Pepino777 Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 (upraveno) Libi se mi, ze u toho konecne nekdo zacal premejslet a udelal cerne ramovany rucky, ktery jsou na tom svetlym cifru videt i bez brejli pri letmym pohledu. Ale ty plechovy koncovky tahu si mohli odpustit... Upraveno 9. listopadu 2021 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Reverse Panda od FORTIS , jedna SEIKO Panda a jedna "scifi Panda" od Ellen Ripleyové . Hodně jsem zvažoval Speedmaster Racing Co-Axial 40 - reverse pandy, ale tam to pro ukončení výroby nedopadlo. Tissot Heritage 1973, nový SEIKA Speedtimery, nový Citizen Bullhead a mnoho dalšího...zkrátka panda číselníky všech možných provedení (semi-panda, reverse panda atd.) mi přijdou nesmírně atraktivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 před 2 hodinami, lemon napsal: Tieto su preparadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krokodyyl_ Odesláno 17. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2022 A co tohle? Podle mě vypadají skvěle. Minuly týden mi utekly v aukci :/Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shibi Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 moje Panda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2022 Tak to je sbírka, klobouček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Asi bych měl ráno docela problém vybrat, který na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 No tady je to skoro jedno asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Yema Daytona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2022 Taky se přidám… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 V 8. 3. 2022 v 6:37, Jeronimo napsal: Yema Daytona No vida, nakonec se prodaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Ano, prodaly. Měl jsem je asi týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Bohužel tím člověk Daytony 6264 nenahradí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2022 Ano, to je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se