5etter Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Jsem z nich opravdu nadšený. Podle mě dokonale zhmotňují představy sedmdesátých let o hodinkách budoucnosti. Po krátkém stisknutí horního tlačítka se asi na 1,5 vteřiny zobrazí čas. Při dlouhém stisku se zobrazují sekundy. Čitelnost zboku. Škoda, že časový údaj nesvítí o chvilku déle. Elektronika 1 - Sdělano v SSSR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 A nyní již ruské svítící kombo. Kam se hrabou žárovičky v japonských digitálkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Krásný to máš. Asi se taky po nějakých poohlédnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Fakt doporučuju. Je to zase něco jiného, dnes neobvyklého a je to super. Má to jenom dvě nevýhody:1. Na odečtení času jsou potřeba obě ruce, nestačí jenom mrknout na zápěstí. 2. I když se LED digitálky brzy ukázaly být slepou větví vývoje, za tu poměrně krátkou dobu bylo vyrobeno plno typů a člověk by to mohl začít chtít sbírat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Nevýhoda č. 3 je nutnost kupovat vhodnou sadu baterií po desetikusových blistrech, ale s tím se tak nějak počítá. Roční trvanlivosti při častém denním odečtu není důvod moc věřit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 31. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Z dnešního výletu na Stránskou skálu Příroda a velkoměsto (Pražáci prominou) Traktorka Zetor v Líšni Odpalovací rampa SpaceX ve Slatině A na závěr koniklece, hlavní cíl výletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Super vylet, pekne fotky a hlavni cil nema chybu. Palec nahoru Idealni misto pro protiletadlovou obranu + protilehly kopec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Rád bych se pochlubil tímto netradičním přírůstkem. Dnes ráno to donesl pošťák. Má to perfektní lumi. Kam se hrabe Seiko! Lumi dokáže vykouzlit zajímavé efekty. A celý je to apríl Já vím, trapný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Tak začal jsi špatně už tím dnešním nedělním pošťákem. Jaká je přesnost kalibru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Že by ,kosmodisk ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Spravne kolotocarske watche:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Za mě dobrý. Když si to vezmeš v práci na poradu, získáš můj hluboký respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Koniklece jsem letos ještě nestihl a bledule v Rakoveckém údolí jak by smet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 V Rakoveckém jsme byli v pátek. Nejvyšší čas vyrazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Díky, doufám, že to stihnu. Koniklece jsou i u Dražovic a tam jsem letos taky ještě nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Už možná víc než dva týdny mám na ruce géčka od Casia. Tak by se slušelo pár fotek. Minulý týden byl pro mě ve znamení dogtrekkingového závodu, na jehož pořádání jsem se podílel. Ve čtvrtek jsem značil část trasy na kole a dokončil jsem to až po setmění. Jízda zpátky po tmě a v dešti byla výživná, podařilo se mi sjet z cesty do pole a vyválet se v bahně. Ještěže jsem měl géčka! Trasa vedla kolem legendární hrušně Šmiguly, poutního místa amfibistů, které mělo za soumraku zvláštní tajemnou atmosféru. Našel jsem si chvilku i na dcerku a přivítali jsme spolu jaro první letošní vyjížďkou na tatře. V sobotu jsem likvidoval značení nejsevernější části devadesátikilometrové trasy dogtreku a díky tomu jsem se dostal do Ruprechtova a mohl obdivovat tamější větrný mlýn s raritní Halladayovou turbínou. Je to taková technická lahůdka, něco jako tourbillon v hodinkách A ještě cestou zpět Další z technických zajímavostí na trase byla větrná elektrárna u Rozstání. Bylo to poprvé, co jsem se dostal do těsné blízkosti větrníku. Docela hukot, jak to sviští! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Jak jste si jistě všimli na fotkách, za ty dva týdny, co hodinky denně nosím se mi doma ani jednou nesesynchronizovaly. Když nejde hora k Mohamedovi, musí Mohamed k hoře. Natankoval jsem svého vintážního pežota a udělal jsem si výlet do Mainflingenu. Je to celkem sympatická poklidná vesnička. Takhle vypadá ten jejich vysílač na kopci za dědinou, podle kterého si seřizuje hodinky půlka Evropy. Fertig. (Dříve než to Frostie uvede na pravou míru, přiznám barvu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 No máš štěstí. Pro pořádek nefalšované foto Mainflingenu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Reakční doba 4 minuty, včetně vyhledání vhodného obrázku a jeho nahrátí, to je docela slušný. Nezklamal jsi mou důvěru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Reakční doba 4 minuty, včetně vyhledání vhodného obrázku a jeho nahrátí, to je docela slušný. Nezklamal jsi mou důvěru Obrázek mám v adresáři, nebylo nutno hledat. Navíc jsem měl ještě telefonát, proto to zdržení. Ale je vidět, že signál dcf na Kojálu v dostatečné intenzitě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.