Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

dobre hovoris. :photo:

a je fajn ze aldov duch je stale na fore

Dovolim si souhlasit, jak s duchem, tak s malym modelem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Alda se jednou určitě vrátí. Každá naštvanost, i ta pochopitelná, jednou přejde. Aspoň teda doufám, fotí pěkně a jeho fotky mi tu chybí.

Ad inhauz, ten je asi moc velký pro malé základní modely. Rozměry nevím, jen tipuji. Ale mě by samozřejmě velmi těšilo, kdyby se na Etu vykašlali úplně. To je ale nereálné, 2000 hodinek ročně je sice malé číslo, ale 2000 kalibrů s křemíkovým krokem a křemíkovým pérem myslím nemají šanci v těch pár lidech vyrobit.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Asi se tam prostě nevleze. Já jen, že by se mi líbilo, kdyby Damasko byla čistě inhauzní záležitost, žádná ETA, když už si umi udělat všechno sami. Třeba tah dělají komplet, do posledního šroubku, což je, IMHO, exkluzivní záležitost. Měli by se hecnout, trochu zvětšit tým, udělat menší, prostší kalibr s těma svýma materiálovýma a konstrukčníma vychytávkama, nemusí být křemíkový, 36 má stejně dvojitý plášť a valit to komplet doma.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Canvas s koženými doplňky. Tuning kůží by Zekon. Fajne. Konrad by fakt mohl udělat malý model s inhauzuem. Aby i méně bachratí mohli mít plnotučné Damasko.

moc pekna kombinace Hasno. ultimatni expedicni.

Odkaz ke komentáři

:D No, je to tu mistni vsedni realita. Pozitivni diskriminace elektromobilu je tu obrovska a dan na spalovaci motory taky. Takze v minulem kvartalu se tu prodalo vice Tesel, nez Fordu. Coz je vtipne.

O to více mě pobavil plán ČR vlády dát příspěvek na hybrid/elektromobil tuším že 40 000 CZK :-) 

Měl bych dotaz - viděl jsi i to druhé barevné provedení číselníku DK100 vs DK101? Je druhá varianta číselníku matná, nebo také tak lesklá?  

Upraveno uživatelem safi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...