Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  xlaque napsal:
Žilina a okolie to tiež nevyzera najlepšie-na škole nosia baby modne quartzky,uvodomelí chalani Casio chronografy,na ulici tiež nič extra,najhodnodnotnejšie čo som videl,boli Breitlingy na ruke nejakeho českeho turistu (kto z vas to bol ? :shutup: )

To byl určitě Odklízeč :D

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já se dívám kolem sebe a několik mechanických hodinek jsem už potkal. Je ale bez diskuze, že převládají quartz hodinky a většinou se jedná o velmi pochybné produkty. Na druhou stranu má dost lidí v okolí kvalitní hodinky a že jsou to quartzky přisuzuji tomu, že je to současný standard.

Odesláno
  xlaque napsal:
Žilina a okolie to tiež nevyzera najlepšie-na škole nosia baby modne quartzky,uvodomelí chalani Casio chronografy,na ulici tiež nič extra,najhodnodnotnejšie čo som videl,boli Breitlingy na ruke nejakeho českeho turistu (kto z vas to bol ? :shutup: )

Nahodou,ja nosim po Ziline Lemania - MVS.

Odesláno
  ¨safi napsal:
Z zen nosi mechanicke hodinky vetsinou uz jen starsi generace :crying_anim:

tak to mas asi recht....priatelka si teraz vybera hodinky a o mechanikach nechce ani pocut! Jedine co sa jej pacia su Lady Oyster v oceli od Rolexu, ale vyhlasila, ze su prilis drahe.

Odesláno
  Sonny napsal:
A co nosi Jano? Ten co chodi na tankoch na Budapest? :D

no to by ma tiez zaujimalo ale odhadujem ze vzhladom na to jak je v baliku to nic lacnejsie nez rolex nebude :)

Odesláno
  Foundryman napsal:
To byl určitě Odklízeč :D

Ja a turista v Ziline???..a Braitling k tomu??? :taz:

Tak mne napada, jak to tak vypada, nas "od Ziliny" je tu asi vic, co tak udelat takovy maly interni sraz CeskoSlovenske bunky chronomagu? Mame tu momentalne takovy maly letni oktoberfest..na kazdem rohu letna terasa :cheers: a tech bab co projde kolem kazdou minutu!!! :D

Odesláno

Vetsina lidi kolem mne hodinky nosi (3/4). Ja peclive sleduji zakazniky (desitky denne) ale krome tech cestnych vyjimek tipu De Ville Coaxial, Breitling Navitimer a Rolex President je to kvarc na kvarc, Tissot, Omega,Tag, Seiko sumafuk. Tach par lidi co znam s mechanikama jsou vsichni fandove do hodinek. Ti ostatni normalni mozna ani nevi ze mechanicke hodinky vubec existuji. :mellow:

Odesláno

Cestou autem do práce se musím proploužit skrz Korunovační :crying_anim02:, takže v každodenní zácpě vždycky koukám na zápěstí protistojícím řidičům. Dost často pozoruji spojení Velké Drahé Auto + Velké Lesklé Hodinky, těžko říct, jestli značky Fake, nebo Orig. Ale na dálku hřejivý pohled. Jinak v práci 2x!! automat Seiko, pár Primek, několik hezkých quartz Festin a zbytek hrůza nebo mobil. No a pak samozřejmě moje Orsa Lume! :smoke:

Odesláno

Ještě se vrátím k úvodnímu příspěvku.Na té oslavě žena zjistila že ji stojí hodinky(quarz) :clap: .Dobře jí tak! Má doma,pochopitelně dárek ode mě, hodinky Ernest Borrel. Baterku ji v kvarckách nevyměním a hotovo :thumbsup_anim:

Odesláno
  odklizec napsal:
Ja a turista v Ziline???..a Braitling k tomu??? :taz:

Tak mne napada, jak to tak vypada, nas "od Ziliny" je tu asi vic, co tak udelat takovy maly interni sraz CeskoSlovenske bunky chronomagu? Mame tu momentalne takovy maly letni oktoberfest..na kazdem rohu letna terasa :cheers: a tech bab co projde kolem kazdou minutu!!! :D

V zasade jsem za.

Odesláno

Když jsem u nás v bazaru ohlížel SportyII, tak mě bazarista řekl, že šachťoři (horníci - překlad autora pro pražsky mluvící členy i nečleny fóra ;) ) je často kupují do dolů. Že jsou prý s nimi spokojeni. To je panečku reklama pro Elton :thumbsup_anim: .Takže kromě vrtulníkářských by se mohly dělat i havířské Sporty (ale za havířskou cenu prosím :lol2: )

Odesláno
  Sonny napsal:
A co nosi Jano? Ten co chodi na tankoch na Budapest? :D

Na jednej fotke som mu videl Breitlingy,ale nemôžeš sa čudovať-Jano ma aj sukromne lietadlo,no tým nechodí na juh Slovenska :thumbsup_anim:

Návštěvník Ondra
Odesláno

Bohužel, také mám zkušennost, že stále více lídí hodinky nenosí... a když, tak nějaké quartzy, které nestojí za řeč :thumbsdown_anim:

Někdy mám tento dojem: dojde baterka -> konec hodinek, mám přece mobil, ne?

S mechanickými hodinkami jsem se ve svém okolí, mimo chronomag, už dlouho nesetkal...

Odesláno

Je to škoda, že u mládeže sú náramkové hodinky stále zriedkavejšie, skrátka, mobil vyhráva. Náramkové hodinky spravidla nefotia, nehrajú a neposielajú správy. Situácia sa mierne zlepšila počas maturitného obdobia. K obleku hodinky nosí viac študentov, na rozdiel od jeansov. Preto myslím, že keď naozaj dozrejú, príp. začnú pracovať, tak začnú akceptovať aj také archaické doplnky, ako sú hodinky.

Odesláno

Já teda nevím, co všichni máte. No tak nosí málo lidí hodinky, z nich ještě méně lidí má mechanické hodinky. No a co? Pokud nemám akcie hodinářských firem (což nemám), je mi to celkem srdečně jedno...

Taky nosí málo lidí kvalitní boty, málo lidí kupuje kvalitní uzeniny nebo pití, holt lidi jsou takoví.

Někomu stačí čas na mobilu a někdo "potřebuje" Omegy. Nošení nebo nenošení mechanických hodinek nebo hodinek obecně o člověku nevypovídá celkem nic, i když v některých vláknech se pár lidí snaží dokázat opak.

A ruku na srdce, bavilo by vás nosit mechanické hodinky, kdyby je nosili všichni?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...