RomanP Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Jen mě to trochu šoklo, obrousit takhle tak, kterej má dvě různý povrchový úpravy. To mi přijde škoda, je tím charakteristický. To bylo jeho poškrábání tak hrozný, žes to musel obětovat ?
Cabos Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Ta houbička funguje dobře, ale na tah, kde jsou i místa, kam by se boubička nedostala a zabrušovala by vlastně jen nejvíc vyčnívající místa používám kartáček na zuby namočený do zabrušovací pasty. Uuf, jsem take zaskocen, i kdyz musim priznat, ze treba v kancelari pod zarivkama uz vzhledem k "obnosenosti" v tom rozdil jiz moc neni. Nebyla by nejaka fotka jak vypada vysledek ???
Ondraj Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Jen mě to trochu šoklo, obrousit takhle tak, kterej má dvě různý povrchový úpravy. To mi přijde škoda, je tím charakteristický. To bylo jeho poškrábání tak hrozný, žes to musel obětovat ? Za prvé já leštěné plochy na tahu prostě mít nemusím a tady mi to i vadilo, tah je kartáčován poměrně hrubě a ktomu ty úplně vyleštěné části. Zbytečná pouť ? Takhle se dá alespoň udržovat. Nejhorší jsou ty leštěné čánky u krajních kartáčovaných článků, kde je to ve stejné úrovni a ty leštěné se prostě časem poškrábou. Kdyby alespoň byly po celé své délce trochu pod úrovní těch kartáčovaných dílců. No v tomto ohledu se mi hrozně líbí tah na PO. V jednoduchosti je krása. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cabos Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Diky za fotky, musim uznat, ze to nevypada zle, ale chapu zamer autora - ty lestene casti tahu skvele doplnuji presne to pouzdro, ktere je take kombinace lestene a brousene.... nicmene s temi skrabanci co tam mam ja uz je to asi takto lepsi.
Ondraj Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Diky za fotky, musim uznat, ze to nevypada zle, ale chapu zamer autora - ty lestene casti tahu skvele doplnuji presne to pouzdro, ktere je take kombinace lestene a brousene.... nicmene s temi skrabanci co tam mam ja uz je to asi takto lepsi. S pouzdrem se to vůbec nehádá. Když tah někde poškrábu, tak to opravím. Takový tah je pro mě prostě ideální. Viděl jsem hodně hošené a ošoupané odřené originální a spíš to těm hodinkám ubíralo. A bohužel škrábancům na tahu se vyhnout nedá. V tomto jedině asi RADO.
Jeremy Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Ondraji, tobě se to vážně líbí bez těch leštěných částí? Co obětovat litr a týden u Dušáka? Budou jak nové!
Ondraj Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Ondraji, tobě se to vážně líbí bez těch leštěných částí? Co obětovat litr a týden u Dušáka? Budou jak nové! Fakt jo, vyhovuje mi takhle. Jak by řekl jeden člen, není to teď tak zženštělé K Dušákovi můžu jít vždycky. Každopádně by mě stejně zajímalo, jak se tam s tím vypořádají, aby nechtíc ty leštěné části nezabrousili a naopak aby naleštili ti již poškrábané části. Pokud to stojí litr, tak to ruční práce nebude, tak jedině že by na to měli mašinku přímo uzpůsobenou na tento typ tahu.
Jeremy Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 .. Pokud to stojí litr, tak to ruční práce nebude, tak jedině že by na to měli mašinku přímo uzpůsobenou na tento typ tahu. Já bych řek, že litr je adekvátní - podle mě na to maj takový ty leštící rotační přístroječky a nedrbou se s tím víc než hodinu..
RomanP Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 :-) Já jsem asi puntíčkář. Jestli se mi někdy poškrábe, půjde k Dušákovi a pokud to bude horší, vezmu novej tah. Sice to bude asi prda, ale tohle už je ma mě moc velká customizace.
Ondraj Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 :-) Já jsem asi puntíčkář. Jestli se mi někdy poškrábe, půjde k Dušákovi a pokud to bude horší, vezmu novej tah. Sice to bude asi prda, ale tohle už je ma mě moc velká customizace. Když koupím novej tah a ty taky, tak na tom budeme stejně
RomanP Odesláno 29. června 2007 Nahlásit Odesláno 29. června 2007 Když koupím novej tah a ty taky, tak na tom budeme stejně No jasný :-) ale protože já jsem ten puntíčkář, koupím ho asi rovnou.
railmaster Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Na poškriabaný ťah sa teda recept našiel, ale čo s poškriabanou modrou lunetou a sklíčkom? Švagor nechtiac skúšal kotrmelec, odniesli to koleno + hodinky a nevyzerá to pekne. Betón tentoraz zvíťazil. Nemate predstavu, čo by stála výmena na chronografe 2225.80?
railmaster Odesláno 20. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2007 Prosím ty, kteří tyhle hodinky mají (2225.80 nebo předchozí verzi 2599.80), aby sem napsali své zkušenosti s těmito hodinkami - přesnost, tah (odolnost vůči poškrábání), sklíčko - má antireflex z obou stran? A vůbec obecně vlastní zkušenosti. Díky! Zatiaľ som nenašiel rozdiel medzi verziou 2225.80 a staršou 2599.80. Rovnaký kaliber, rozmery, aj vzhľad. Ak o nejakom rozdiele viete, prosím o poučenie.
sauce Odesláno 21. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 Zatiaľ som nenašiel rozdiel medzi verziou 2225.80 a staršou 2599.80. Rovnaký kaliber, rozmery, aj vzhľad. Ak o nejakom rozdiele viete, prosím o poučenie. Rozdílů je docela dost, i když se to na první pohled nezdá. 2225.80: - tmavější modrá a výraznější vlnky na ciferníku - u indexů 3, 6, 9 a 12 není žádná luminiscenční barva - kulaté luminiscenční indexy mají kovové rámečky - logo Omega a nápis Omega jsou kovové, ne pouze napsané bílou barvou - trochu delší hodinová ručička - červený nápis Seamaster na číselníku místo bílého - všude použita tmavější červená barva - větší a plastičtější logo Seamaster (mořský koník) na dýnku Snad jsem na nic nezapomněl...
kulix Odesláno 21. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2007 Vidím, že už jsi téměř rozhodnut..Ale ty černé jsou dle mého názoru lepší. Hlavně se mi líbi jiné umístění chronografu a skrytý datum.. Toť vše..
sauce Odesláno 24. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2007 Protože už jsem se rozhodnul a stal jsem se majitelem modré verze (viz. můj avatar), zamykám toto téma.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.