Jump to content

Recommended Posts

Guest dlubix
Posted

Registrace podléhá schválení admina

To bych zavedl i tady. Jirkové Luděrové by po uvedení důvodu, že chtěj všechny srát, asi registraci nedostali.

Posted

Sodowko, nevěš hlavu, mně se to napoprvé stalo také. Další pokus o registraci proběhl v mém případě již úspěšně. Mám takový pocit, že napoprvé se na to jejich admin bohapustě vykašlal.

Posted

já sem tady dostal ban asi 10x a to ani moc nepíšu

Posted (edited)

jo, mne tu registraci taky odmitli. a to sem tam duvody zadosti o clenstvi napsal podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi :frusty:  a jeste sem napsal, ze mam rad hodinky STOWA :lol2:

Edited by Kid_A
Posted

Tak to docela čumím. Já dostal registraci na poprvé a to moc jazykově nadaný nejsem, takže jsem tam měl jen pár jednoduchých vět.

Posted

Chtěl bych kontaktovat jednoho zdejšího prodejce, nebyl byste někdo kdo má na tom fóru účet tak hodnej a přeposlal mu na mě mail? Podrobnosti prosím přes SZ :)

Posted (edited)

Já se na to svýho času vykašlal, původně jsem o to taky stál, pak jsem si při registraci přečetl něco ve stylu Nepište nám důvody typu že máte rádi hodinky... Přesto jsem k tomu zasedl, začal něco sepisovat, ale protože tomu už mnogo času nazad co jsem šprechtil pořádně naposled, tak jsem velice záhy prohlásil. Fu*k You, resp. německý ekvivalent Fick Dich a konečná :clap:

Edited by PNS
Posted

Já se tam zkusil zaregistrovat před pár dny a vůbec se mi to nepodařilo :-D pořád mě to házelo že je špatné heslo, pak zase kod atd. :-(

Posted

Me to kdysi davno napoprvy taky nedali. Pak jsem napsal ze mam rad hodinky a ze jsem clenem dalsich spolku a mel jsem to do hodiny schvaleny. Dva řádky, zadny dlouhy vykecavani.

Posted

Ja som na Uhrfore zaregistrovany uz nieco viac ako 6 rokov a zatial som ziadne problemy nemal, Uhrforum je fajn

Chtěl bych kontaktovat jednoho zdejšího prodejce, nebyl byste někdo kdo má na tom fóru účet tak hodnej a přeposlal mu na mě mail? Podrobnosti prosím přes SZ :)

kludne mi napis co potrebujes, preposlem ti to na Uhrforum..

Posted (edited)

napsal ze mam rad hodinky a ze jsem clenem dalsich spolku a mel jsem to do hodiny schvaleny. Dva řádky, zadny dlouhy vykecavani.

u mě to proběhlo stejně, napoprvé, bez problémů...

Edited by Rodkopf