Zdeněk H. Odesláno 2. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Pekne, ony maji safir za tu cenu?Už to tak vypadá.
tombas Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2014 Ty SRP401/403 se mi líbily více, jak pouzdro, tak ciferník a indexy a byly to automaty, ale na velikosti holt záleží!
Zdeněk H. Odesláno 3. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Ty SRP401/403 se mi líbily více, jak pouzdro, tak ciferník a indexy a byly to automaty, ale na velikosti holt záleží! Jenže já oblekovky potřebuji nosit do práce. V pátek je pak sundat a vzít si je až v pondělí, aniž bych je musel znovu seřizovat. Vrtičku nechci.
wizard-ov Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Potom není co řešit - ber kvarcky. Levné automaty s třídenní rezervou nejsou...
Zdeněk H. Odesláno 3. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Ještě bych se mohl vykašlat na všechny a nosit ke košili sportovní hodinky. A kdyby Stargaty neměly tu bradavici na lunetě, hodil bych je na kůži a měl bych po starostech. Nátah bych neřešil, protože bych je měl na ruce i v neděli
Návštěvník eloga Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) můžeš si také porovnat a vyzkoušet Solar, základ SNE049, po stránce designu je to od Seika dobrý záběr, i kldyž mají jen základní WR. Ale jako oblekovky bych neviděl to jako mínus. Je tam pak několik dalších modelů v řadě SNE, které by se daly takto pojmout, ale roste jim logicky cena, ovšem pokud tvůj boj tady sleduji, tak si rád připlatíš i za Seika i za případný kožený řemen. **Přeji klidný výběr.** Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem eloga
cigi Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Hele, vono na voblekofky se vodotěsnost píše jen zřídka. Takový detail. Jinak jsou voboje asi bomba poměr cena/výkon a pěkný levný hodinky.
Návštěvník eloga Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) hele von de spíš vo to, ne co si koupí, ale jak to pojme. /obr.Koscom/** Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem eloga
Návštěvník eloga Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 no a tyhle vydrží ležet klidně od pátku do neděle nebo i dýl bez péče s nějakým natahováním, to bylo myslím to hlavní, ni?**
Jörg8X Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Ještě bych se mohl vykašlat na všechny a nosit ke košili sportovní hodinky. A kdyby Stargaty neměly tu bradavici na lunetě, hodil bych je na kůži a měl bych po starostech. Nátah bych neřešil, protože bych je měl na ruce i v neděli Já bych to tak možná vyřešil
Návštěvník tysmek Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2014 Já bych to tak možná vyřešil Ano. Ja to tak v podstate resim taky. Stale nosim Stainhart Nav-b Uhr a ted nove Revue Thomenn Professional Diver, protoze Steiny poslu brzy dal. A nosim porad kosile a nemam s tim zadny problem.
Zdeněk H. Odesláno 4. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 (upraveno) můžeš si také porovnat a vyzkoušet Solar, základ SNE049, po stránce designu je to od Seika dobrý záběr, i kldyž mají jen základní WR. Ale jako oblekovky bych neviděl to jako mínus. Je tam pak několik dalších modelů v řadě SNE, které by se daly takto pojmout, ale roste jim logicky cena, ovšem pokud tvůj boj tady sleduji, tak si rád připlatíš i za Seika i za případný kožený řemen. **Přeji klidný výběr.** Díky za tip! Musím říct, že byl dobrý, protože jsem patrně objevil nový přírůstek, který mi doposud unikal http://www.altro.cz/hodinky/katalog/nabizene-znacky/seiko/solarni/panske-solarni/sne363p2-detail.html Musím říct, že mě docela berou. Mají v sobě něco, co mě baví a mají pro mě zajímavý rozměr. Každopádně stojí za úvahu. Jen by to chtělo je vidět osobně, protože je možné, že budu mít problém s tím šrafováním na cifru. Upraveno 4. listopadu 2014 uživatelem Zdeněk H.
wizard-ov Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Tak určitě... ale za ty prachy to neřeš
tombas Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Podobné šrafování mám na ciferníku svých Dugen a vypadá to výborně, kromě toho, že je to fakt docela jemné a je vidět jen při určitém nasvícení, jinak ciferník vypadá jako tmavě šedý.Tím chci říct, že bych se toho nebál a jak píše wizard z Ostravy, za ty prachy............................................................................... není co řešit!
tombas Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2014 ok. dobře to dopadlo, já jen, že nesnáším krátké vteřinovky. Jinak vše ok. ** Díky za tip! Musím říct, že byl dobrý, protože jsem patrně objevil nový přírůstek, který mi doposud unikal http://www.altro.cz/hodinky/katalog/nabizene-znacky/seiko/solarni/panske-solarni/sne363p2-detail.html Musím říct, že mě docela berou. Mají v sobě něco, co mě baví a mají pro mě zajímavý rozměr. Každopádně stojí za úvahu. Jen by to chtělo je vidět osobně, protože je možné, že budu mít problém s tím šrafováním na cifru.
Zdeněk H. Odesláno 5. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 (upraveno) Přátelé, pořád ještě nemám dořešeno, omlouvám se, ale se mnou je to na dlouho... Poraďte, mi, proč nemohu nikde vygooglit obrázky k údajně nově prodávaným a zde již zmiňovaným Seiko SGEH019P1? http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-sgeh019p1 Upraveno 5. prosince 2014 uživatelem Zdeněk H.
JaRooN Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 (upraveno) Stačí vynechat tu nulu a budeš mít vygůůgleno SGEH19P1 Upraveno 5. prosince 2014 uživatelem JaRooN
Jörg8X Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 A není to trochu velké na oblekovky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se