Přejít na obsah

Breitling AVENGER BLACKBIRD 2014

Doporučené příspěvky

Návštěvník Radius
Odesláno

Newsletter Breitling: AVENGER BLACKBIRD 2014

Nevím proč až teď přišel Breilting s newsletterem a vystavením nového modelu na oficiální web, když už se model nějaký týden prodává u AD, ale to nechme stranou, takže data:

48mm černý titanový koláč na military strapu, uvnitř Breitling 17 (neboli šperkovaná Eta 2824-2), černý datový věnec, 300m vodoměrka, cifr je vlastně přifouklý Seawolf a to je dobře, i když nejsem na černé hodinky, design mi udělal radost, obzvlášť po představení příšeného nevyváženého Steelfishe 2014.

Takže, co na ně říkáte?

post-5919-0-82294000-1403163097_thumb.jpg

post-5919-0-38618300-1403163103_thumb.jpg

post-5919-0-56572500-1403163108_thumb.jpg

post-5919-0-29487400-1403163182_thumb.jpg

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kdyby je udělali v normální velikosti 42 až 44 mm, tak to jsou moc pěkný hodinky. Já jsem alergický na veliká pouzdra a mrňavé strojky

Odesláno

Mam pocit, ze se mi Breitling vzdaluje cim dal vic :-( Kdysi jsem tu znacku mel rad, ale ted tomu nejak nerozumim. Z hlediska designu je to hruza. A z hlediska hodinariny taky hodne zaspali, jeden inhouse chronograf je sakra malo a to zarputile cpani te nejobycejnejsi Ety do vsech modelu je hrozny. Nevim, no.

Návštěvník Radius
Odesláno (upraveno)

Mě dráždí to datové okénko skoro uprostřed, protože je stejné, jako se dává do 41mm modelu :(

Ale celkový dojem v reálu - na 48mm nevypadají.

Upraveno uživatelem Radius
Odesláno

Jsem další v řadě, co by se mu líbily ve 42mm - mimochodem lumibod na lunetě má snad velikost Antiperle ne? To musí být krása (a zároveň naštvat po poničení-pokud není překryt sklem)

Odesláno

Vintážní lumi a černá barva,docela zajímavá kombinace,jako toolový hodinky je řadim hodně vysoko,ale na to jsou zas moc drahý.S velikostí souhlasim,nikdo mě nepřesvědčí,že něco s touto výškou na ruce nepřekáží.Lumibod jak to vypadá nepřesahuje výškou svoji obrubu,tak by to neměl být problém.Beru v úvahu moderní směr béček,takže na rozdíl od něj tohle hodnotim jako povedenej kousek.Nic to nemění na tom,že pro mně rozhodně není.

Odesláno

Cierne Bcka su podla mna idealne "macho" hodinky, samozrejme sudruh musi mat aspon 190cm/100kg... Inac sa mi celkom pacia, a s doplnenym hrubsim indexom na 3ke by mi ani ten datum v strede nevadil...

Odesláno

Jsem další v řadě, co by se mu líbily ve 42mm - mimochodem lumibod na lunetě má snad velikost Antiperle ne? To musí být krása (a zároveň naštvat po poničení-pokud není překryt sklem)

+1

Odesláno

V menší velikosti jsou to podle mě pěkné hodinky, ale s tímto průměrem se to moc prodávat nebude. Designově, v porovnání s ostatními kolekcemi (mimo Transocean), jsou povedené.

Odesláno (upraveno)

Z meho pohledu velkym hodinkam uz odzvonilo...tedy mam na mysli, ze si nekdo koupi velke hodinky na uzke zapesti. Kdo se alespon trochu otrel o "hodinarinu", tak si hodinky kupuje "na miru"...na vetsinu modelu od B nema vetsina zakazniku zapesti...

Upraveno uživatelem moco
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Za mě design vydařený, i když taky moc nejsem na černé hodinky..Je to stále "B" klasika, narozdíl od nových Steelfishů, třeba...

Navíc mě překvapily rozměry, 48mm u B, neni nic nového, ale už na fotkách je vidět, že jsou nižší, než je u řady Avenger zvykem..Myslím, že oněch 14,2mm oproti cca 18mm u Seawolfů apod. bude na nošení pro spoustu lidí o dost příjemnější...

Upraveno uživatelem Martyp

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...