semi001 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Bombo Ondro Jsem zvědavy, kdy si je tom koupí po třetí, neb ty 40mm, jsou prostě nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Musím ti je pochválit i tu. Inženýry se mi vždycky moc líbily. Díky Vojto. Pro mě jsou to taky nej model of IWCVazne peckovni! Idealni velikost i barva Perfektní univerzály Bombo Ondro Jsem zvědavy, kdy si je tom koupí po třetí, neb ty 40mm, jsou prostě nejvíc Už je měl 2x? To jsem ani nevěděl. Ale fakt je, že tenhle model je skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 (upraveno) Pár rychlofotek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. května 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Díky Vojto. Pro mě jsou to taky nej model of IWCPerfektní univerzály Už je měl 2x? To jsem ani nevěděl. Ale fakt je, že tenhle model je skvělýSvětlé a tyhle limitky Jsou fakt super, těším se na tvé fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Dobrej xchange, gratuluju. Jak sou tenoucky, tak sou pohodlny. Luxusne. Sem zvedavej na ty dalsi 2 kousky, teda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Krásný, Tudory jsou sice taky parádní, ale s těmahle se moc měřit nemůžou, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 fajné, co ten tah vs. Tudor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Světlé a tyhle limitky Jsou fakt super, těším se na tvé fotky Jo tak, no uvidíme . Fotogenické jsou hodně, o tom žádná Dobrej xchange, gratuluju. Jak sou tenoucky, tak sou pohodlny. Luxusne. Sem zvedavej na ty dalsi 2 kousky, teda!!! Díky pane, jeden bude asi v průběhu června a jeden někdy v létě, snad Krásný, Tudory jsou sice taky parádní, ale s těmahle se moc měřit nemůžou, gratuluju Díky fajné, co ten tah vs. Tudor?Oba jsou podobně pohodlné, stejně tak i spony, Tudor má výhodu regulace ve sponě, ta tady není, ale zase jsou půldílky a úprava tohodle tahu by měla být velká pohoda. Mám k nim i IWC gumu, tu asi hodím na ně na léto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Kdepa, investice do vzdělání, potažmo do inženýra, to se dycinky vyplatí gratulace, rád bych je zkusil, tak je podrž! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Pěkně se to u Tebe točí Ondro, jen tak dál. Krásný výběr jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Kdepa, investice do vzdělání, potažmo do inženýra, to se dycinky vyplatí gratulace, rád bych je zkusil, tak je podrž! To si piš Pěkně se to u Tebe točí Ondro, jen tak dál. Krásný výběr jako vždy.Budu se snažit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 (upraveno) Tah je samozřejmě pecka, a bude na nich 99% času, ale guma není vůbec špatná! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. května 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Budu diplomat a pochvalim ti je:-) ne jsou to fajn hodinky, jsem zvedavej jak dlouho ti vydrzi ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 (upraveno) Ondro, pujdu trochu proti proudu, hodinky jsou to pekne ( fotky paradni ), ale tudor je tudor, nejak bych je neumel unosit, ty iwc myslim ( ale s timhle tu budu v mensine, mozna sam ). Upraveno 30. května 2017 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Tak na tahu supr, ale guma je taky gut. Co v tom vedru, klouze, nejklouze? Pocity? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Budu diplomat a pochvalim ti je:-) ne jsou to fajn hodinky, jsem zvedavej jak dlouho ti vydrzi ;-) Diky za důvěru Sašo , řekl bych, že tyhle by vydržet měly. Ondro, pujdu trochu proti proudu, hodinky jsou to pekne ( fotky paradni ), ale tudor je tudor, nejak bych je neumel unosit, ty iwc myslim ( ale s timhle tu budu v mensine, mozna sam ).Oboje jsou fajn, mně jsou ty IWC o chlup bližší. Nemuset řešit budget tak si nechám oboje. Tak na tahu supr, ale guma je taky gut. Co v tom vedru, klouze, nejklouze? Pocity?Ta origo guma je skvělá. Neklouže a je na ruce moc příjemná. Na tyhle horka bude fajn. Jinak ten IWC systém nastavování tahu a jeho výměny je fakt promakaný a dokonce i já jsem to zvládl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Ondro jsou uplne skvely, snad ti nejakou dobu vydrzi a az bude nejaky pivo, tak te zkusim premluvit abys s nima taky zaskocil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Kdepa, investice do vzdělání, potažmo do inženýra, to se dycinky vyplatí gratulace, rád bych je zkusil, tak je podrž!tak to by sis už měl dělat volno v šuplíku něco bych bral, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Ondro jsou uplne skvely, snad ti nejakou dobu vydrzi a az bude nejaky pivo, tak te zkusim premluvit abys s nima taky zaskocil. Jasné , to nebude problem tak to by sis už měl dělat volno v šuplíku něco bych bral, co?Že by šly zas na Moravu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 život je nekonečný kolotoč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se