Návštěvník Tada Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 No, tak já budu první, kdo kousne do otráveného jablka a vyřknu teorii - kibi třeba trpí rozdvojením osobnosti! Nebyl by tady určitě jediný Nic ve zlém kibi, snad mě ty nebo druhý ty teď nebudete považovat za nepřítele
maty Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Odesláno 1. března 2011 a jiste i nejlepsi na svete je... ty vis o vetsi a lepsi? co takhle trochu pokory?
Frantik Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Co máš pořád s TÍM pocitem? Je to i ve vlákně o Dievas, kde to také opakuješ, tak jen se chci zeptat, co to znamená? A na fotky z mobilů a Ajfounů mi nešahej
utrejch Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 (upraveno) To tu jako ted dokola ve vsech vlaknech budeme cist, ze nekdo, kdo ma problemy se svou seberealizaci a prosazenim se v tom velkym svete, je nejvetsi fotograf hodinek ve vesmiru? Nejdriv tu jeden idiot otravuje s bouchackou a pak druhej s fotakem. Otravny to je stejne ... Upraveno 2. března 2011 uživatelem utrejch
Chumpus Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 hehe, ban do 45 minut od registrace přitom to byl jenom nevinný žertík.
bandicoot Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 hehe, ban do 45 minut od registrace přitom to byl jenom nevinný žertík. Kdo, co, kde?
Chumpus Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Kdo, co, kde? Na tom pseudo-fóru. Už tam nebudu chodit, když mě tam nechtějí. Já za to nemůžu, že moje oblíbená přezdívka je stejná jako jméno provozovatele. Předpokládám, že to bude ten důvod. Kritiku jsem totiž vyjádřil slušně a konstruktivně. (jo, byl to blbej vtip, ale to neva)
Filipes Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 tak jsem se tam teda zaregistroval a nevypadá to tam vůbec špatně
Kalifx Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 tak jsem se tam teda zaregistroval a nevypadá to tam vůbec špatně Já zase, jak to tam pročítám, získávám dojem, že je to nakonec přece jen hrozný. U většiny příspěvků se tvářím asi nějak takhle :
Návštěvník Kamil Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Já zase, jak to tam pročítám, získávám dojem, že je to nakonec přece jen hrozný. U většiny příspěvků se tvářím asi nějak takhle : Ty woe kdybych tě neznal jako hodného a mírumilovného dobráka, okamžitě bych utekl od počítače.
Kalifx Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Ty woe kdybych tě neznal jako hodného a mírumilovného dobráka, okamžitě bych utekl od počítače. Však ja před sebou často utíkám. Většinou do hospody.
foxik28 Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 a proč ho nenechat žít svým vlastním životem:)a nechat je šířit dál osvětu o hodinkách festina:)
Kalifx Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 (upraveno) a proč ho nenechat žít svým vlastním životem:)a nechat je šířit dál osvětu o hodinkách festina:) A no jo, však to jsem taky hlásal. Akorát, že pak mně nějaká ludra ukradla nick , kterej jsem si chtěl z bezpečnostních důvodů nechat zaregistrovat a hlavně jsem se do toho pořádně začet. A s hrůzou jsem zjistil, že to "dobré" odsud (míněn Chronomag) se tam zatím rozšířilo s efektivitou čtvrtodenní zimnice a zbytek zajišťuje kohorta "milovníků značkových hodinek", jejíchž jediným poznávacím znamením je to, že jakákoli značka na hodinkách (včetně tý zeměměřičský) dělá z libovolných hodinek značkové. Tož tak. Tak jsem si alespoň díky tomuto fóru vytvořil vlastního smajlíka (i když víc než smajlík je to asi emotikon, páč se tam moc nesměju. ). A to vlastního myslím doslova. Upraveno 2. března 2011 uživatelem Kalifx
bandicoot Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 (upraveno) Mě to celý připadá jako jedna velká legrace. Přece neni možný, aby hodiny v logu serveru "milovníků značkových hodinek" šly blbě, resp. měly blbě nasazený ručky Upraveno 3. března 2011 uživatelem bandicoot
Apep Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 Mě to celý připadá jako jedna velká legrace. Přece neni možný, aby hodiny v logu serveru "milovníků značkových hodinek" šly blbě, resp. měly blbě nasazený ručky A mně to zase připadá, že jste tady všichni s těmi diskusemi o tom praštěném druhém fóru totálně OT, protože tohle vlákno bylo přece založeno kvůli tomu, abychom se vyjadřovali k nové verzi našeho vlastního fóra.
Viktor Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Vlákno "Nove Seamastery" mi hlásí nějaký malware z webu www.fileden.com a prohlížeč Chrome nedoporučuje jeho načtení.
Pavlucha Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Vlákno "Nove Seamastery" mi hlásí nějaký malware z webu www.fileden.com a prohlížeč Chrome nedoporučuje jeho načtení. Ten samej problém
Návštěvník YPO Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 ač jsem dnes chtěl kouřit haš z celozrného chleba, tak si jdu koupit flašku vodky , páč tohle mě rozsekalo na cimpr campr
KFL Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 ač jsem dnes chtěl kouřit haš z celozrného chleba, tak si jdu koupit flašku vodky , páč tohle mě rozsekalo na cimpr camprHaha, tak tohle je asi to nejvtipnější, co jsem za poslední 2 týdny slyšel/viděl :D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se