Přejít na obsah

Hasňa's Damasko in-house world

Hasňa

Doporučené příspěvky

Schválně se podívej z okna Teď

Na na na nana z okna

Řekni mi co vidíš z okna jo

Na na na nana z okna

Tebe se to chlapče taky týká

Vidíš jak na kopci to červené světlo bliká

Cítíš Nová estetika

Řekni mi co ještě vidíš z okna

Na na na nana z okna

No já bych řekl že vidím že z okna

Našeho pokoje fantastický rozhled je

Na protější blok vzdálený jenom skok

Do pokojů stošedesáti sousedů

Do stošedesáti kuchyní

A do mnoha předsíní

Do stošedesáti koupelen

To koukáš málem celej den

Celej rok

Na protější blok

Jako cvok

Řekni mi co ještě vidíš z okna jo

No já se ani večer nedívám na televizi

Lepší jsou modrá okna protějšího bloku

Támhle statná mamka po večeři sklízí

A támhle blondýnka je sama už půl roku

A tak mě tak někdy napadá

Že až bude vhodná nálada že bych ji

Jenže teď jdu ostříhat trávu dohola

A zamést před vchodem a umýt schody

Protože do našeho vchodu přijde kontrola

A bude dávat body

Na souřadnici páté okno zdola šesté zprava

Ted právě dojedli nejspíš kotletu

On dopil sklenici a od stolu vstává

Zase si zapomněli při tom stáhnout roletu

A tak mě tak někdy napadá

Že až bude vhodná nálada že bych

Jenže teď jdu natírat schránky ve vchodě

Vyzdobit nástěnku a drhnout schody

Protože kontrola prý dneska není v pohodě

A strhávají body

Schválně se podívej z okna Teď

No já bych řekl že vidím že z okna

Našeho pokoje fantastický rozhled je

Plechová bouda kupy hlíny roury

Lopuchy a bejlí vidím bez brejlí

Pletivo polámané panely

Sudy plechy dráty trámy kabely

Dlaždice a obrubníky

Ohořelé pneumatiky

Zbytky cihel asfaltu a cementu a betonu

Betonu betonu nu nu nu nu

No no no no

Tak tohle prostě patří k prostředí

Za ta léta si zvykli všichni sousedi

Takže si to od nikoho nenecháme brát

A naše děti aspoň mají si kde hrát

Dívám se nahoru z okna

Když dole je takovej bordel

3a0b62cfd8142f83750084fb11d82494.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://zpravy.idnes.cz/norske-urady-posilaji-mladsiho-z-bratru-michalakovych-k-adopci-pva-/zahranicni.aspx?c=A151006_110834_zahranicni_fer

To je peklo tohleto. Marksova, picca zrzava, to jeste komplikuje, misto aby pomohla. Sleduji to velice pozorne, jak znamo, tak to davam i sem. Urcite jste to zaznamenali, ale prece jen. 

Odkaz ke komentáři

Obavam se, ze uz se postavil. Typicky tak nejak bokem, ale vic zady.

Nevim jak to maji ti kluci s obcanstvim. Jestli maji norske, tak asi CR moc nezmuze a vlazny postoj by se dal i pochopit. Ale jestli maji ceske, tak bych ocekaval krapet jiny pristup.

