Přejít na obsah

Ondrovy foto experimenty

Ondrej71

Doporučené příspěvky

Ondro, měníš to jako ponožky, definitivní je u Tebe jenom žena a děti  :lol2:  :lol2: .

Ale samozřejmě gratuluji. Tyto Ingy jsou perfektní.

Předpokládám, že druhý kousek budou Speedy Tuesday (sakra, že já jsem je nestihl ... :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: ), třetí neodhaduji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ondro, měníš to jako ponožky, definitivní je u Tebe jenom žena a děti  :lol2:  :lol2: .

Ale samozřejmě gratuluji. Tyto Ingy jsou perfektní.

Předpokládám, že druhý kousek budou Speedy Tuesday (sakra, že já jsem je nestihl ... :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: ), třetí neodhaduji.

post-18261-0-02643200-1496207504_thumb.jpg

a třetí bude taky limitka ;)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Nádherná atmosféra.

Díky Vojto, je tam tak nádherně, že se to ani foťákem zachytit nedá. Jezdím tam fakt rád.

Poslední tři fotky jsou fakt super a musím říct, že ty LLD ti sednou a očividně na tebe i docela fungují co? Přijde mi, že je venčís opravdu hodně, řekl bych víc, než cokoliv jiného.

Je to tak. Baví mě moc, a být v situaci, že si mám nechat jedny hodinky a zbytek pustit, nechal bych si je. Samotného mě to překvapuje, ale baví mě a nevidím na nich chybu.

P.S. Ta hříšná myšlenka vše pustit mě fakt napadla ..

Odkaz ke komentáři

Je to tak. Baví mě moc, a být v situaci, že si mám nechat jedny hodinky a zbytek pustit, nechal bych si je. Samotného mě to překvapuje, ale baví mě a nevidím na nich chybu.

P.S. Ta hříšná myšlenka vše pustit mě fakt napadla ..

Ja se ti ani nedivim, oni proste maji takove kouzlo, nevim jak jinak to rict. Kdyz se to tak vezme, tak jsou naprosto obycejne, ale pohled na ne je proste skvostny, jsou to fakt strasne podarene hodinky.

Odkaz ke komentáři

Opravdu krasne fotky. Ta pohoda z toho uplne dycha...

Vůbec se mi nechtělo domů :)..

nádhera, jako vždy, jinak mně to připadá že jsou trochu podobné Omegam 300 a ty tě určitě berou :) možná proto by sis je nechal :)

Na tom něco bude. Omegy 300 jsou pro mě jedny z nej hodinek a jistá podoba tam je

Ja se ti ani nedivim, oni proste maji takove kouzlo, nevim jak jinak to rict. Kdyz se to tak vezme, tak jsou naprosto obycejne, ale pohled na ne je proste skvostny, jsou to fakt strasne podarene hodinky.

Přesně. Mají v sobě prostě něco zajímavého :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...