Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já jsem ty Hospodářské Noviny sháněl asi třech čerpacích stanicíh+Billa a uspěl jsem v trafice asi 100m od domu :-)))

Ale kdyz jde o ten rozhovor, je to zajímavé jak si tento člověk hlída své soukromý a krom toho taky trochu odbivuju jeho instinkt a tvrdost při vyjednávaní.... ;)

Jsem rád, že jsem si mohl přečíšt rozhovor zrovna s ním a mohl jsem vynechat ty naše České rádoby celebrity z Blesku...

Odesláno
Já jsem ty Hospodářské Noviny sháněl asi třech čerpacích stanicíh+Billa a uspěl jsem v trafice asi 100m od domu :-)))

Ale kdyz jde o ten rozhovor, je to zajímavé jak si tento člověk hlída své soukromý a krom toho taky trochu odbivuju jeho instinkt a tvrdost při vyjednávaní.... ;)

Jsem rád, že jsem si mohl přečíšt rozhovor zrovna s ním a mohl jsem vynechat ty naše České rádoby celebrity z Blesku...

Ano. Instinkt a tvrdost při vyjednávání. Hlavně při "vyjednávání" s 200tis investorů z kupónovky, kteří svěřili PPF své investiční kupony a výsledek pro ně byl stejný jako kdyby je hodili do kanálu. S takto vyjednanými 5mld Kč se už pak dalo lecos podniknout

Návštěvník Kamil
Odesláno
...Jen by mě zajímala jeho dnešní fotka a jaké hodinky nosí. Tipoval bych na nějaké poljoty :lol: :lol:

Převážně nosí Suntoo, má i IWC a AP.

Odesláno
Ano. Instinkt a tvrdost při vyjednávání. Hlavně při "vyjednávání" s 200tis investorů z kupónovky, kteří svěřili PPF své investiční kupony a výsledek pro ně byl stejný jako kdyby je hodili do kanálu. S takto vyjednanými 5mld Kč se už pak dalo lecos podniknout

Ano, clovek se pak nedivi jeho pocetne ochrance...

Odesláno (upraveno)

největší trhák však byly fondy cara Petra Velikého ;) Mark BBDO by mohla vyprávět

Upraveno uživatelem hciq
Odesláno

2 hCIQ Zdarec, staviteli nadhernych kousku. Dorazis k JAGUSCE toho 18.6??

ze by jsi mi dovysvetlil ty fondy, nechci ze sebe delat natvrdleho blba verejne.

Odesláno
2 hCIQ Zdarec, staviteli nadhernych kousku. Dorazis k JAGUSCE toho 18.6??

ze by jsi mi dovysvetlil ty fondy, nechci ze sebe delat natvrdleho blba verejne.

určitě dorazím a natvrdlého blba neděláš, kdo se tak asi u nás zajímal o kupónovou privatizaci Ruska v 90-tých letech min.století. No moc jich nebude

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...