sauce Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Uvažuju o koupi Omega Seamaster Chronograph 2225.80.00 nebo 2594.52.00 Které z těchto dvou byste si vybrali vy a proč? Specifikace na oficiálním webu Omegy: http://www.omega.ch/index.php?id=287&d...&no_cache=1 http://www.omega.ch/index.php?id=287&d...&no_cache=1
A@A Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Zvolil by som tie cierne. Myslim,ze maju krajsi kovovy tah na remienku. Luneta je tiez lepsie vymyslena. Celkovo cifernik posobi na mna prijatelensim dojmom ako u tych modrych. Jedine co sa da vytknut je absencia datumu. Vyhodou su plne rucicky, co moze v noci vyzerat efektnejsie.
cali Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 no na uvod nutno priznat ze ani jedny ti nebudu robit hanbu ale ja osobne som za cierne, ten ciselnik je vyvazenejsi a datum je decentne schovany (tak decentne ze si ho kolega vyssie nevsimol) som za cierne ale je to len otazka vkusu.
Mike. Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Oboje jsou hezke, ale ja bych si asi vybral ty cerne, pusobi na me "uhlazenejsim" dojmem... Zalezi na tobe, ktere se ti vice libi.
frelichl Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Jedine co sa da vytknut je absencia datumu. Já tam datumovku vidím na pozici 6. A bral bych také ty černé, modré si mi v reálu moc nelíbí (černé jsem v reálu neviděl).
Conrad Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Zcela jistě bych si vybral modré, zdá se mi že tato barva jde lépe k řadě která se nazývá Seamaster-ale je to jen subj dojem.Dá se mi namítnout ,že také existuje Černé moře.
A@A Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Já tam datumovku vidím na pozici 6. A bral bych také ty černé, modré si mi v reálu moc nelíbí (černé jsem v reálu neviděl). Beriem spat. Uz ten datum vidim:)))
Filipes Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Seamastery modré - jednak mi připadá že to tak má být, navíc tah, luneta i vlastní ciferník a jeho rozvržení se mi (narozdíl od kolegů výše) líbí mnohem víc u modrých
RomanP Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Tohle jsem nedávno řešil, akorát bez chronografu. Tam mi to přišlo jednodušší. Myslím si v podstatě opak toho co napsal A@A : Efektnější ručičky má modrá verze a praktičtější černá, tah je lepší u modré. Datum zde někdo již vysvětlil. Modré jsem viděl několikrát na lidech a je to krása, černé zatím ne a pro ně bych se asi u chronografu rozhodl pro rozvržení sčítačů. To rozvržení vyšachovalo u modré verze mnoho bondovských indexů. Taky je rozdíl v použitých kalibrech...
spiderer Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Osobne bych si vybral modre, jednak proto ze mam modrou rad, ale take proto ze se mi u modrych mnohem vice libi styl indexu i mene napadna luneta s decentnejsim fontem a take maji pro me hezci rucky. Cerne se mi zase libi usporadanim ciferniku a cerne podlozenym datem na 6. Oboje maji neco do sebe, asi bych si vzal oboje na ruku a teprv potom bych se rozhodnul.. treba se ti nebudou nazivo libit ani jedny
jacob Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Vybral by jsem si určitě modré, ta černá se mi tolik nelíbí jako barva a hlavně luneta u těch černých je taková moc výrazná, ty modré mi připadají celkově takové sladěnější :-))) EDIT: ty černé nemají datumovku :-(
gas Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 chronograf se mě u seamaster nelíbí vůbec, když už to musí být, tak černé, přijdou mě uhlazenější, jinak preferuju modré bez chronografu
spiderer Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Vybral by jsem si určitě modré, ta černá se mi tolik nelíbí jako barva a hlavně luneta u těch černých je taková moc výrazná, ty modré mi připadají celkově takové sladěnější :-))) EDIT: ty černé nemají datumovku :-( Koukni se poradne na 6, najdes ji tam
Mike. Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Uvažuju o koupi Omega Seamaster Chronograph 2225.80.00 nebo 2594.52.00 Které z těchto dvou byste si vybrali vy a proč? Specifikace na oficiálním webu Omegy: http://www.omega.ch/index.php?id=287&d...&no_cache=1 http://www.omega.ch/index.php?id=287&d...&no_cache=1 Nakonec si vybiras Omegy misto Fortis?
jacob Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 2spiderer: máš pravdu, vůbec jsem si toho nevšiml, spiš jsem přemýšlel proč nemaji datumovku ..... vypadá to hodně zajímavě, ale přemýšlím jesli se mi to líbí, takže zatim pořád u mě vedou ty modré
PavelSe Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Pokud je nemáš vysloveně na potápění, volil bych modré ... ty černé mají dle mého názoru moc humpolácké fonty na lunetě - což je asi fajn, pokud jí opravdu používáš, ale při denním nošení by mě to hodně tlouklo do očí.
Guest Kamil Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Taky bych volil bez chronografu a rozhodně modré.
cali Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 no bez chronografu su modre jedina volba ale takto otazka nestala... s chronografom maju podla mna naopak cierne jasne na vrch.
baza Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 tak ty modré se víc hodí k použití na jachtu, ty černé jsou spíše na potápění :-) jinak černé mají větší rezervu chodu - 55 hodin (modré 44 hod.)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.