Odkaz ke komentáři

Maji ceske. Stat uz ted neudela nic. Mel se vice snazit, nez padlo to rozhodnuti soudu, ale to Kapitan a Marksova alibisticky te mame vykladali, ze se musi branit v ramci norskeho systemu. A byli hlusi k tomu, kdyz se jim Hasenkopf snazil vysvetlit, ze nemocny a krivy je prave ten system a ze jedine tvrdy zasah mimo system, diplomacie, natlak, noty, osobni angazovani politiku, navsteva tady, tvrde pozadavky, muzou pomoct. Indove si vraceni decek vydupali. Prijel premier, sednul si ke stolu s okresnim sefem te gestabacke socialky, kdyz teda norska vlada tvrdi, ze nesmi zasahovat do pravomoci Barnevernu, a proste ho donutil ty decka vydat. Hotovo smytec. Slibil mu, ze decka dostane v Indii teta se strejdou, tyden po navratu tamni soud rozhodl o navraceni decek rodicum a bylo vystarane. Jedina cesta. Nepochybuji o tom, ze samotne jednani indicke vlady s nejakym okresnim hnupem donutilo norskou vladu, aby si toho hnupa mimo zaznam zavolali na koberecek a vysvetlili mu, co znamena statni zajem. Ale ceska vlada je slaba jako caj z kopriv, naprosto si nedokaze dupnout, takze Norci proste nemaji dost strach.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Norsky urad rozhoduje o ceskych obcanech? Vlastne je svevolne zbavi ceskeho obcanstvi a vnuti jim norske. To je imho nepripustne i kdyby se tem detem skutecne ublizovalo. To je na diplomatickou roztrzku jak prase!

Edit: vlastne je cesky postoj v rozporu se vsim, cim se holedbame v tom ochranem blabolu, co mame napsany v pasech...

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři

Nezbavili je obcanstvi. Pouze je odebrali matce. Idea je takova, ze zijou tady, podlehaji nasim zakonum. Tecka. A Norsko nepodepsalo, jako jeden z pouhe hrstky statu sveta spolu s par africkyma despociema, Haagskou umluvu o pravach ditete. 

Ano, presne. Cesky stat se za sve obcany nerve. Je to trapne. Norske fondy opravujici ceske kostely jsou pro vladu dulezitejsi. A plyn samozrejme. 

Odkaz ke komentáři

Ano, presne. Pritom nejde o nic svetoborneho. Staci mit trochu koule a konzistentni postoj. A nedelat pitome neschvaly tam, kde to fakt neni nutne. Kdyby Zeman nejezdil na prehlidky vojsk do Ciny a bratrickovat se do Uzbekistanu a nestal se tak totalnim exotem, se kterym nikdo nechce nic mit, tak by mozna ted mohl poradne zatlacit. A Sobotka sice ostudu nedela a nikdo nemam problem mu zvednout telefon, ale zase je asi malo strelec. Trochu vice inteligentni originality a osobni ovahy by mu asi sluselo. Skoda. Michalakova stravi zbytek zivota na praskach. 

Odkaz ke komentáři

Btw., otec, vuci nemuz smerovalo primari, nakonec stejne neprokazane, podezdreni ze zneuzivani, o rodicovska prava neprisel. Tedy pouze matka. A to proto, ze pestouny "znervoznovala" snaha matky domoci se svych prav a dostat sve deti zpet. To je jak z Ceske Sody.

Odkaz ke komentáři

:-) Drsny humor, ale ta picca Marxova k tomu nema daleko. Lze normalne do eteru o tom jak Michalakova neposlouchala jejich rady, o tom jak postupovat a podobne hovadiny. Hasenkopf rika, ze to jsou vsechno zalovatelne lzi. Bohuzel tu kravu ted potrebuji, takze zaloba na ni by asi nebyla strategicky krok. Biji se v prsa, ale o rok pozdeji, nez by to melo nejakou nadeji na uspech. Pokud se neco Zaoralkovi a Sobotkovi povede, tak smeknu. Zemana se kazdy stiti, takze ten nema nadeji cimkoliv prispet, ale Zaoralek a Sobotka by mozna mohli. Kdyby chteli. Ale nadeje je uz zcela miziva.   

Odkaz ke komentáři

Zase bych Miloše nepodceňoval. Kdyby se na to vrhnul, zajel do Norska na jejich vedení a se slovy "Dokud nevydáte děti p.Michalákové, tak se nehnu." zasednul nějaké křeslo poblíž, možná by se děly věci rychleji než v kauze Idnů ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...