Ondrej71 Odesláno 21. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Obvykle to fotim tak ze jednou rukou hazu a druhou fotim, ale tentokrat jsem pozadal syna, tri ruce nemam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 No kdyby tam bylo jedno žblunknutí, tak bych se ani neptal, ale ty dvě jsem si říkal, že už to musí být promyšlenější a zároveň jsem si říkal, na kolik by to bylo pokusů v případě samospouště Ovšem synátor to vyřešil, takže teď už je mi to jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Ondro, mám na tebe prosbu. Nechtěl by jsi nafotit menší sérii fotek na téma souboj legend: Suby vs Moony? Myslím že fotografie v tvém podání by určitě staly za to, navíc si tyto hodinky moc srovnávaček neužijí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 (upraveno) Ondro, mám na tebe prosbu. Nechtěl by jsi nafotit menší sérii fotek na téma souboj legend: Suby vs Moony? Myslím že fotografie v tvém podání by určitě staly za to, navíc si tyto hodinky moc srovnávaček neužijí.Here we go Všimněte si stejné polohy sekundovky u obou hodinek. V pondělí oboje nastaveny a neseřizovány, presnost 0s/den. U Rolexu mě to ani moc nepřekvapuje, ale přesnější Moony jsem nikdy neměl. Upraveno 23. června 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Krásné fotografie jak jsem předpokládal (obzvláště ta s lumi), tímto bych ti chtěl poděkovat že jsi mé prosbě vyhověl. Dle mého názoru se jedná o kombo snů a jak to tak vypadá, začínám šetřit na moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Here we go Všimněte si stejné polohy sekundovky u obou hodinek. V pondělí oboje nastaveny a neseřizovány, presnost 0s/den. U Rolexu mě to ani moc nepřekvapuje, ale přesnější Moony jsem nikdy neměl.Povedené,super ... , i ty sekundovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Krásné fotografie jak jsem předpokládal (obzvláště ta s lumi), tímto bych ti chtěl poděkovat že jsi mé prosbě vyhověl. Dle mého názoru se jedná o kombo snů a jak to tak vypadá, začínám šetřit na moony. Správně, Moony jsou hodiny do každé rodiny Povedené,super ... Oki.jpg , i ty sekundovky Díky, ne že by mě u mechanik nějak zvlášť záleželo na přesnosti, ale potěší toDíky pánové, tydle hodinky se fotí samy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Vodní hrátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 Ondro, moc povedené, jen teď nevím, jestli závidět hodinky, nebo tu vodu v bazénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2016 (upraveno) Ondro, moc povedené, jen teď nevím, jestli závidět hodinky, nebo tu vodu v bazénu V tomhle počasí jedině bazén Upraveno 24. června 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Večerní R Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 jj,noudejty sou fajnový ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 Nd jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2016 (upraveno) Večerní prochazka, ticho, pohoda a R Upraveno 28. června 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Jsou super ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 6. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2016 Jako vždy krásný fotky, radost se podívat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2016 B&W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 (upraveno) Cyclop's back Upraveno 17. července 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 (upraveno) Takže máš expy, no date a gmt? slušné kombo, klobouček... Upraveno 17. července 2016 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Expy teď nemám. Ale ( snad brzy) budou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se