Jocker Odesláno čtvrtek v 15:01 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:01 Trochu z jiného soudku, pořídil jsem Lelitu konkurenta na cesty. Outin Nano, na cesty je to neskutečná pecka, doma jsem si nachystal košíky s kávou, na cestě pak jen naliješ vodu, ono se to ohřeje!!!!! Na baterku 4 kávy udělá. Vyteče z toho moc fajn espresso, chuťově ve srovnání s páku, je u stejné kávy a hrubosti mletí víc do hořka. To bude hlavně dané vyžším tlakem, udávají 20bar. No a naprostý game-changer přišel v pondělí, kdy mi došel Outin baterkový mlýnek…. 1
Jocker Odesláno čtvrtek v 15:27 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:27 Tvl ….žš….- autocorrect se zbláznil, bych to opravil, ale nejde mi to
zceyee Odesláno čtvrtek v 17:50 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:50 Ja myslim ze jestli si s timhle dneska budes delat kafe pobliz nejake filozoficke fakulty, tak te proste zastreli. 6 1
Kotlick Odesláno pondělí v 08:19 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:19 Pánové, nemáte někdo tip, jak se rozebírá ta horní černá část na mléčnou pěnu? Našel jsem pouze jeden šroubek a nic víc. Mám takové tušení že bude nutné silou vytáhnout ten otočný ovladač, ale nechci to zkur.it.
DaLo Odesláno pondělí v 08:43 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:43 Muj aktualni setup, snad na chvili finalni 3 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se