Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

Tempura scampi. Ja mam vzdycky takove vlny. Neco mi sedne a pak to jim porad. Az po nejake dobe se dostanu do normalu a zase to normalne stridam. Po lyzich ve Val Gardene porad delam doma testoviny. Ted mam sushi vlnu. Kazdy den je v tom baru jina kombinace obedoveho menu. Nez to cele projedu, to bude jeste chvili trvat. A mam to 300 metru od prace. Takze predstava, ze bych treba odolal, nebo tak, je nerealna. :-) Vzdycky, kdyz mi poprve wasabi projede nosem a zvlhnou mi oci, tak se ve me rozlije blazena pohoda. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to stejne, nebo trochu levnejsi. Obed v normalni restauraci vyjde vetsinou draz. Ta lunch porce je asi v cene vetsiho menu u McDonalda. Nebo je to cena dvou a pul piva. Nebo dvou a pul krabicky cigaret. Asi dvojnasobek vetsiho obeda v kantyne. Asi tretina ceny jednoho strihani u holice. Jinymi slovy 200,-NOK. 

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Je to stejne, nebo trochu levnejsi. Obed v normalni restauraci vyjde vetsinou draz. Ta lunch porce je asi v cene vetsiho menu u McDonalda. Nebo je to cena dvou a pul piva. Nebo dvou a pul krabicky cigaret. Asi dvojnasobek vetsiho obeda v kantyne. Asi tretina ceny jednoho strihani u holice. Jinymi slovy 200,-NOK.

Tak z toho porovnani cen jsem hotovy... 2 piva = 2 krabky cigaret = pristrihnuti vlasu nad uchem (jednim) = 1/2 kila vlasaku a 8 rohliku v kantosce = 1/2 chcipleho kapra s ryzi... No tak to mi ho vyndej! Boha jeho kde to zijes!? Val dom!!! Tu je za to 10 plzni, 2 kolena, 4 rumy a taxik!

Edit: a Sparty ve tvrdem

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

Tak z toho porovnani cen jsem hotovy... 2 piva = 2 krabky cigaret = pristrihnuti vlasu nad uchem (jednim) = 1/2 kila vlasaku a 8 rohliku v kantosce = 1/2 chcipleho kapra s ryzi... No tak to mi ho vyndej! Boha jeho kde to zijes!? Val dom!!! Tu je za to 10 plzni, 2 kolena, 4 rumy a taxik!

Edit: a Sparty ve tvrdem

Když vyděláváš adekvátně NOK, tak proč ne :D

Já se nechávám stříhat za bratru 35NOK :D

Odkaz ke komentáři

Cepovane pivo 85 NOK, Karton cigaret 800 NOK, sobotni nakup 1200 NOK, S-Max z pujcovny na 9 dnu 15000 NOK, holic 600 NOK,...Je to brutal. Navic tu neni tvaroh, zadne dobre parky, zadny dobry chleba, zadne rohliky. Na navratu uz se pomalu pracuje. Jo a striha me zena strojkem za 0 NOK. Vydelava se tu sice adekvatne, ale na sest piv v hospode jsem tu za ty roky byl dvakrat. A to je na stastny zivot trochu malo. :-)

Odkaz ke komentáři

Dneska byla radost si precist Fendrycha a Buriana. Oba umi obcas krasne zformulovat to, co ja citim.

http://nazory.aktualne.cz/komentare/socialni-uzkost-hypotekovy-strach-a-co-je-dnes-odvaha/r~aecef708717111e4840b002590604f2e/

http://blog.aktualne.cz/blogy/jan-burian.php?itemid=24189

A i ten Sedlacek ma nakonec pravdu. 

http://blog.aktualne.cz/blogy/tomas-sedlacek.php?itemid=24186

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...