Skalamander Odesláno 26. května 2010 Nahlásit Odesláno 26. května 2010 Pánové, zobrazí se mi někde nějaké statistiky jako popř. grafy - návštěvnost, příspěvky, čtenost, hodnocení atd. Asi jsem blbej,ale pokud to tady je, neumím to najít. 1
Skalamander Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Odesláno 31. května 2010 Tak jsem dneska přišel na to, že počet negativních hladů (a zřejmě i pozitvních) je omezen na určitý počet za den, které můžete udělit. 1
Dantechno Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Prave jsem i na novem serveru zazil oblibenou hlasku " Server temprdlaly unvajlable " ........ 1
Jay Doll Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Odesláno 1. června 2010 Smím se zeptat na smysl té nabídky "Podobná témata" co je dole? A vůbec, jak to proboha určuje podobná témata? Čtu si vlákno o Pražském srazu Chronomagu a koukám, jako podobné téma mi vylezlo 2 roky staré vlákno "Letenka Praha-Chicago"...
Kalifx Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Asi budu děsně asociální, ale nešlo by zrušit tu blbost "Co se vám honí hlavou"? Chápu, že Fejsbůk je fenomén, ale je opravdu nutný zatahovat jeho připitomělou koncepci vršení náhodných k.....n na čím dál větší hromadu i sem? 3
Peta-Biker Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Kalifx: Já si to tím tlačítkem vypl, taky na to mám averzi.
Dantechno Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Ja to beru jako soucast noveho fora i se vsemi ostatnimi blbostmi.... Ale abych pravdu rekl stare mi chybi - melo svoje kouzlo, bylo prehledne a jednoduche...
Kalifx Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 (upraveno) V 3. 6. 2010 v 9:05, 'Peta-Biker' napsal: Kalifx: Já si to tím tlačítkem vypl, taky na to mám averzi. Já taky, ale asi něco dělám špatně, protože mně zmizí celej ten pravej sloupec. Ovšem tam jsou i celkem užitečný informace jako "Nedávno přidaná témata" a "Sledovaný obsah". Dá se vypnout sólo jenom to "honění"? Ale stejně to podstatný je, že podle mě sem tyhle "sociální" vymoženosti nepatřej... Upraveno 3. června 2010 uživatelem Kalifx 1
Peta-Biker Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 (upraveno) V 3. 6. 2010 v 9:16, 'Kalifx' napsal: Já taky, ale asi něco dělám špatně, protože mně zmizí celej ten pravej sloupec. Ovšem tam jsou i celkem užitečný informace jako "Nedávno přidaná témata" a "Sledovaný obsah". Dá se vypnout sólo jenom to "honění"? Ale stejně to podstatný je, že podle mě sem tyhle "sociální" vymoženosti nepatřej... No, já jsem Ti rád, zmizla mi reklama a taky nepotřebuju vědět, kdo má za den nejvíce příspěvků. To s těmi tématy jsem si nevšiml - já to řeším jinak. Vždycky koukám na "Dnešní aktivní obsah" v dolní části obrazovky. Upraveno 3. června 2010 uživatelem Peta-Biker
Karlos Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 Jen chci říct svůj názor na toto zbrusu nové fórum.Dám k tomu hodinkový příklad - je to jako porovnat pilotky s moderním chronografem, třeba Defy Xtreme. Moderní chronograf je zajímavý a hezký, má plno ručiček, ciferníčků, ozdob a hodně funkcí... jenže... na pilotky stačí letmý pohled a hned víte kolik je hodin.No a přesně takhle na mě působí tohle nové fórum. Je nové, zajímavé a umí toho určitě moc a moc, ale když něco chci, musím se hodně soustředit a číst hodně zbytečností. Jsem konzervativní člověk a ne a ne si zvyknout.
Biges Odesláno 3. června 2010 Nahlásit Odesláno 3. června 2010 V 22. 5. 2010 v 18:55, 'Traveller' napsal: Jsem taky pro nové okno. Jinak nevíte, jak se zbavit té galerie nahoře? V 24. 5. 2010 v 5:34, 'krizko' napsal: pripájam sa k tejto otázke (odstránenie alebo aspoň možnosť odstránenia galérie) - síce mi nejak bytostne nevadí, ale ak by sa dala vypnúť, bolo by to lepšie. Ostatné moduly (Novinky, Obecná diskuse ...) majú možnosť vypnúť ich kliknutím na ikonku "-", sekcia galéria túto vymoženosť nemá. Už se na to také ptám http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=29668
Karlos Odesláno 6. června 2010 Nahlásit Odesláno 6. června 2010 Pokaždé, když se kouknu do svého profilu, vidím tam záložku "O mě". Nešlo by prosím tuhle chybičku opravit? 1
Návštěvník slava Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 v zelene verzi kterou zatim povazuju za nejpouzitelnejsi mi chybi moznost kliknout na: Magazín Chronomag.cz pred moznostmi: Fóra Členové Blogs Gallery Calendar a jinak bych uvital nejaky modro sedy skin...nebo nejaky jiny dobry stredni kde vubec nebude bila...ale nebude zas moc tmavy.
Baker Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 V 7. 6. 2010 v 11:47, 'slava' napsal: a jinak bych uvital nejaky modro sedy skin...nebo nejaky jiny dobry stredni kde vubec nebude bila...ale nebude zas moc tmavy. Ja taky
Skalamander Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 Gentlemani, všimli jste si, že čas na foru jde o cca 5 minut napřed? To je na hodinkovém foru docela ostuda 1
Návštěvník slava Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 V 7. 6. 2010 v 20:30, 'Skalamander' napsal: Gentlemani, všimli jste si, že čas na foru jde o cca 5 minut napřed? To je na hodinkovém foru docela ostuda nevsiml...mam nad monitorem atomovy cas. zaroven slouzi jako doporucovane protisvetlo. na hodinkovem foru by mohl byt cas i zobrazen vedle loga chronomag...jak je ta svajcova a ceskoslovenska vlajecka. 1
Skalamander Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 V 7. 6. 2010 v 20:37, 'slava' napsal: nevsiml...mam nad monitorem atomovy cas. zaroven slouzi jako doporucovane protisvetlo. na hodinkovem foru by mohl byt cas i zobrazen vedle loga chronomag...jak je ta svajcova a ceskoslovenska vlajecka. Já taky nesleduju čas podle chronomagu, ale zarazily mě "příspěvky z budoucnosti". 1
tombed Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 zaboha mi nejde změnit avatar, což předtím nebyl problém, zkoušel to někdo po změně fóra nebo mám "trouble" jenom já?
lib Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 V 7. 6. 2010 v 21:36, 'tombed' napsal: zaboha mi nejde změnit avatar, což předtím nebyl problém, zkoušel to někdo po změně fóra nebo mám "trouble" jenom já? To dělá ten automatickej filtr citlivej na konkrétní témata. Sis tam chtěl dát hezky graficky vyvedený "8x", že? Tak to smůla!
Návštěvník slava Odesláno 7. června 2010 Nahlásit Odesláno 7. června 2010 V 7. 6. 2010 v 21:36, 'tombed' napsal: zaboha mi nejde změnit avatar, což předtím nebyl problém, zkoušel to někdo po změně fóra nebo mám "trouble" jenom já? Váš avatar nesmí být větší než 90 pixelů na 90 pixelů. Nahrané avatary z vašeho počítače musí být menší než 50 KB. Následující typy souborů jsou povolené: gif,jpg,jpeg,png dodrzujes? zkus po zmene avataru f5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se