Návštěvník Snow Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Tak tyhle jsou kouzelné. Vacheron Constantin Traditionnelle - Moscow Boutique Edition zdroj - http://www.masterhorologer.com/2014/06/vacheron-constantin-traditionnelle.html 1
Kid_A Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 (upraveno) nadhera. minimalistickou rovnovahou srovnatelna maximalne s piaget altiplano... Upraveno 21. června 2014 uživatelem Kid_A
Návštěvník Snow Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 to Hasňa - pravda. Pokud bych si však měl a mohl vybrat, volil bych Vacherony. Samozřejmě, dokážu ocenit technickou náročnost supertenkých strojků Piaget, ale na tak titěrné hodinky bych nenašel sílu. Takové by se mi nelíbili. Když už, tak je musím vidět.
Hasňa Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Já bych měl těžkou volbu. Ale asi taky nakonec VC. Kvůli značky. Obojí se mi ale líbí hodně.
Návštěvník Snow Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 to Hasňa - viď. Vacheron Costantin, to je ta správná značka. Domlouvám se s administrátory na tom, aby měla také svou vlastní sekci. Vždyť si to zaslouží. Ne každý dokáže vyrobit takové komplikované hodinky jako například Tour de l'Ile.
Návštěvník Snow Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Omlouvám se za tříštění vlákna.
Kid_A Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 srdcem bych asi sel taky spis do VC Historie historie historie:))
vojtano Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 Jaka je zhruba cena techto hodinek?
Daemonultimate Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 (upraveno) Přehlídka nejvyšší hodinařiny.Vacheróni jsou velkym drýmem.Cena hodinek tu nehraje roli můžu či nemůžu,ale mám,tedy jsem.A to musí dojít každýmu,kdo je někde na ruce uvidí.Svou roli hrají velmi dobře,stejně tak dobře,jako umí hodinky. Upraveno 22. června 2014 uživatelem Daemonultimate
ivan_989 Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 Co je to drym? A preco cena nehraje rolu? A co je ta rola ktorú hrajú velmi dobre?
Daemonultimate Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 (upraveno) Drým (viz.dream ) je přeci náš sen,ceny nehrajou roli protože už jsou tak vysoko,že většinu z nás nemusí zajímat a pro ty,co si je můžou bez zaváhání dovolit je to otázka ceny jako sebeprezentace, vkusu a cítění pro dokonalost,ale i postavení a bohatství. A to je ta role,kterou hrají velmi dobře.Cena jako taková nehraje roli a přitom hraje velkou roli Upraveno 22. června 2014 uživatelem Daemonultimate
instant Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 Co je to drym? A preco cena nehraje rolu? A co je ta rola ktorú hrajú velmi dobre?Drym pyčo. Deš spat s plnym břuchem fúda a pak maš tezke drymy. Jako že Banik zas prohral a tak. ..a Vašeron je nejstarši švycarska manufaktura. To nosil jeste Napoleon.
Funthom95 Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 Jen bych doplnil, že Vacheron je nejstarší manufaktura, která funguje bez přerušení; úplně nejstarší není
Jirka35 Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 Drym pyčo. Deš spat s plnym břuchem fúda a pak maš tezke drymy. Jako že Banik zas prohral a tak. ..a Vašeron je nejstarši švycarska manufaktura. To nosil jeste Napoleon. Napoleon nosil Breguet. Jinak VC super, ale chybí mi vteřinovka.
instant Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 Napoleon nosil Breguet. Jinak VC super, ale chybí mi vteřinovka.Vtedy este nebol Rolex ani GQ, ludia mohli bez obav zo zosmiesnenia kupovat viacero znaciek
straspol Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 Tak tyhle jsou kouzelné. Vacheron Constantin Traditionnelle - Moscow Boutique Edition 1.jpg 2.jpg zdroj - http://www.masterhorologer.com/2014/06/vacheron-constantin-traditionnelle.htmlFuj- naslintal jsem si do klávesnice ty jsou úžasné..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se