Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix
Odesláno

Registrace podléhá schválení admina

To bych zavedl i tady. Jirkové Luděrové by po uvedení důvodu, že chtěj všechny srát, asi registraci nedostali.

Odesláno

Sodowko, nevěš hlavu, mně se to napoprvé stalo také. Další pokus o registraci proběhl v mém případě již úspěšně. Mám takový pocit, že napoprvé se na to jejich admin bohapustě vykašlal.

Odesláno (upraveno)

jo, mne tu registraci taky odmitli. a to sem tam duvody zadosti o clenstvi napsal podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi :frusty:  a jeste sem napsal, ze mam rad hodinky STOWA :lol2:

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Tak to docela čumím. Já dostal registraci na poprvé a to moc jazykově nadaný nejsem, takže jsem tam měl jen pár jednoduchých vět.

Odesláno (upraveno)

Já se na to svýho času vykašlal, původně jsem o to taky stál, pak jsem si při registraci přečetl něco ve stylu Nepište nám důvody typu že máte rádi hodinky... Přesto jsem k tomu zasedl, začal něco sepisovat, ale protože tomu už mnogo času nazad co jsem šprechtil pořádně naposled, tak jsem velice záhy prohlásil. Fu*k You, resp. německý ekvivalent Fick Dich a konečná :clap:

Upraveno uživatelem PNS
Odesláno

Me to kdysi davno napoprvy taky nedali. Pak jsem napsal ze mam rad hodinky a ze jsem clenem dalsich spolku a mel jsem to do hodiny schvaleny. Dva řádky, zadny dlouhy vykecavani.

Odesláno

Ja som na Uhrfore zaregistrovany uz nieco viac ako 6 rokov a zatial som ziadne problemy nemal, Uhrforum je fajn

Chtěl bych kontaktovat jednoho zdejšího prodejce, nebyl byste někdo kdo má na tom fóru účet tak hodnej a přeposlal mu na mě mail? Podrobnosti prosím přes SZ :)

kludne mi napis co potrebujes, preposlem ti to na Uhrforum..

Odesláno (upraveno)

napsal ze mam rad hodinky a ze jsem clenem dalsich spolku a mel jsem to do hodiny schvaleny. Dva řádky, zadny dlouhy vykecavani.

u mě to proběhlo stejně, napoprvé, bez problémů...

Upraveno uživatelem Rodkopf

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...