Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

nadhera. minimalistickou rovnovahou srovnatelna maximalne s piaget altiplano...

post-248-0-70602400-1403386938_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kid_A
Návštěvník Snow
Odesláno

to Hasňa - pravda. Pokud bych si však měl a mohl vybrat, volil bych Vacherony. Samozřejmě, dokážu ocenit technickou náročnost supertenkých strojků Piaget, ale na tak titěrné hodinky bych nenašel sílu. Takové by se mi nelíbili. Když už, tak je musím vidět.

Návštěvník Snow
Odesláno

to Hasňa - viď. Vacheron Costantin, to je ta správná značka. Domlouvám se s administrátory na tom, aby měla také svou vlastní sekci. Vždyť si to zaslouží. Ne každý dokáže vyrobit takové komplikované hodinky jako například Tour de l'Ile.

Odesláno (upraveno)

Přehlídka nejvyšší hodinařiny.Vacheróni jsou velkym drýmem.Cena hodinek tu nehraje roli můžu či nemůžu,ale mám,tedy jsem.A to musí dojít každýmu,kdo je někde na ruce uvidí.Svou roli hrají velmi dobře,stejně tak dobře,jako umí hodinky.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

Drým (viz.dream :) ) je přeci náš sen,ceny nehrajou roli protože už jsou tak vysoko,že většinu z nás nemusí zajímat a pro ty,co si je můžou bez zaváhání dovolit je to otázka ceny jako sebeprezentace, vkusu a cítění pro dokonalost,ale i postavení a bohatství. A to je ta role,kterou hrají velmi dobře.

Cena jako taková nehraje roli a přitom hraje velkou roli :)

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Co je to drym? A preco cena nehraje rolu? A co je ta rola ktorú hrajú velmi dobre?

Drym pyčo. Deš spat s plnym břuchem fúda a pak maš tezke drymy. Jako že Banik zas prohral a tak.

..a Vašeron je nejstarši švycarska manufaktura. To nosil jeste Napoleon.

Odesláno

Drym pyčo. Deš spat s plnym břuchem fúda a pak maš tezke drymy. Jako že Banik zas prohral a tak.

..a Vašeron je nejstarši švycarska manufaktura. To nosil jeste Napoleon.

Napoleon nosil Breguet. Jinak VC super, ale chybí mi vteřinovka.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...