palmone1 Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Po dlhom case hladania sa mi do ruk dostali Omegy, na kore som mal zalusk velmi dlho. Nejde o nieco "legendarne", no limitka pre sponzorov v pocte 499 ks/celosvetovo nie jej na zahodenie . Ide o krasne prevedenie ocele s intarzovanym zlatom v tele a v tahu. Krasne vsetko prepina nuluje, no z pociatku som sa s nimi musel pohrat - hlavne s resetovanim nameranych hodnot na chrone - no uz som na vsetko prisiel a je to na jednicku. Dufam, ze sa bude nadsencom pacit ..... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Exiztence Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Určitě zajímavý model, akorát jsem myslel že mají být matné?
palmone1 Posted June 17, 2014 Author Report Posted June 17, 2014 Ahoj, aj ja no pri objednavani clanku na tah, v Omega servise povedali, ze je to aj aj. Z vnutra je ale tah matny. Trochu som nebol svoj aj z toho, ze limitka mala byt v emisii 3000 ks.No na to mi v Omege povedali, ze tato limitka bola urcena vyslovne pre sponzorov olympiady, preto to vyrazenie na tahu a nie na dynku.... Určitě zajímavý model, akorát jsem myslel že mají být matné?
palmone1 Posted June 17, 2014 Author Report Posted June 17, 2014 Este jeden rychly cvak Ahoj, aj ja no pri objednavani clanku na tah, v Omega servise povedali, ze je to aj aj. Z vnutra je ale tah matny. Trochu som nebol svoj aj z toho, ze limitka mala byt v emisii 3000 ks.No na to mi v Omege povedali, ze tato limitka bola urcena vyslovne pre sponzorov olympiady, preto to vyrazenie na tahu a nie na dynku.... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Rodkopf Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Gratulace, netradiční, ale hodně osobitý kousek, navíc ta limitka 500 ks je třešinka na dortu.
VintageLover Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Jano, Ty jedeš... Gratulace, další kousek, který na fóru nikdo nemá,
palmone1 Posted June 17, 2014 Author Report Posted June 17, 2014 No ale teraz sa uz budem trochu krotit... Pozdravujem Prahu, v lete dame pivo.... Jano, Ty jedeš... Gratulace, další kousek, který na fóru nikdo nemá,
VintageLover Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 No ale teraz sa uz budem trochu krotit... Pozdravujem Prahu, v lete dame pivo.... Deal
palmone1 Posted June 17, 2014 Author Report Posted June 17, 2014 Inac pre zaujimavost- predomnou ich nosil Chuan Antonio Samaranch
npor Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Pokukoval jsem po podobných na Nekázance.cz, ale nakonec jsem vyměknul. Na těch tvých fotkách vypadají o moc lépe. Škoda, že jsem je neviděl naživo dřív. Takhle už vykrvácel na jiných a začínám litovat.
palmone1 Posted June 17, 2014 Author Report Posted June 17, 2014 Neboj das transfuziu a mozno ides dalej Pokukoval jsem po podobných na Nekázance.cz, ale nakonec jsem vyměknul. Na těch tvých fotkách vypadají o moc lépe. Škoda, že jsem je neviděl naživo dřív. Takhle už vykrvácel na jiných a začínám litovat.
npor Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 To už jsem dvakrát zkoušel. Potřetí už to ale asi nevyjde. Holt budu muset nějaký ten měsíc počkat a něco došetřit. To víš, darovat krev taky nemůžeš třikrát do měsíce, chce to čas.
Jony Posted June 17, 2014 Report Posted June 17, 2014 Moc krásný a velmi netradiční kousek. Obzvláště, když mají nějaký příběh s osobou, která je nosila před tebou.Velká gratulace
Exiztence Posted June 18, 2014 Report Posted June 18, 2014 Abych ještě dodal, v leštěné verzi (ať už tak má být nebo tuning) se mi libí více než matné
Recommended Posts