Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty SRP401/403 se mi líbily více, jak pouzdro, tak ciferník a indexy a byly to automaty, ale na velikosti holt záleží! :)

Jenže já oblekovky potřebuji nosit do práce. V pátek je pak sundat a vzít si je až v pondělí, aniž bych je musel znovu seřizovat. Vrtičku nechci.
Odesláno

Ještě bych se mohl vykašlat na všechny a nosit ke košili sportovní hodinky. A kdyby Stargaty neměly tu bradavici na lunetě, hodil bych je na kůži a měl bych po starostech. Nátah bych neřešil, protože bych je měl na ruce i v neděli :)

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

můžeš si také porovnat a vyzkoušet Solar, základ SNE049, po stránce designu je to od Seika dobrý záběr, i kldyž mají jen základní WR. Ale jako oblekovky bych neviděl to jako mínus. Je tam pak několik dalších modelů v řadě SNE, které by se daly takto pojmout, ale roste jim logicky cena, ovšem pokud tvůj boj tady sleduji, tak si rád připlatíš i za Seika i za případný kožený řemen.   :notworthy:

**

Přeji klidný výběr.

**

Upraveno uživatelem eloga
Návštěvník eloga
Odesláno

no a tyhle vydrží ležet  klidně od pátku do neděle nebo i dýl bez péče s nějakým natahováním, to bylo myslím to hlavní, ni?

**

Odesláno

Ještě bych se mohl vykašlat na všechny a nosit ke košili sportovní hodinky. A kdyby Stargaty neměly tu bradavici na lunetě, hodil bych je na kůži a měl bych po starostech. Nátah bych neřešil, protože bych je měl na ruce i v neděli :)

Já bych to tak možná vyřešil :)

Návštěvník tysmek
Odesláno

Já bych to tak možná vyřešil :)

Ano. Ja to tak v podstate resim taky. Stale nosim Stainhart Nav-b Uhr a ted nove Revue Thomenn Professional Diver, protoze Steiny poslu brzy dal. A nosim porad kosile a nemam s tim zadny problem.
Odesláno (upraveno)

můžeš si také porovnat a vyzkoušet Solar, základ SNE049, po stránce designu je to od Seika dobrý záběr, i kldyž mají jen základní WR. Ale jako oblekovky bych neviděl to jako mínus. Je tam pak několik dalších modelů v řadě SNE, které by se daly takto pojmout, ale roste jim logicky cena, ovšem pokud tvůj boj tady sleduji, tak si rád připlatíš i za Seika i za případný kožený řemen.   :notworthy:

**

Přeji klidný výběr.

**

Díky za tip! Musím říct, že byl dobrý, protože jsem patrně objevil nový přírůstek, který mi doposud unikal http://www.altro.cz/hodinky/katalog/nabizene-znacky/seiko/solarni/panske-solarni/sne363p2-detail.html Musím říct, že mě docela berou. Mají v sobě něco, co mě baví a mají pro mě zajímavý rozměr. Každopádně stojí za úvahu. Jen by to chtělo je vidět osobně, protože je možné, že budu mít problém s tím šrafováním na cifru.

SNE363P2.png

Upraveno uživatelem Zdeněk H.
Odesláno

Podobné šrafování mám na ciferníku svých Dugen a vypadá to výborně, kromě toho, že je to fakt docela jemné a je vidět jen při určitém nasvícení, jinak ciferník vypadá jako tmavě šedý.

Tím chci říct, že bych se toho nebál a jak píše wizard z Ostravy, za ty prachy............................................................................... není co řešit!

Návštěvník eloga
Odesláno

ok. dobře to dopadlo, já jen, že nesnáším krátké vteřinovky. Jinak vše ok.

:notworthy:

**

Díky za tip! Musím říct, že byl dobrý, protože jsem patrně objevil nový přírůstek, který mi doposud unikal http://www.altro.cz/hodinky/katalog/nabizene-znacky/seiko/solarni/panske-solarni/sne363p2-detail.html Musím říct, že mě docela berou. Mají v sobě něco, co mě baví a mají pro mě zajímavý rozměr. Každopádně stojí za úvahu. Jen by to chtělo je vidět osobně, protože je možné, že budu mít problém s tím šrafováním na cifru.

SNE363P2.png

• po 5 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...