Ondrej71 Odesláno 3. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 ale ono to vobec nevyzera zle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 ale ono to vobec nevyzera zle... Že jo, taky si myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Libi se mi u Tebe ta rozmanitost. Těším se na další kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Zajímavý počin s tou kožkou.... ale jinak přesně jak jsi psal - ta vteřinovka je v reálu o hodně výraznější - prostě Sinny jsou tak sexy, že je žádný foťák nezachytí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Tvl, Moony pryč... ach jo. Ty Siny jsou zatím to nejméně hezké, co jsem u tebe viděl. Ale věřím, že brzy zase bude líp... :-) Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 (upraveno) Libi se mi u Tebe ta rozmanitost. Těším se na další kousky. Brzy něco bude Zajímavý počin s tou kožkou.... ale jinak přesně jak jsi psal - ta vteřinovka je v reálu o hodně výraznější - prostě Sinny jsou tak sexy, že je žádný foťák nezachytí Tah je super, ale na té kůži to není zlé, baví mě taky. Zkoušel jsem tu vteřinovkou fotit několikrát, ale zatím bez úspěchu, jak říkáš , sexy je naživo Tvl, Moony pryč... ach jo. Ty Siny jsou zatím to nejméně hezké, co jsem u tebe viděl. Ale věřím, že brzy zase bude líp... :-)Odesláno z mého MI 3W pomocí TapatalkPekne nebo skarede, to je subjektivní, jen názor. . Mě se treba nelíbí kyklop na subech Ty SINNY se mi zatím líbí moc, jsou naživo úžasné. Upraveno 4. října 2015 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Ondro gratuluji, taky jsem nad nimi v prodejném vlákně uvažoval, ale přednost (zatím) dostaly jiné.Akorát jsem nečekal, že pustíš naráz jak moony, tak expy. Teda expy mě nepřekvapily, spíše ty moony.Takže předpokládám, že další kousek bude nějaké pecka. Něco ve stylu jako financovy 10th striking. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Ondro gratuluji, taky jsem nad nimi v prodejném vlákně uvažoval, ale přednost (zatím) dostaly jiné.Akorát jsem nečekal, že pustíš naráz jak moony, tak expy. Teda expy mě nepřekvapily, spíše ty moony.Takže předpokládám, že další kousek bude nějaké pecka. Něco ve stylu jako financovy 10th striking. Díky Až půjdou dám ti vědět Moony i Expy šly, protože mě přestaly bavit, nějaká krize středního věku asi.. Taková pecka jako Z to nebude, ale budou to fajn watche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Pár fotek, neskutečná barva vteřinovky se mi stále nedaří zachytit jak bych si přál. Líbí se mi propracované detaily, signované korunky, tvary pouzdra se všemi hranami, přes zdánlivou robustnost vysoká míra pohodlnosti na zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 parádní fotky, hodinky jakbysmet, jen by mi asi vadily ty zdvojené minuty, když už to je na lunetě, tak na cifru jsou navíc.Ale fotíš je moc pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 parádní fotky, hodinky jakbysmet, jen by mi asi vadily ty zdvojené minuty, když už to je na lunetě, tak na cifru jsou navíc.Ale fotíš je moc pěkně Díky, tahle slova od fotografa tvého kalibru potěší dvojnásob S těmi minutami máš pravdu, není to uplně nej řešení, kdyby na cifru nebylo nic nebo na lunetě bylo 1-12 bylo by to lepší, ale dá se s tím žít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 (upraveno) děkuju, ale já jsem houby fotograf spíš něco vyfotim a potom s tím tak dlouho šaškuju v PC až to vypadá aspoň jako fotka a ať to čekání na další "definitivní" netrvá dlouho, přeji Upraveno 5. října 2015 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Ach Sinnku, Sinnku...že pustíš RLX se dalo čekat, ale woe moony? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 děkuju, ale já jsem houby fotograf spíš něco vyfotim a potom s tím tak dlouho šaškuju v PC až to vypadá aspoň jako fotka a ať to čekání na další "definitivní" netrvá dlouho, přeji Díky, snad to tentokrat bude to pravé ořechové Ach Sinnku, Sinnku...že pustíš RLX se dalo čekat, ale woe moony?Dyť si je pustil taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 (upraveno) COSC přesnost, 1s denně do plusu Upraveno 7. října 2015 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Dyť si je pustil taky Dyť taky pokaždé, když je ouplněk, nespím a vyju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 To ja budu možna taky. Ale snad mi to ty "definitivní" co jsou na ceste vynahradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Švýcary na cestě, Němci půjdou z domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se