Malmö, kde jsem byl služebně cosi měřit v jedné automobilce. Na tento výlet jsem odložil monstra a vyrazil se zelenými pětkami, kterým jsem tam provedl první malý škrábanec na sklíčku. Vůbec nevím, kdy se to stalo, asi když jsem něco montoval na motoru - holt švédská ocel je tvrdší než japonský hardlex :-) Večer na hotelu jsem nemohl usnout, tak jsem si hrál s hodinkama a foťákem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Líbí se mi, že i na levných hodinkách umí seiko udělat opravdu pěkný ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Paradni zelena, musim Ti je pochvalit. Do chmurneho svedskeho pocasi, skvela volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Vzhledem k probíhající rekonstrukci teď doma nosím nejčastěji pracovní digitálky. Jsou to fakt nejlepší hodinky na hrubé zacházení, ať mi nikdo netvrdí něco o g-shockách. Tyhle vůbec necítím na ruce, můžu ji strčit kam chci a o nic nezachytnu, voděodolnost a betonuvzdornost je plně vyhovující. Padla, umývám vercajk Japonské pracovní retro, oboje Made in China Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Hezký Sound-system Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2014 Dnes jsem měl potřebu nafotit svou rodinku. Mám totiž pocit, že v brzké době jeden kousek zmizí, aby byl nahrazen jiným... Jestli jsem to teda teď nezakřikl Hraje mi to všema barvama, co? Všimnete si drobné změny od předchozích fotek? Potmě - je jasné, kdo v této disciplíně vede... Monstrózní úhel pohledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 zmenu si myslel tah namiesto nato? Skoda, ze viacero vyrobcov nepouziva castejsie zelenu, ale aj v inych oblastiach dominuju ine farby... napr. auta... malokedy vidiet nieco v zelenej... Mimochodom, neskutocne som si tvoje vlakno uzival, fotky aj text, mas skutocne talent a um, predpokladam, ze niekde nieco nejako publikujes (okrem ineho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Díky :-)Momentálně publikuju hlavně na Chronomagu, na gymplu jsem hodně publikoval na třídní nástěnku, ale to bylo na hranici ilegality :-)Pokud vím, tak zelená auta dělali před válkou Angláni pro Grand Prix - říkali tomu Britich Racing Green. Taloši měli červenou, frantíci modrou a náckové proháněli stříbrné šípy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Minulý týden jsem strávil ve Žďárských vrších se zelenáčema na ruce. Mám tady pár fotek se zamrzlým potůčkem. Doufám, že je oceníte. Stálo mě to plné pohory ledové vody a nateklej malíček, na kterej jsem si sedl, když se pode mnou podlomil led. Čověk holt tomu chronobundusu musí občas přinést nějakou oběť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Urcite povedene fota paradnich hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Holt s obětmi na oltář chronobundusu se počítat musí Máš to moc hezké Petře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stephan Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Super fotky! Jaký ref. č. mají ty zelený pětky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Super fotky! Jaký ref. č. mají ty zelený pětky? Díky. SNK543 edit: U Seika mě štve, že tyhle označení na hodinkách samotných nikde nenajdeš. Takže když se k tobě dostanou nějaké starší hodinky, tak vlastně nevíš, co je to zač a pod jakým označením to hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Jsou paradni, neprehlednutelny. Spousta muziky.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Chlubím se s novým přírůstkem. Včera jsem se nemohl dočkat, až přijdu z práce a otevřu balíček od Jardy s tímhle kouskem. Seřídit čas, nestrhnout závit na korunce (jde to hůř než na monstrech) a hurá na ruku Večer jsem byl s mladou nakupovat a v tom krámu, kde si vybrala nějakou super slevněnou halenku mě zaujala tato košile. Tak jsem ji hned k hodinkám pořídil. Ať žijou povánoční výprodeje! (Už jsem asi magor, nikdy by mě nenapadlo, že si kvůli hodinkám koupím košili ) A když už mám fungl nový vintage potápky po repasi, tak hned s nima mezi ryby Skaláry taky čuměly Chudáci monstra, asi se teď budou trochu hůř dostávat na ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2015 Hezky to máš poladěné Petře Tak ať slouží a dělají hodně radosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Čekám doma na elektrikáře - slíbil, že odpoledne přijde. Tak u toho poslouchám tematickou muziku Když nevíte coby, foťte svoje hodinky. Flašku od pepsi jsem doma nenašel, tak aspoň tohle Setkání v koupelně. Kačenky Siko nám sežral, ale na hodinkách Seiko si vylámal zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Pepsiny na ruce, su z nich úplně vedle, furt na ně koukám, sleduju přesnost...Abych nezapomněl, že mám i jiné hodinky, tak jsem vytáhl vintage pětky a trochu je vyválel v motoristických časopisech. Kdo si hraje, nezlobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.