Jump to content

Recommended Posts

Posted

Já jsem ty Hospodářské Noviny sháněl asi třech čerpacích stanicíh+Billa a uspěl jsem v trafice asi 100m od domu :-)))

Ale kdyz jde o ten rozhovor, je to zajímavé jak si tento člověk hlída své soukromý a krom toho taky trochu odbivuju jeho instinkt a tvrdost při vyjednávaní.... ;)

Jsem rád, že jsem si mohl přečíšt rozhovor zrovna s ním a mohl jsem vynechat ty naše České rádoby celebrity z Blesku...

Posted
Já jsem ty Hospodářské Noviny sháněl asi třech čerpacích stanicíh+Billa a uspěl jsem v trafice asi 100m od domu :-)))

Ale kdyz jde o ten rozhovor, je to zajímavé jak si tento člověk hlída své soukromý a krom toho taky trochu odbivuju jeho instinkt a tvrdost při vyjednávaní.... ;)

Jsem rád, že jsem si mohl přečíšt rozhovor zrovna s ním a mohl jsem vynechat ty naše České rádoby celebrity z Blesku...

Ano. Instinkt a tvrdost při vyjednávání. Hlavně při "vyjednávání" s 200tis investorů z kupónovky, kteří svěřili PPF své investiční kupony a výsledek pro ně byl stejný jako kdyby je hodili do kanálu. S takto vyjednanými 5mld Kč se už pak dalo lecos podniknout

Posted

2 jacob a ty si hlídej měkké i :lol: :P Ne teď vážně, je to fakt machr. Jen by mě zajímala jeho dnešní fotka a jaké hodinky nosí. Tipoval bych na nějaké poljoty :lol: :lol:

Guest Kamil
Posted
...Jen by mě zajímala jeho dnešní fotka a jaké hodinky nosí. Tipoval bych na nějaké poljoty :lol: :lol:

Převážně nosí Suntoo, má i IWC a AP.

Posted
Ano. Instinkt a tvrdost při vyjednávání. Hlavně při "vyjednávání" s 200tis investorů z kupónovky, kteří svěřili PPF své investiční kupony a výsledek pro ně byl stejný jako kdyby je hodili do kanálu. S takto vyjednanými 5mld Kč se už pak dalo lecos podniknout

Ano, clovek se pak nedivi jeho pocetne ochrance...

Posted (edited)

největší trhák však byly fondy cara Petra Velikého ;) Mark BBDO by mohla vyprávět

Edited by hciq
Posted

2 hCIQ Zdarec, staviteli nadhernych kousku. Dorazis k JAGUSCE toho 18.6??

ze by jsi mi dovysvetlil ty fondy, nechci ze sebe delat natvrdleho blba verejne.

Posted
2 hCIQ Zdarec, staviteli nadhernych kousku. Dorazis k JAGUSCE toho 18.6??

ze by jsi mi dovysvetlil ty fondy, nechci ze sebe delat natvrdleho blba verejne.

určitě dorazím a natvrdlého blba neděláš, kdo se tak asi u nás zajímal o kupónovou privatizaci Ruska v 90-tých letech min.století. No moc jich nebude