Ondrej71 Odesláno 30. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 život je nekonečný kolotoč To je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 30. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2017 Ondro, měníš to jako ponožky, definitivní je u Tebe jenom žena a děti .Ale samozřejmě gratuluji. Tyto Ingy jsou perfektní. Předpokládám, že druhý kousek budou Speedy Tuesday (sakra, že já jsem je nestihl ... :frusty: :frusty: ), třetí neodhaduji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 31. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Treti bude H 1968 a pokazime mu to tajnustkarstvi kompletne. Jinak Ingy fajne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2017 Ondro, měníš to jako ponožky, definitivní je u Tebe jenom žena a děti .Ale samozřejmě gratuluji. Tyto Ingy jsou perfektní. Předpokládám, že druhý kousek budou Speedy Tuesday (sakra, že já jsem je nestihl ... :frusty: :frusty: ), třetí neodhaduji. a třetí bude taky limitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 LLD s kyklopem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Nosím je často a rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 (upraveno) Parádní týden na Krku, regenerace těla i duše a zpátky do práce Upraveno 11. června 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Nádherná atmosféra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Poslední tři fotky jsou fakt super a musím říct, že ty LLD ti sednou a očividně na tebe i docela fungují co? Přijde mi, že je venčís opravdu hodně, řekl bych víc, než cokoliv jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Nádherná atmosféra. Díky Vojto, je tam tak nádherně, že se to ani foťákem zachytit nedá. Jezdím tam fakt rád. Poslední tři fotky jsou fakt super a musím říct, že ty LLD ti sednou a očividně na tebe i docela fungují co? Přijde mi, že je venčís opravdu hodně, řekl bych víc, než cokoliv jiného.Je to tak. Baví mě moc, a být v situaci, že si mám nechat jedny hodinky a zbytek pustit, nechal bych si je. Samotného mě to překvapuje, ale baví mě a nevidím na nich chybu. P.S. Ta hříšná myšlenka vše pustit mě fakt napadla .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Opravdu krasne fotky. Ta pohoda z toho uplne dycha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 nádhera, jako vždy, jinak mně to připadá že jsou trochu podobné Omegam 300 a ty tě určitě berou možná proto by sis je nechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Je to tak. Baví mě moc, a být v situaci, že si mám nechat jedny hodinky a zbytek pustit, nechal bych si je. Samotného mě to překvapuje, ale baví mě a nevidím na nich chybu. P.S. Ta hříšná myšlenka vše pustit mě fakt napadla ..Ja se ti ani nedivim, oni proste maji takove kouzlo, nevim jak jinak to rict. Kdyz se to tak vezme, tak jsou naprosto obycejne, ale pohled na ne je proste skvostny, jsou to fakt strasne podarene hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 12. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Opravdu krasne fotky. Ta pohoda z toho uplne dycha...Vůbec se mi nechtělo domů .. nádhera, jako vždy, jinak mně to připadá že jsou trochu podobné Omegam 300 a ty tě určitě berou možná proto by sis je nechal Na tom něco bude. Omegy 300 jsou pro mě jedny z nej hodinek a jistá podoba tam je Ja se ti ani nedivim, oni proste maji takove kouzlo, nevim jak jinak to rict. Kdyz se to tak vezme, tak jsou naprosto obycejne, ale pohled na ne je proste skvostny, jsou to fakt strasne podarene hodinky.Přesně. Mají v sobě prostě něco zajímavého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Dobří holubi se vracejí, tentokrát nafurt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 jestli je tím holubem ten dalekohled, tak bych tom tentokrát byl ochoten i uvěřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 jestli je tím holubem ten dalekohled, tak bych tom tentokrát byl ochoten i uvěřit A víš, že jsem tušil, že se ozveš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Ale tak ty bys je měl jinak nafurt, ale když ty máš furt potřebu dělat ty dobré skutky a uspokovat potřeby moonoviců Nafurt si nech ty lonžíny, moony začínají být v poslední době mainstream, když se rozhlídnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Nechám si raději oboje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 máš to těžký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se