Přejít na obsah

Ondrovy foto experimenty

Ondrej71

Doporučené příspěvky

Libi se mi u Tebe ta rozmanitost. Těším se na další kousky.

Brzy něco bude ;)

Zajímavý počin s tou kožkou.... ale jinak přesně jak jsi psal - ta vteřinovka je v reálu o hodně výraznější - prostě Sinny jsou tak sexy, že je žádný foťák nezachytí :)

Tah je super, ale na té kůži to není zlé, baví mě taky. Zkoušel jsem tu vteřinovkou fotit několikrát, ale zatím bez úspěchu, jak říkáš , sexy je naživo :)

Tvl, Moony pryč... ach jo. Ty Siny jsou zatím to nejméně hezké, co jsem u tebe viděl. Ale věřím, že brzy zase bude líp... :-)

Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk

Pekne nebo skarede, to je subjektivní, jen názor. :). Mě se treba nelíbí kyklop na subech :lol2:

Ty SINNY se mi zatím líbí moc, jsou naživo úžasné.

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ondro gratuluji, taky jsem nad nimi v prodejném vlákně uvažoval, ale přednost (zatím) dostaly jiné.

Akorát jsem nečekal, že pustíš naráz jak moony, tak expy. Teda expy mě nepřekvapily, spíše ty moony.

Takže předpokládám, že další kousek bude nějaké pecka. Něco ve stylu jako financovy 10th striking. :)

Odkaz ke komentáři

Ondro gratuluji, taky jsem nad nimi v prodejném vlákně uvažoval, ale přednost (zatím) dostaly jiné.

Akorát jsem nečekal, že pustíš naráz jak moony, tak expy. Teda expy mě nepřekvapily, spíše ty moony.

Takže předpokládám, že další kousek bude nějaké pecka. Něco ve stylu jako financovy 10th striking. :)

Díky :)  Až půjdou dám ti vědět :cheers:

Moony i Expy šly, protože mě přestaly bavit, nějaká krize středního věku asi.. 

Taková pecka jako Z to nebude, ale budou to fajn watche   B)

Odkaz ke komentáři

Pár fotek, neskutečná barva  vteřinovky se mi stále nedaří zachytit jak bych si přál.

Líbí se mi propracované detaily, signované korunky, tvary pouzdra se všemi hranami, přes zdánlivou robustnost vysoká míra  pohodlnosti na zápěstí                                                                                                                                                       

post-18261-0-46733100-1444036104_thumb.jpg

post-18261-0-15584200-1444036114_thumb.jpg

post-18261-0-62680100-1444036122_thumb.jpg

post-18261-0-86329600-1444036132_thumb.jpg

post-18261-0-06595400-1444036142_thumb.jpg

post-18261-0-94479900-1444036154_thumb.jpg

post-18261-0-15544200-1444036163_thumb.jpg

post-18261-0-73871900-1444036180_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

parádní fotky, hodinky jakbysmet, jen by mi asi vadily ty zdvojené minuty, když už to je na lunetě, tak na cifru jsou navíc.

Ale fotíš je moc pěkně  :notworthy:

Díky, tahle slova od fotografa tvého kalibru potěší dvojnásob :)

S těmi minutami máš pravdu, není to uplně nej řešení, kdyby na cifru nebylo nic nebo na lunetě bylo 1-12 bylo by to lepší, ale dá se s tím žít :)

Odkaz ke komentáři

děkuju, ale já jsem houby fotograf :)  spíš něco vyfotim a potom s tím tak dlouho šaškuju v PC až to vypadá aspoň jako fotka :)

a ať to čekání na další "definitivní" netrvá dlouho, přeji ;)

Upraveno uživatelem pebe
Odkaz ke komentáři

děkuju, ale já jsem houby fotograf :)  spíš něco vyfotim a potom s tím tak dlouho šaškuju v PC až to vypadá aspoň jako fotka :)

a ať to čekání na další "definitivní" netrvá dlouho, přeji ;)

Díky, snad to tentokrat bude to pravé ořechové

Ach Sinnku, Sinnku...že pustíš RLX se dalo čekat, ale woe moony?

Dyť si je pustil taky :lol2:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...