SECTOR NO LIMITS Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Nově se společnost ZAGO s.r.o. stala víhradním distributorem značky hodinek SECTOR NO LIMITS... Líbí se tato značka i vám?
gougy Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Nově se společnost ZAGO s.r.o. stala víhradním distributorem značky hodinek SECTOR NO LIMITS... Líbí se tato značka i vám?první reklamní příspěvek a hned VÍHRADNÍ zastoupení, to je nářez, co by nespravily ani Sector 450, po kterých jsem kdysi slintal
Napoleon Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 italské hodinky, byť s etou bych nechtěl. ač zpracování třeba špatné není
gougy Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 tak víš jak, třeba to Filip nemyslel špatně, stačí se podívat na web, co prodává.. cílová skupina Aukro.. tam se ztratí.." a žije v nekonečných prostorách nebe, ve fascinujícím světě letectví, ze kterého čerpá svoji inspiraci. Vesmír neustále v pohybu s lehkostí a pevností, mimikou a efektivitou. XXXXXX nabízí odvahu a svobodu, dynamičnost a důvěryhodnost"
Dee Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Ale jo, na aukru se to prodá, stačí tam napsat "původní cena 29 990,- nyní 2 990,-!"
spineshank Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 tak já nemám nic proti značce Sector,jen ta prezentace tady s odkazem mi přišla vcelku za hranou
gougy Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 tak já nemám nic proti značce Sector,jen ta prezentace tady s odkazem mi přišla vcelku za hranouPřesně tak, já měl na mysli ostatní výrobky (nechci to nazývat hodinkama), co sem ten člověk vozí A je dobře, že se prezentoval takto, alespoň hned každý ví
Honza.manta Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Mně Sektory neuráží. Dokonce se mi jedny flákají doma - ještě z mého quartzového období. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
filo-boxer Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Ahoj SECTOR NO LIMITS, myslim, ze je jasne, ze toto vlakno jsi zalozil jako obchodnik a tak, pokud chces v prispivani na foru pokracovat, bych te poprosil o prestup do profi clenstvi. Do te doby se zdrz dalsi aktivity. http://forum.chronomag.cz/index.php?/subscriptions/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.