Přejít na obsah

Ondrovy foto experimenty

Ondrej71

Doporučené příspěvky

Gratuluju! Jedny skoro legend divery odešly a další dorazily. LLD se mi moc líbí, to kompresor pouzdro s dvěma korunkama je skvělý. Jen je mohli udělat o fous menší....tak ať se pěkně a co nejdýl nosí

Díky moc, jsou výborné a na ruce sedí skvěle, pro mě jedny z nejpohodlnějších hodinek. Uvidíme jak dlouho vydrží ;)

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

LLD  jsou imho jedny z nejhezčích hodinek, které jsem kdy měl. O pohodlnosti nošení by se mohlo diskutovat, ale je fakt, že vzhledem k příliš dlouhým nožkám s minimálním zakřivením na užší zápěstí nepasují....škoda. Moc pěkné jsou na hnědých řemenech. Užívej jich.  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Ondro u teba im davam mesiac :-DDD

Uvidíme ;)

LLD  jsou imho jedny z nejhezčích hodinek, které jsem kdy měl. O pohodlnosti nošení by se mohlo diskutovat, ale je fakt, že vzhledem k příliš dlouhým nožkám s minimálním zakřivením na užší zápěstí nepasují....škoda. Moc pěkné jsou na hnědých řemenech. Užívej jich.  :cheers:

Díky Pepo. Řemeny určitě vyzkouším.  Co se týká pohodlnosti, tak pro mě jsou fakt pohodlné neskutečně, délka nožek mi vůbec nevadí.

Že by LovecK pustil LLD? :) Dostali se ovšem do dobrých rukou, takže se můžu těšit na fotky, kterých ode tebe bude jistě spoustu. Gratulace ke krásnému kousku.

JJ, pustil :). Budu se snažit jejich krásu zachytit :)

Odkaz ke komentáři

Libové jsou, fakt super, za mě určitě spadají do kategorie povedených hodinek s vintage nádechem. Ono s těmi vintage remake se poslední dobou roztrhnul pytel, ale ne vždy je to ku prospěchu, tady rozhodně ano.

Odkaz ke komentáři

Libové jsou, fakt super, za mě určitě spadají do kategorie povedených hodinek s vintage nádechem. Ono s těmi vintage remake se poslední dobou roztrhnul pytel, ale ne vždy je to ku prospěchu, tady rozhodně ano.

Díky :). Jak se znám tak se označení defiritivni braním :), ale jsem z nich fakt nadšený.

A za nekolik dni udelaly 1s do plusu , pecka

Odkaz ke komentáři

Paráda. Už po nich delší dobu pokukuju...

Jsou vazne super, ale mel bych strach, Vojto, ze ti budou velky. Maji dlouhe nozky. Ja je zkousel, nazivo jsou jeste lepsi nez na fotkach, ale uz to bylo hodne na hrane pohodli. Bohuzel.
Odkaz ke komentáři

Jsou vazne super, ale mel bych strach, Vojto, ze ti budou velky. Maji dlouhe nozky. Ja je zkousel, nazivo jsou jeste lepsi nez na fotkach, ale uz to bylo hodne na hrane pohodli. Bohuzel.

Já je už taky zkoušel a asi bych to zvládl, spíš mám problém, že by už to byly další potápky a navíc ne úplně levné a vysálo by mi to zdroje, které chci hodinkově směřovat jinými směry. No a jsou zase tak hezké, že by mi bylo blbé je mít třeba jen měsíc. Nejsem holt tak promiskuitní jako jiní na tomto fóru, v tomto vlákně atd :D 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...