Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

nadhera. minimalistickou rovnovahou srovnatelna maximalne s piaget altiplano...

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Kid_A
Posted

to Hasňa - pravda. Pokud bych si však měl a mohl vybrat, volil bych Vacherony. Samozřejmě, dokážu ocenit technickou náročnost supertenkých strojků Piaget, ale na tak titěrné hodinky bych nenašel sílu. Takové by se mi nelíbili. Když už, tak je musím vidět.

Posted

to Hasňa - viď. Vacheron Costantin, to je ta správná značka. Domlouvám se s administrátory na tom, aby měla také svou vlastní sekci. Vždyť si to zaslouží. Ne každý dokáže vyrobit takové komplikované hodinky jako například Tour de l'Ile.

Posted

srdcem bych asi sel taky spis do VC :) Historie historie historie:))

Posted (edited)

Přehlídka nejvyšší hodinařiny.Vacheróni jsou velkym drýmem.Cena hodinek tu nehraje roli můžu či nemůžu,ale mám,tedy jsem.A to musí dojít každýmu,kdo je někde na ruce uvidí.Svou roli hrají velmi dobře,stejně tak dobře,jako umí hodinky.

Edited by Daemonultimate
Posted

Co je to drym? A preco cena nehraje rolu? A co je ta rola ktorú hrajú velmi dobre?

Posted (edited)

Drým (viz.dream :) ) je přeci náš sen,ceny nehrajou roli protože už jsou tak vysoko,že většinu z nás nemusí zajímat a pro ty,co si je můžou bez zaváhání dovolit je to otázka ceny jako sebeprezentace, vkusu a cítění pro dokonalost,ale i postavení a bohatství. A to je ta role,kterou hrají velmi dobře.

Cena jako taková nehraje roli a přitom hraje velkou roli :)

Edited by Daemonultimate
Posted

Co je to drym? A preco cena nehraje rolu? A co je ta rola ktorú hrajú velmi dobre?

Drym pyčo. Deš spat s plnym břuchem fúda a pak maš tezke drymy. Jako že Banik zas prohral a tak.

..a Vašeron je nejstarši švycarska manufaktura. To nosil jeste Napoleon.

Posted

Jen bych doplnil, že Vacheron je nejstarší manufaktura, která funguje bez přerušení; úplně nejstarší není

Posted

Drym pyčo. Deš spat s plnym břuchem fúda a pak maš tezke drymy. Jako že Banik zas prohral a tak.

..a Vašeron je nejstarši švycarska manufaktura. To nosil jeste Napoleon.

Napoleon nosil Breguet. Jinak VC super, ale chybí mi vteřinovka.

Posted

Napoleon nosil Breguet. Jinak VC super, ale chybí mi vteřinovka.

Vtedy este nebol Rolex ani GQ, ludia mohli bez obav zo zosmiesnenia kupovat viacero znaciek :)