IzTaPa Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 http://www.watch-insider.com/news/zenith-rainbow-chronograph-fly-back-from-1997-vs-zenith-el-primero-stratos-flyback-rainbow-from-2014/2/ 2014 pusobi mnohem cistcim dojmem, 1997 - ikdyz ve sve dobe to byla designova ikona - dneska pusobi trochu kolotocarsky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Souhlasím s Tebou. I když El Primero, jakožto klasika, pro mě znamená mimo jiné datum mezi 4 a 5.Neví někdo, k čemu jsou dobré ty čárky na 30 minutovém sčítači, které ukazují na 3, 6 a 9 vteřin? Zase nějaká letecká fičura? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Zenith sa po uletoch vracia ku korenom a je to podla mna dobre. Mam celo-ciernu variantu tych starsich (toho casu v kupeloch u K&M) a su to bezvadne hodinky, nenapada ma co by som na nich zmenil(teda vlastne napda, neprakticke uchytenie tahu uz mechanovci poladili). 7k? pravda nie je malo, ale Zenitky nikdy nevynikali vysokou resale value, takze budu zohnatelne tak za 4k a to uz podla mna celkom ide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Už jsme je tu hodnotili,prošly kritikou zejména kvůli datumce a přerušenému věnci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 http://www.zenith-watches.com/en_en/el-primero-stratos-flyback-rainbow-196.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 12. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2014 Skoda te velikosti u tech novych ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 (upraveno) Souhlas !! Trklo mě to do očí - další model, co dojel na prosté zvětšení. Ručky jsou honosnější, ale celkově podle mne notně přidali na kolotačiřině. Původní model byl prostě letecký chronograf s logicky účelovou barevností plně využitým prostorem na cifru daným rozpětím strojku a dynamickými proporcemi, i s tou datumkou a přerušením stupnice se zcela v duchu účelnosti docela úctyhodně vyrovnali (není divu, že je to kultovní model). Ten nový zmetek je dekorativní slátanina na tohle téma, a to ponechám stranou, neřešené přerušení stupnice, obleková tlačítka chronografu, vypuštění chrániče korunky a duometal náramek - metrosexuální . Zenith jde dolu a příkře, tohle je učebnicový příklad, zejména pro mladé lidi - jak to nedělat, jak se k životu nestavět. Upraveno 3. září 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 29. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 Nedá mi to a musím oživit toto starší téma. Už tu má někdo tyhle nové "duhové" Zenithy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Omlouvám se, že budím tohle starší téma, ale rád bych někoho ze zkušenějších poprosil o vysvětlení barev toho subcifru vpravo. Zelená, žlutá a modrá. A zároveň taky o význam těch drobných bílých čárek na něm. Nemůžu to nikde najít a nerad bych pak byl v bombardéru za pitomce Děkuju. Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 IMO to ziaden zvlastny vyznam nema, proste ina farba co 5 minut. Vyznam maju tie ciarky po 3 minutach ale to asi vsetci poznate. Inak slusne porovnanie napriklad tu:http://www.watchprosite.com/?page=wf.forumpost&fi=1123&ti=945323&pi=6544978 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Děkuju za odkaz. Pročítám si ho. Význam těch čárek po 3 minutách neznám - proto se ptám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 (upraveno) Ty barvy na minutovém subdialu mají sloužit pro lepší přehlednost při odečtu, tzn. mění se po 5 vteřinách. A přímo tyto barvy jsou proto, že jsou to barvy používané pro komunikaci v letectví - pro popis dohlednosti, výšky základny mraků, počasí apod - v tomto duchu je vybarven celý ciferník.Na ty čárky po 3 minutách jsem se tady ptal předloni, a nic jsem se nedozvěděl. Upraveno 20. března 2016 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Ciarky po troch minutach su na uctovanie medzinarodnych telefonnych hovorov po troch minutach, ktore sa v minulosti pouzivalo na zapade. Clovek zavola a je jedno ci hovori minutu, ci dve, ucet bude rovnaky,.... rozmysliet si ale musi ci prekroci tretiu minutu, potom siestu atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 michalval: Aha, takhle. Paráda! Děkuju za odpověď. Co se těch čárek týče, budu holt hledat dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 http://www.wristtimes.com/blog-1/2014/6/30/why-there-are-long-lines-at-3-6-9-on-vintage-chronographs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Ciarky po troch minutach su na uctovanie medzinarodnych telefonnych hovorov po troch minutach, ktore sa v minulosti pouzivalo na zapade. Clovek zavola a je jedno ci hovori minutu, ci dve, ucet bude rovnaky,.... rozmysliet si ale musi ci prekroci tretiu minutu, potom siestu atd. Taky díky za vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Ciarky po troch minutach su na uctovanie medzinarodnych telefonnych hovorov po troch minutach, ktore sa v minulosti pouzivalo na zapade. Clovek zavola a je jedno ci hovori minutu, ci dve, ucet bude rovnaky,.... rozmysliet si ale musi ci prekroci tretiu minutu, potom siestu atd. Já vím, že jsem trošku pomalejší, ale nedokážu rozpoznat, jestli je tahle informace myšlena vážně nebo ve srandě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Já vím, že jsem trošku pomalejší, ale nedokážu rozpoznat, jestli je tahle informace myšlena vážně nebo ve srandě Dotaz sice nebyl na mě, ale ta informace je myšlena vážně. Když klikneš na odkaz, který cali dával, tak to tam píšou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 michalval: Ano, četl jsem to. Je to pro mě tak nečekaná informace, že mi až přišlo, že to musí být legrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 michalval: Ano, četl jsem to. Je to pro mě tak nečekaná informace, že mi až přišlo, že to musí být legrace.To pro mě taky, ale to už by musel být humor hodný Járy da Cimrmana, a na toho máme patent u nás... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se