Chumpus Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 (upraveno) Peta-Biker: z těch pár reklam tady zas takovej vejvar nebude...to mi věř. Jinak k těm konspiračním teoriím Vygooglete si toho Binku a leccos vám dojde.(samozřejmě ale nelze vyloučit všechny varianty ) Upraveno 27. února 2011 uživatelem Chumpus
ricous Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Ne, to bych neudělal, mám to tady rád, jem tu už takřka 4 roky. Jen mě mrzí, že tady tak věříme slovům Chronomaga. Chci tím říci, kdybychom na nějkou dobu šli jinde, tak by musel hned něco začít dělat a ne jen psát, kde je problém... Myslím, že ten, kdo za tím stojí, to vidí stejně jako já. Nemyslím si, že ten web vznikl kvůli tomu, že to tady padá.
Peta-Biker Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 (upraveno) Nemyslím si, že ten web vznikl kvůli tomu, že to tady padá. Já právě jo - něco jako, že Chronomag by si měl uvědomit, že by lidi mohli taky jít jinam x ten nápad tady mělo více lidí. Zatím to nikdo nedotáhl, pamatuju si, že jednu dobu tady v SZ chodily zprávy, že bude konkureční fórum, ale nechci zabíhat někde jinde. Souhlasím, že zatím druhé fórum je dost trapné.Třeba to bude ku prospěchu věci a problém s 503 bude rychleji vyřešen. Upraveno 27. února 2011 uživatelem Peta-Biker
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Chumpus: Jsem asi googlil blbě, vyjelo mi akorát toto ...
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 (upraveno) zatim to nosime-neco-na-ruce.cz je takove trochu detinske a amaterske... pamatuje si nekdo z pametniku prvni tyden/mesic fungovani chronomagu...? To by mě taky zajímalo, ale podle mě to bylo nějak tahkle: Bylo pusto a prázdno a nad propastí se vznášel YPO a pravil: "Budiž forum!" A bylo forum. A YPO viděl, že forum je dobré. ... Dál už to bylo jako v bibli... oddělení světla a tmy, zahrada eden, had Mengelis, bič boží Tada, nevěstka babylonská, proroci, kazatelé, chůze po vodě, deset ran činských, exodus, leviticus... Upraveno 27. února 2011 uživatelem Tada
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 ja myslel, ze na pocatku byl Patrik...? Jo, možná byl, ale YPO je lepší
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 lepsi co? fotografa asi nemyslis...? Nejlepší!
Návštěvník salamio Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 "Pomsta velkého Salamia"? Nauč se prosím číst a chápat psaný obsah a udržet jej v kedlubně. Myslím, že mé poslední čtyři příspěvky na fóru jsou dostatečně jasné: zde, zde, zde a zde.
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Nauč se prosím číst a chápat psaný obsah a udržet jej v kedlubně. Myslím, že mé poslední čtyři příspěvky na fóru jsou dostatečně jasné: zde, zde, zde a zde. Takže - 1. nejsi Sekhmet 2. nejsi Partyzánka 3. odešel si se intelektuálně realizovat někam jinam, což by ovšem dávalo prostor spekulacím o tom konkurenčním foru.
Peta-Biker Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 lepsi co? fotografa asi nemyslis...? kibi, kibi, proč máš takové sebevědomí s těma cvakama, to fakt nevím. X-lidí tady fotí daleko líp, akorát nemaj tolik času, co Ty a hlavně maj v hlavě záklopku.
XXXfazerXXX Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Nauč se prosím číst a chápat psaný obsah a udržet jej v kedlubně. Myslím, že mé poslední čtyři příspěvky na fóru jsou dostatečně jasné: zde, zde, zde a zde. nazdar Saláme ty vokurko.Konečně ses vrátil,stejskalo se mi.Toho vykloubenýho multiblba si nefšímej,von se utluče sám.Hele,že seš to TY na tom -co nosite pod slipáčema-nebo jak se ten novej hit menuje.Sem linej se tam registrovat a že by někdo ukradnul muj blbej nik,toho se nebojim
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 tvoje zaklopky jsou mi celkem fuk... hodinky cvakam, to je fakt, rika se tomu foceni... a moje fotky jsou skvely, ty to jeste nevidis? Neblázni, v Ostravě je smog a zlá viditelnost - do Prahy prostě nemůže dohlédnout, ani kdyby chtěl
Onisau Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Koukám, ře to tady začíná nabírat směr .) Tada konečně napsal příspěvek nad kterým jsem se upřímně zasmál (ten "biblický") , a kibi se pustil do křížku s ostravsko-šišlo ligou Tímhle příspěvkem si i já určitě vykoleduju nějakou tu facku od lidí co jsou zde morálně výše Jdu se a kdyby mi náhodou selhala zbraň tak se tady tak za hoďku zase ukážu
kubson Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 zatim to nosime-neco-na-ruce.cz je takove trochu detinske a amaterske... pamatuje si nekdo z pametniku prvni tyden/mesic fungovani chronomagu...? já jo a rozdíl to je značný?
kubson Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Ne, to bych neudělal, mám to tady rád, jem tu už takřka 4 roky. Jen mě mrzí, že tady tak věříme slovům Chronomaga. Chci tím říci, kdybychom na nějkou dobu šli jinde, tak by musel hned něco začít dělat a ne jen psát, kde je problém... Myslím, že ten, kdo za tím stojí, to vidí stejně jako já. tak to je fakt nesmysl imho?
Dantechno Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Kolik mam prispevku na novem foru? Jsem prvni?
Qvido Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Právě jsem si tam zase početl ( Rolex ), mrskám sebou smíchy jaká to je hlína Už se přiznejte kdo v tom jede !
ricous Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 To už je snad do vlákna Humor... "Jinak dnes jsem na CH.. zavítal záměrně po více jak roce znovu a musím oznámit,že ten arogantní mod neměl nick HYPO ,ale pouze YPO a jeho nevhodné chování tam probíhá stále,jako by se nechumelilo.Také tam spustili o nás sáhodlouhou debatu.Nečetl jsem to celé,ale připadá mi,že začínají mít jisté(oprávněné)obavy."
Murphy97 Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 (upraveno) A nejnovejsim registrovanym uzivatelem je: opravdu Fazer Edit: preklep Upraveno 27. února 2011 uživatelem Murphy97
sect Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 To už je snad do vlákna Humor... "Jinak dnes jsem na CH.. zavítal záměrně po více jak roce znovu a musím oznámit,že ten arogantní mod neměl nick HYPO ,ale pouze YPO a jeho nevhodné chování tam probíhá stále,jako by se nechumelilo.Také tam spustili o nás sáhodlouhou debatu.Nečetl jsem to celé,ale připadá mi,že začínají mít jisté(oprávněné)obavy." Teď jsem to tady chtěl dát, fakt nádhera , myslím že ted už je všem jasné, že to není myšleno vážně......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se