Guest Snow Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 (edited) Tahle brčálová varianta se mi líbí víc než původní, která je reminiscencí na původní diver model Vulcainu z roku 1970. Viz obrázek poslední obrázek. VULCAIN Nautical 70s GREEN zdroj - Oceanictime.blogspot Edit - úprava příspěvku - obrázky Edited July 3, 2014 by Snow 1
Daemonultimate Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 Zajímavý v každý variantě,dekompresní tabulka a mechanický alarm,to se jen tak nevidí,ruční nátah,zelená je asi příjemnější ale oranž verze víc řve,což je správně.
IzTaPa Posted July 4, 2014 Report Posted July 4, 2014 zelena je dobry ulet, ale popira to puvodni koncept/ucel techle hodinek. doufejme, ze tento ulet je jenom ojedinely vykrik a ze vulcain nepodlehli modnimu trendu vydavat vsechny modely ve vsech moznych barvach...
NIGHTinGALE Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Pod vodou je ta zelená asi dost k ničemu, oranžová je určitě lépe vidět, ale jsou krásný. Takže kdo by řešil praktičnost
McStinger Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 V zelenom sú naozaj výborné, snáď tie farby budú také živé aj v reále. A pod vodu by som ich asi nebral...
Leviathan Posted July 9, 2014 Report Posted July 9, 2014 SUPER....zistil som,ze potrebujem hodinky s mech.alarmom... Tak vam pekne dakujem
cigi Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 pěknej žabák brrrčálník !! Rákosníček jásá a já s ním !! Tím neříkám, že oranžáda je horší, než amára - barvy jsou silně individuální a všechny samy o sobě stejně krásné , ale ty kombinace !!!!!
JohnyP Posted September 3, 2014 Report Posted September 3, 2014 jsou nádherný, ale za mě asi radši modrá
Recommended Posts