Ondrej71 Odesláno 18. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Byly super, ale je čas jít dál. Adeus Estoril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Škoda jich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Jdou do dobrých rukou ... A náhrada za ně bude více než důstojná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Byly super, ale je čas jít dál. Spravne. Delas hezky fotky,ale byla by to brzo nuda, kdybys fotil furt to samy. :-DJen stridej dal ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Spravne. Delas hezky fotky,ale byla by to brzo nuda, kdybys fotil furt to samy. :-DJen stridej dal ;-)Jj, ještě je fůra hodinek co jsem neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Nově příchozí, tentokrát ze stáje Longines : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Gratuluju! Jedny skoro legend divery odešly a další dorazily. LLD se mi moc líbí, to kompresor pouzdro s dvěma korunkama je skvělý. Jen je mohli udělat o fous menší....tak ať se pěkně a co nejdýl nosí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 19. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Gratuluju! Jedny skoro legend divery odešly a další dorazily. LLD se mi moc líbí, to kompresor pouzdro s dvěma korunkama je skvělý. Jen je mohli udělat o fous menší....tak ať se pěkně a co nejdýl nosí Díky moc, jsou výborné a na ruce sedí skvěle, pro mě jedny z nejpohodlnějších hodinek. Uvidíme jak dlouho vydrží Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Ondro u teba im davam mesiac :-DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 LLD jsou imho jedny z nejhezčích hodinek, které jsem kdy měl. O pohodlnosti nošení by se mohlo diskutovat, ale je fakt, že vzhledem k příliš dlouhým nožkám s minimálním zakřivením na užší zápěstí nepasují....škoda. Moc pěkné jsou na hnědých řemenech. Užívej jich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Že by LovecK pustil LLD? Dostali se ovšem do dobrých rukou, takže se můžu těšit na fotky, kterých ode tebe bude jistě spoustu. Gratulace ke krásnému kousku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Ondro u teba im davam mesiac :-DDDUvidíme LLD jsou imho jedny z nejhezčích hodinek, které jsem kdy měl. O pohodlnosti nošení by se mohlo diskutovat, ale je fakt, že vzhledem k příliš dlouhým nožkám s minimálním zakřivením na užší zápěstí nepasují....škoda. Moc pěkné jsou na hnědých řemenech. Užívej jich. Díky Pepo. Řemeny určitě vyzkouším. Co se týká pohodlnosti, tak pro mě jsou fakt pohodlné neskutečně, délka nožek mi vůbec nevadí. Že by LovecK pustil LLD? Dostali se ovšem do dobrých rukou, takže se můžu těšit na fotky, kterých ode tebe bude jistě spoustu. Gratulace ke krásnému kousku.JJ, pustil . Budu se snažit jejich krásu zachytit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Fotogenické tedy jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Hnědá jim sluší víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Libové jsou, fakt super, za mě určitě spadají do kategorie povedených hodinek s vintage nádechem. Ono s těmi vintage remake se poslední dobou roztrhnul pytel, ale ne vždy je to ku prospěchu, tady rozhodně ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Libové jsou, fakt super, za mě určitě spadají do kategorie povedených hodinek s vintage nádechem. Ono s těmi vintage remake se poslední dobou roztrhnul pytel, ale ne vždy je to ku prospěchu, tady rozhodně ano.Díky . Jak se znám tak se označení defiritivni braním , ale jsem z nich fakt nadšený. A za nekolik dni udelaly 1s do plusu , pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Paráda. Už po nich delší dobu pokukuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. dubna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Paráda. Už po nich delší dobu pokukuju... Doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Paráda. Už po nich delší dobu pokukuju...Jsou vazne super, ale mel bych strach, Vojto, ze ti budou velky. Maji dlouhe nozky. Ja je zkousel, nazivo jsou jeste lepsi nez na fotkach, ale uz to bylo hodne na hrane pohodli. Bohuzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 Jsou vazne super, ale mel bych strach, Vojto, ze ti budou velky. Maji dlouhe nozky. Ja je zkousel, nazivo jsou jeste lepsi nez na fotkach, ale uz to bylo hodne na hrane pohodli. Bohuzel.Já je už taky zkoušel a asi bych to zvládl, spíš mám problém, že by už to byly další potápky a navíc ne úplně levné a vysálo by mi to zdroje, které chci hodinkově směřovat jinými směry. No a jsou zase tak hezké, že by mi bylo blbé je mít třeba jen měsíc. Nejsem holt tak promiskuitní jako jiní na tomto fóru, v tomto vlákně atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se