IzTaPa Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 IzTaPa : Překrásné fotografie ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 díky za krásný foto, ty primkáče to šíleně zvedlo:)vybrals parádní řemen z chronoshopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Suprovej řemen, jako by se s ním narodily díky za krásný foto, ty primkáče to šíleně zvedlo:)vybrals parádní řemen z chronoshopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Iztapa parádní fotky jako by nestačilo, jaké jsou to nádherné hodinky, ještě jim přidáváš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 (upraveno) Sport I-ky trochu jinak - co vy na to, PRIM puristi? Upraveno 1. července 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Sport I-ky trochu jinak - co vy na to, PRIM puristi? Něco tomu chybí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 v pohodě (ale já nejsem purista a u jedněch retro otloukánek mám také lunetu pryč )Sport I-ky trochu jinak - co vy na to, PRIM puristi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 IzTaPa : ta luneta jim tam podle mě chybí. Po tvé úpravě vypadají ( a jsou ) ještě menší, než opravdu. Ale jinak, moc pěkný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 bez lunety jsou takový opravdu nahatý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 dva cvaky mobilom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 IzTaPa : ta luneta jim tam podle mě chybí. Po tvé úpravě vypadají ( a jsou ) ještě menší, než opravdu. Ale jinak, moc pěkný fotky. bez lunety jsou takový opravdu nahatý.... to byl jen takovy maly pokus - lestil jsem sklo pred focenim, takze jsem tu lunetu na chvili sundal - ted uz opet v plne parade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Bez ty lunety to vypada jak inženýry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2014 Svačina ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2014 (upraveno) jedna letní mobilní ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. srpna 2014 uživatelem Flipik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 jedna letní mobilní ...A stejně jsou krásný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Jsou a to dokonce tak, že i moje žena mi je občas zabaví A stejně jsou krásný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se