safi Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Ahoj, určitě jste to už zaregistrovali, na www.idnes.cz vyšlo několik článku o Petru Kellnerovi, majiteli finanční skupiny PPF. http://ekonomika.idnes.cz/kellner-deti-mi-...0_ekonomika_mad
safi Odesláno 1. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Ahoj, určitě jste to už zaregistrovali, na www.idnes.cz vyšlo několik článku o Petru Kellnerovi, majiteli finanční skupiny PPF. http://ekonomika.idnes.cz/kellner-deti-mi-...0_ekonomika_mad
Tomasek Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Ahoj, určitě jste to už zaregistrovali, na www.idnes.cz vyšlo několik článku o Petru Kellnerovi, majiteli finanční skupiny PPF. http://ekonomika.idnes.cz/kellner-deti-mi-...0_ekonomika_mad Jo zaregistroval jsem to tak, že jsem nikde nesehnal noviny
safi Odesláno 1. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Zajimavy rozhovor. (a hodne dlouhy ) právě :-)
jacob Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Já jsem ty Hospodářské Noviny sháněl asi třech čerpacích stanicíh+Billa a uspěl jsem v trafice asi 100m od domu :-))) Ale kdyz jde o ten rozhovor, je to zajímavé jak si tento člověk hlída své soukromý a krom toho taky trochu odbivuju jeho instinkt a tvrdost při vyjednávaní.... Jsem rád, že jsem si mohl přečíšt rozhovor zrovna s ním a mohl jsem vynechat ty naše České rádoby celebrity z Blesku...
Klokan Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Já jsem ty Hospodářské Noviny sháněl asi třech čerpacích stanicíh+Billa a uspěl jsem v trafice asi 100m od domu :-))) Ale kdyz jde o ten rozhovor, je to zajímavé jak si tento člověk hlída své soukromý a krom toho taky trochu odbivuju jeho instinkt a tvrdost při vyjednávaní.... Jsem rád, že jsem si mohl přečíšt rozhovor zrovna s ním a mohl jsem vynechat ty naše České rádoby celebrity z Blesku... Ano. Instinkt a tvrdost při vyjednávání. Hlavně při "vyjednávání" s 200tis investorů z kupónovky, kteří svěřili PPF své investiční kupony a výsledek pro ně byl stejný jako kdyby je hodili do kanálu. S takto vyjednanými 5mld Kč se už pak dalo lecos podniknout
mnovace Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 2 jacob a ty si hlídej měkké i Ne teď vážně, je to fakt machr. Jen by mě zajímala jeho dnešní fotka a jaké hodinky nosí. Tipoval bych na nějaké poljoty
Návštěvník Kamil Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 ...Jen by mě zajímala jeho dnešní fotka a jaké hodinky nosí. Tipoval bych na nějaké poljoty Převážně nosí Suntoo, má i IWC a AP.
safi Odesláno 2. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Převážně nosí Suntoo, má i IWC a AP. Nenosí i Primky?
Rimsy Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 Ano. Instinkt a tvrdost při vyjednávání. Hlavně při "vyjednávání" s 200tis investorů z kupónovky, kteří svěřili PPF své investiční kupony a výsledek pro ně byl stejný jako kdyby je hodili do kanálu. S takto vyjednanými 5mld Kč se už pak dalo lecos podniknout Ano, clovek se pak nedivi jeho pocetne ochrance...
hciq Odesláno 2. června 2007 Nahlásit Odesláno 2. června 2007 (upraveno) Ano. Instinkt a tvrdost při vyjednávání. Hlavně při "vyjednávání" s 200tis investorů z kupónovky, kteří svěřili PPF své investiční kupony a výsledek pro ně byl stejný jako kdyby je hodili do kanálu. S takto vyjednanými 5mld Kč se už pak dalo lecos podniknout největší trhák však byly fondy cara Petra Velikého Mark BBDO by mohla vyprávět Upraveno 2. června 2007 uživatelem hciq
long Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 2 hCIQ Zdarec, staviteli nadhernych kousku. Dorazis k JAGUSCE toho 18.6?? ze by jsi mi dovysvetlil ty fondy, nechci ze sebe delat natvrdleho blba verejne.
hciq Odesláno 3. června 2007 Nahlásit Odesláno 3. června 2007 2 hCIQ Zdarec, staviteli nadhernych kousku. Dorazis k JAGUSCE toho 18.6?? ze by jsi mi dovysvetlil ty fondy, nechci ze sebe delat natvrdleho blba verejne. určitě dorazím a natvrdlého blba neděláš, kdo se tak asi u nás zajímal o kupónovou privatizaci Ruska v 90-tých letech min.století. No moc jich nebude
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se