safi Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ahoj, určitě jste to už zaregistrovali, na www.idnes.cz vyšlo několik článku o Petru Kellnerovi, majiteli finanční skupiny PPF. http://ekonomika.idnes.cz/kellner-deti-mi-...0_ekonomika_mad
safi Posted June 1, 2007 Author Report Posted June 1, 2007 Ahoj, určitě jste to už zaregistrovali, na www.idnes.cz vyšlo několik článku o Petru Kellnerovi, majiteli finanční skupiny PPF. http://ekonomika.idnes.cz/kellner-deti-mi-...0_ekonomika_mad
Tomasek Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Ahoj, určitě jste to už zaregistrovali, na www.idnes.cz vyšlo několik článku o Petru Kellnerovi, majiteli finanční skupiny PPF. http://ekonomika.idnes.cz/kellner-deti-mi-...0_ekonomika_mad Jo zaregistroval jsem to tak, že jsem nikde nesehnal noviny
safi Posted June 1, 2007 Author Report Posted June 1, 2007 Zajimavy rozhovor. (a hodne dlouhy ) právě :-)
jacob Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Já jsem ty Hospodářské Noviny sháněl asi třech čerpacích stanicíh+Billa a uspěl jsem v trafice asi 100m od domu :-))) Ale kdyz jde o ten rozhovor, je to zajímavé jak si tento člověk hlída své soukromý a krom toho taky trochu odbivuju jeho instinkt a tvrdost při vyjednávaní.... Jsem rád, že jsem si mohl přečíšt rozhovor zrovna s ním a mohl jsem vynechat ty naše České rádoby celebrity z Blesku...
Klokan Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Já jsem ty Hospodářské Noviny sháněl asi třech čerpacích stanicíh+Billa a uspěl jsem v trafice asi 100m od domu :-))) Ale kdyz jde o ten rozhovor, je to zajímavé jak si tento člověk hlída své soukromý a krom toho taky trochu odbivuju jeho instinkt a tvrdost při vyjednávaní.... Jsem rád, že jsem si mohl přečíšt rozhovor zrovna s ním a mohl jsem vynechat ty naše České rádoby celebrity z Blesku... Ano. Instinkt a tvrdost při vyjednávání. Hlavně při "vyjednávání" s 200tis investorů z kupónovky, kteří svěřili PPF své investiční kupony a výsledek pro ně byl stejný jako kdyby je hodili do kanálu. S takto vyjednanými 5mld Kč se už pak dalo lecos podniknout
mnovace Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 2 jacob a ty si hlídej měkké i Ne teď vážně, je to fakt machr. Jen by mě zajímala jeho dnešní fotka a jaké hodinky nosí. Tipoval bych na nějaké poljoty
Guest Kamil Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 ...Jen by mě zajímala jeho dnešní fotka a jaké hodinky nosí. Tipoval bych na nějaké poljoty Převážně nosí Suntoo, má i IWC a AP.
safi Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 Převážně nosí Suntoo, má i IWC a AP. Nenosí i Primky?
Rimsy Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Ano. Instinkt a tvrdost při vyjednávání. Hlavně při "vyjednávání" s 200tis investorů z kupónovky, kteří svěřili PPF své investiční kupony a výsledek pro ně byl stejný jako kdyby je hodili do kanálu. S takto vyjednanými 5mld Kč se už pak dalo lecos podniknout Ano, clovek se pak nedivi jeho pocetne ochrance...
hciq Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 (edited) Ano. Instinkt a tvrdost při vyjednávání. Hlavně při "vyjednávání" s 200tis investorů z kupónovky, kteří svěřili PPF své investiční kupony a výsledek pro ně byl stejný jako kdyby je hodili do kanálu. S takto vyjednanými 5mld Kč se už pak dalo lecos podniknout největší trhák však byly fondy cara Petra Velikého Mark BBDO by mohla vyprávět Edited June 2, 2007 by hciq
long Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 2 hCIQ Zdarec, staviteli nadhernych kousku. Dorazis k JAGUSCE toho 18.6?? ze by jsi mi dovysvetlil ty fondy, nechci ze sebe delat natvrdleho blba verejne.
hciq Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 2 hCIQ Zdarec, staviteli nadhernych kousku. Dorazis k JAGUSCE toho 18.6?? ze by jsi mi dovysvetlil ty fondy, nechci ze sebe delat natvrdleho blba verejne. určitě dorazím a natvrdlého blba neděláš, kdo se tak asi u nás zajímal o kupónovou privatizaci Ruska v 90-tých letech min.století. No moc jich nebude
Recommended Posts