Návštěvník Snow Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 (upraveno) Tahle brčálová varianta se mi líbí víc než původní, která je reminiscencí na původní diver model Vulcainu z roku 1970. Viz obrázek poslední obrázek. VULCAIN Nautical 70s GREEN zdroj - Oceanictime.blogspot Edit - úprava příspěvku - obrázky Upraveno 3. července 2014 uživatelem Snow 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Puzdro fajn, bingo ruleta nefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Zajímavý v každý variantě,dekompresní tabulka a mechanický alarm,to se jen tak nevidí,ruční nátah,zelená je asi příjemnější ale oranž verze víc řve,což je správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 takto sa robia farebne hodinky!! bravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Perfektní ! Mám rád zelenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 zelena je dobry ulet, ale popira to puvodni koncept/ucel techle hodinek. doufejme, ze tento ulet je jenom ojedinely vykrik a ze vulcain nepodlehli modnimu trendu vydavat vsechny modely ve vsech moznych barvach... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Parádní kousek, ale nejvíc se mi líbí v modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Retro jak sviň! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Pod vodou je ta zelená asi dost k ničemu, oranžová je určitě lépe vidět, ale jsou krásný. Takže kdo by řešil praktičnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 V zelenom sú naozaj výborné, snáď tie farby budú také živé aj v reále. A pod vodu by som ich asi nebral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 SUPER....zistil som,ze potrebujem hodinky s mech.alarmom... Tak vam pekne dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 pěknej žabák brrrčálník !! Rákosníček jásá a já s ním !! Tím neříkám, že oranžáda je horší, než amára - barvy jsou silně individuální a všechny samy o sobě stejně krásné , ale ty kombinace !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyP Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 jsou nádherný, ale za mě asi radši modrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se