Ondrej71 Odesláno 8. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Zelos Swordfish Meteorite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 (upraveno) Nekecej, jsi se už asi zbláznil ! Ale Mako mi přijdou hezčí a to si nechi hřát polívčičku. Ta vnitřní luneta svítí? Pokud jo, tak to celý musí být pěkná Fukušima.Co v tom je, Seiko? Upraveno 25. listopadu 2018 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Jsou jiné než Mako, tvar pouzdra mi přijde zajímavější. Až bude chvilka tak to pořádně nafotím. Svítí neskutečně, fakt Fukušima Je v tom Seiko, verze s datem má Etu, ale datum jsem nechtěl. Je k tomu i tah s mikroregulací na sponě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. prosince 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 (upraveno) Dlouho jsem tady nic nedal. Nejak není čas nebo co .. tak aspon pár fotek z cest Ljubljana B&W Upraveno 6. března 2019 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Hm, 100% Slovensko. Tak to uz hej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 14. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 No nekecej...za polárním kruhem jsi poprvé nebo se mýlím? Fotka par excellence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2019 Díky Ondro . Jj, poprvé, a líbí se mi tam. Už jsem bílé Rolby měl - Milgy, ale tohle je jiné kafe, jsou mnohem zábavnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. prosince 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Černobíle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Moc pěkná rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Paráda a nej pro mne je fotka Speedů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 (upraveno) Moc pěkná rodinka Paráda a nej pro mne je fotka Speedů.Díky pánové ČB fotky mě fakt baví Upraveno 11. ledna 2020 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Ten negativ je dobry napad pre Rolex na Basel v roku cca. 2034:)Podarena fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 (upraveno) Ten negativ je dobry napad pre Rolex na Basel v roku cca. 2034:)Podarena fotka.Díky, trochu si hraju Třeba takovej model od R jednou uvidíme Dneska Moony, když je to úterý Upraveno 21. ledna 2020 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2020 Parádní výřez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 (upraveno) Daemonultimate : Díky Jsou fotogenické Upraveno 22. března 2020 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Kdyby se mě někdo zeptal, jaké hodinky jsou nejfotogeničtější, první by mě napadly Moony. Takovejch krásnejch fotek (včetně tvých) už jsem viděl. Dělá to hodně sklíčko a černo-bílá kombinace. A jsou krásný, ne můj styl (divers), ale krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Kdyby se mě někdo zeptal, jaké hodinky jsou nejfotogeničtější, první by mě napadly Moony. Takovejch krásnejch fotek (včetně tvých) už jsem viděl. Dělá to hodně sklíčko a černo-bílá kombinace. A jsou krásný, ne můj styl (divers), ale krásný.Pěkně řečeno, pro mě jsou to jedny z nejfotogeničtějších hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se