Marcus Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Budete někdo objednávat? https://shop.laco.de/en/product.html?info=321http://www.chronoshop.cz/laco-edition/laco-dc-3-limited-edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Keby v tom lietadle bola bublinka z vodovahy, to by bola ficura ako prase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Kdepak bublinka, ale umělej horizont! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2014 Já nevím, ale mi to připadá jako hodinky Ruské provenience. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 13. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2014 Od té doby, co jsem viděl hodinky Laco na živo, k nim mám velký respekt. Myslím, že je fotky hodně devalvují. Jediné, co mě na nich trochu mrzí, je ta Myota v levnějších modelech. Nějak mi to k označení ?Made in Germany? nepasuje. Ale zpracování mě naprosto uchvátilo, hlavně u dražších modelů. A jak chrona nemusím, tak Laco San Francisco mě totálně dostalo. Tam je ovšem ETA Valjoux 7750 a to už je jiný level. http://www.chronoshop.cz/chronografy-laco/laco-valjoux-44-creme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Měl jsem Laco s miyotou i etou a myslím si, že i kdyby v hodinkách Laco hýbali ručkami amazonští mravenci, nebo v nich jen šukali, budou to parádní hodinky :-) Na DC 3 mám zálusk. S těmito jsem dnes kávičkoval 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 15. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2014 To jsi mě fakt pobavil.Díky za zvednutí nálady a za další kámen do dlažby vedoucí k hodinkám Laco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 :-).Minimálně stojí za zkouknutí. Je fakt, že někdo má s Laco problém kvůli WWII, ale těch do dodávali hodinky německým pilotům bylo více - IWC, Stowa, A Lange . Sohne a atd, a jiný zase neunese, že Laco zní malinko maďarsky nebo romsky (Lacher and Co). Já si k nim cestu našel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Ale jó, já k nim taky cestu našel. A tu WWII bych bral spíše jako přednost. Prostě značka s tradicí - to zatím Steinhart o sobě říci nemůže ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 25. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2014 Já pořád nevím. Jeden den jo, druhý den proč? a tak pořád dokola. A termín uzávěrky objednávek se blíží. Kdyby byly třeba 44 mm a s ručním nátahem, tak mám jasno. Pilotky zatím žádné nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 V 25. 7. 2014 v 20:55, wizard-ov napsal: Ale jó, já k nim taky cestu našel. A tu WWII bych bral spíše jako přednost. Prostě značka s tradicí - to zatím Steinhart o sobě říci nemůže ;-)jako přednost, to jo, jak jinak, dobře řečeno. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se