Hasňa Odesláno 18. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Ok, zkusím. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Zase po delší době desítky. Fajne. Vyvolávají dojem dobře udržované zbraně. Žádné odlesky, ale všechno sedí a nikde žádný vakl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 A poslechl jsem si po ránu ty nové Pink Floyd a musím říct, že placku si teda nekoupím. Sbírka podkladů a předeher. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Dlouhej pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 Dobrých nápadů se je třeba držet. Navíc jsem sem musel vzít i DK10ky, aby se na poličce nehádaly. Při příštím chronovýletu, jestli sem teda ještě nějaký bude, je tohle jasná adresa na oběd. Absolutně úžasný, epikurejský zážitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 (upraveno) Nemůžu se toho dožrat. Upraveno 24. listopadu 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 To se Ti vůbec nedivím... mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Sakra, to maki v tempuře bych si dal. Co to je na tom extra talířku politý majonézou, prosimtě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Tempura scampi. Ja mam vzdycky takove vlny. Neco mi sedne a pak to jim porad. Az po nejake dobe se dostanu do normalu a zase to normalne stridam. Po lyzich ve Val Gardene porad delam doma testoviny. Ted mam sushi vlnu. Kazdy den je v tom baru jina kombinace obedoveho menu. Nez to cele projedu, to bude jeste chvili trvat. A mam to 300 metru od prace. Takze predstava, ze bych treba odolal, nebo tak, je nerealna. :-) Vzdycky, kdyz mi poprve wasabi projede nosem a zvlhnou mi oci, tak se ve me rozlije blazena pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Tyjo zajímavý, to jsem ještě neměl. Jak je to u vás s cenama, když bys šel vedle do nějaký "normální" restaurace na oběd, jak moc je tohle dražší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 (upraveno) Je to stejne, nebo trochu levnejsi. Obed v normalni restauraci vyjde vetsinou draz. Ta lunch porce je asi v cene vetsiho menu u McDonalda. Nebo je to cena dvou a pul piva. Nebo dvou a pul krabicky cigaret. Asi dvojnasobek vetsiho obeda v kantyne. Asi tretina ceny jednoho strihani u holice. Jinymi slovy 200,-NOK. Upraveno 24. listopadu 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Hm, dost dobrý. Vypadá to přitom fakt poctivě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 (upraveno) Je to stejne, nebo trochu levnejsi. Obed v normalni restauraci vyjde vetsinou draz. Ta lunch porce je asi v cene vetsiho menu u McDonalda. Nebo je to cena dvou a pul piva. Nebo dvou a pul krabicky cigaret. Asi dvojnasobek vetsiho obeda v kantyne. Asi tretina ceny jednoho strihani u holice. Jinymi slovy 200,-NOK.Tak z toho porovnani cen jsem hotovy... 2 piva = 2 krabky cigaret = pristrihnuti vlasu nad uchem (jednim) = 1/2 kila vlasaku a 8 rohliku v kantosce = 1/2 chcipleho kapra s ryzi... No tak to mi ho vyndej! Boha jeho kde to zijes!? Val dom!!! Tu je za to 10 plzni, 2 kolena, 4 rumy a taxik! Edit: a Sparty ve tvrdem Upraveno 24. listopadu 2014 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Tak z toho porovnani cen jsem hotovy... 2 piva = 2 krabky cigaret = pristrihnuti vlasu nad uchem (jednim) = 1/2 kila vlasaku a 8 rohliku v kantosce = 1/2 chcipleho kapra s ryzi... No tak to mi ho vyndej! Boha jeho kde to zijes!? Val dom!!! Tu je za to 10 plzni, 2 kolena, 4 rumy a taxik! Edit: a Sparty ve tvrdem Když vyděláváš adekvátně NOK, tak proč ne Já se nechávám stříhat za bratru 35NOK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Cepovane pivo 85 NOK, Karton cigaret 800 NOK, sobotni nakup 1200 NOK, S-Max z pujcovny na 9 dnu 15000 NOK, holic 600 NOK,...Je to brutal. Navic tu neni tvaroh, zadne dobre parky, zadny dobry chleba, zadne rohliky. Na navratu uz se pomalu pracuje. Jo a striha me zena strojkem za 0 NOK. Vydelava se tu sice adekvatne, ale na sest piv v hospode jsem tu za ty roky byl dvakrat. A to je na stastny zivot trochu malo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Tak tak, na šťastný život je potřeba 12 piv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 A hodně dobrého nerezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 (upraveno) Dneska byla radost si precist Fendrycha a Buriana. Oba umi obcas krasne zformulovat to, co ja citim. http://nazory.aktualne.cz/komentare/socialni-uzkost-hypotekovy-strach-a-co-je-dnes-odvaha/r~aecef708717111e4840b002590604f2e/ http://blog.aktualne.cz/blogy/jan-burian.php?itemid=24189 A i ten Sedlacek ma nakonec pravdu. http://blog.aktualne.cz/blogy/tomas-sedlacek.php?itemid=24186 Upraveno 24. listopadu 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 to mě docela překvapuje, , že to ACZ bereš v potaz...., ale dobrá, nic se nestalo.... , ale to není o hodinkách, to jsem poznal raz dva. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Co to je ACZ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se