Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Smím se zeptat na smysl té nabídky "Podobná témata" co je dole?

A vůbec, jak to proboha určuje podobná témata? Čtu si vlákno o Pražském srazu Chronomagu a koukám, jako podobné téma mi vylezlo 2 roky staré vlákno "Letenka Praha-Chicago"... Posted Image

Odesláno

Asi budu děsně asociální, ale nešlo by zrušit tu blbost "Co se vám honí hlavou"? Chápu, že Fejsbůk je fenomén, ale je opravdu nutný zatahovat jeho připitomělou koncepci vršení náhodných k.....n na čím dál větší hromadu i sem?

• Dát hlas 3
Odesláno

Ja to beru jako soucast noveho fora i se vsemi ostatnimi blbostmi.... Ale abych pravdu rekl stare mi chybi - melo svoje kouzlo, bylo prehledne a jednoduche...

Odesláno (upraveno)
  V 3. 6. 2010 v 9:05, 'Peta-Biker' napsal:

Kalifx: Já si to tím tlačítkem vypl, taky na to mám averzi.

Já taky, ale asi něco dělám špatně, protože mně zmizí celej ten pravej sloupec. Ovšem tam jsou i celkem užitečný informace jako "Nedávno přidaná témata" a "Sledovaný obsah". Dá se vypnout sólo jenom to "honění"?

Ale stejně to podstatný je, že podle mě sem tyhle "sociální" vymoženosti nepatřej...

Upraveno uživatelem Kalifx
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
  V 3. 6. 2010 v 9:16, 'Kalifx' napsal:

Já taky, ale asi něco dělám špatně, protože mně zmizí celej ten pravej sloupec. Ovšem tam jsou i celkem užitečný informace jako "Nedávno přidaná témata" a "Sledovaný obsah". Dá se vypnout sólo jenom to "honění"?

Ale stejně to podstatný je, že podle mě sem tyhle "sociální" vymoženosti nepatřej...

No, já jsem Ti rád, zmizla mi reklama a taky nepotřebuju vědět, kdo má za den nejvíce příspěvků. To s těmi tématy jsem si nevšiml - já to řeším jinak. Vždycky koukám na "Dnešní aktivní obsah" v dolní části obrazovky.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Jen chci říct svůj názor na toto zbrusu nové fórum.

Dám k tomu hodinkový příklad - je to jako porovnat pilotky s moderním chronografem, třeba Defy Xtreme.

Moderní chronograf je zajímavý a hezký, má plno ručiček, ciferníčků, ozdob a hodně funkcí... jenže... na pilotky stačí letmý pohled a hned víte kolik je hodin.

No a přesně takhle na mě působí tohle nové fórum. Je nové, zajímavé a umí toho určitě moc a moc, ale když něco chci, musím se hodně soustředit a číst hodně zbytečností. Jsem konzervativní člověk a ne a ne si zvyknout.

Odesláno
  V 22. 5. 2010 v 18:55, 'Traveller' napsal:

Jsem taky pro nové okno. Jinak nevíte, jak se zbavit té galerie nahoře?

V 24. 5. 2010 v 5:34, 'krizko' napsal:

pripájam sa k tejto otázke (odstránenie alebo aspoň možnosť odstránenia galérie) - síce mi nejak bytostne nevadí, ale ak by sa dala vypnúť, bolo by to lepšie. Ostatné moduly (Novinky, Obecná diskuse ...) majú možnosť vypnúť ich kliknutím na ikonku "-", sekcia galéria túto vymoženosť nemá.

Už se na to také ptám :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=29668

Návštěvník slava
Odesláno

v zelene verzi kterou zatim povazuju za nejpouzitelnejsi mi chybi moznost kliknout na:

Magazín Chronomag.cz

pred moznostmi:

Fóra Členové Blogs Gallery Calendar

a jinak bych uvital nejaky modro sedy skin...nebo nejaky jiny dobry stredni kde vubec nebude bila...ale nebude zas moc tmavy.

Odesláno
  V 7. 6. 2010 v 11:47, 'slava' napsal:

a jinak bych uvital nejaky modro sedy skin...nebo nejaky jiny dobry stredni kde vubec nebude bila...ale nebude zas moc tmavy.

Ja taky :smile_anim:

Návštěvník slava
Odesláno
  V 7. 6. 2010 v 20:30, 'Skalamander' napsal:

Gentlemani, všimli jste si, že čas na foru jde o cca 5 minut napřed? To je na hodinkovém foru docela ostuda :)

nevsiml...mam nad monitorem atomovy cas.

zaroven slouzi jako doporucovane protisvetlo.

na hodinkovem foru by mohl byt cas i zobrazen vedle loga chronomag...jak je ta svajcova a ceskoslovenska vlajecka.

• Hlasovat proti 1
Odesláno
  V 7. 6. 2010 v 20:37, 'slava' napsal:

nevsiml...mam nad monitorem atomovy cas.

zaroven slouzi jako doporucovane protisvetlo.

na hodinkovem foru by mohl byt cas i zobrazen vedle loga chronomag...jak je ta svajcova a ceskoslovenska vlajecka.

Já taky nesleduju čas podle chronomagu, ale zarazily mě "příspěvky z budoucnosti".

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 7. 6. 2010 v 21:36, 'tombed' napsal:

zaboha mi nejde změnit avatar, což předtím nebyl problém, zkoušel to někdo po změně fóra nebo mám "trouble" jenom já?Posted Image

To dělá ten automatickej filtr citlivej na konkrétní témata. Sis tam chtěl dát hezky graficky vyvedený "8x", že? Tak to smůla! :D
Návštěvník slava
Odesláno
  V 7. 6. 2010 v 21:36, 'tombed' napsal:

zaboha mi nejde změnit avatar, což předtím nebyl problém, zkoušel to někdo po změně fóra nebo mám "trouble" jenom já?Posted Image

Váš avatar nesmí být větší než 90 pixelů na 90 pixelů.

Nahrané avatary z vašeho počítače musí být menší než 50 KB.

Následující typy souborů jsou povolené: gif,jpg,jpeg,png

dodrzujes?

zkus po zmene avataru f5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...