Ondrej71 Odesláno 28. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Diky kluci, vidím to stejne. Snad vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Tak jsem si zkusil zavzpomínat co mi prošlo rukama v roce 2015-2016 ...a co už nemám . A to jsem možná na některé zapomněl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Jeste toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 18ks /12 mesiacov.. Pekne kamoško peklo už je blízko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Ty Radiomiry jsem ani nezaregistroval...jak jsi je mohl pustit? No nic, Bradovi to s Angelinou taky nevyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 18ks /12 mesiacov.. Pekne kamoško peklo už je blízko Některé tam mám omylem víckrát, a je tam i 2015, takže 24 měsíců. To není tak zle Kubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Ty Radiomiry jsem ani nezaregistroval...jak jsi je mohl pustit? No nic, Bradovi to s Angelinou taky nevyšlo Ty rádia mě mrzí, byly super. Třeba někdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 (upraveno) Není.. Ja za 12 mesiacov iba U2 a tie už sú preč...A vlastne PO chrono pribudli Upraveno 2. ledna 2017 uživatelem stepecken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Hlavne ze si to umis oduvodnit :-)). Pekna radka super hodinek.Kam dal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Není.. Ja za 12 mesiacov iba U2 a tie už sú preč...A vlastne PO chrono pribudli To je pohoda . Sinny od Toma se ti nelíbily? Hlavne ze si to umis oduvodnit :-)). Pekna radka super hodinek.Kam dal?To kdybych já věděl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Ktoré myslíš? zatiaľ som pevne rozhodnutý ze si ich nechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 To jsou ty moje? Tom ti je nechal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 To sú tie putovne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Koukám na ty Tvoje pamětní desky a to je taková pecka že sem si musel sundat čepicu z hlavy. PF 2017. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 Ešte nenechal, nechám sa chvíľku lámať ale tak, takému drobcovi ako oblekovky fajn, no ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Ondrášu, jak jsi byl spokojený s těma Precistama? Mám je v merku (nebo užším výběru řekněme). Z fotek mi přijdou celkem univerzální...jak jste si sedli nebo nesedli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 To sú tie putovne Tak to jo Koukám na ty Tvoje pamětní desky a to je taková pecka že sem si musel sundat čepicu z hlavy. PF 2017.jj, bejvávalo Ešte nenechal, nechám sa chvíľku lámať ale tak, takému drobcovi ako oblekovky fajn, no ne?Se mi zdá, že jsou mu malé Ondrášu, jak jsi byl spokojený s těma Precistama? Mám je v merku (nebo užším výběru řekněme). Z fotek mi přijdou celkem univerzální...jak jste si sedli nebo nesedli? Precisty byly fajné, za ty prachy ok. Pouzdro s příjemně nositelným tvarem, lumi super, nemít nodaty tak si je nechám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Hm, tak to je možná zkusím...pokud je seženu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Neseženeš...radši si kup ty vintage Steiny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se