RobertPlant Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Ahoj, zatím první fotka focená čtyřletym iPhonem, takže vcelku tragická. Ale radost z nich mám velikou a nebýt dvou let na chronomagu, tak všechno mohlo být dneska úplně jinak! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 1
Exiztence Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 (edited) Tak ses dočkal, vím jak si nad něma slintal, velká gratulace Edited July 17, 2014 by Exiztence
Danny_1989 Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 na tyhle hodinky by se šlo koukat celý den... velká gratulace a ať slouží!
gougy Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 tyhle Omegy jsou nářezácké a naprosto úžasně se nosí, gratuluji ke splněnému snu (od toho sny jsou) a užívej na MAX Pamatuju si dobře jak jsem měl Bondovky poprvé, stál v bazénu, koukal na vteřinovku a říkal si, že svět je moooc prima
RobertPlant Posted July 23, 2014 Author Report Posted July 23, 2014 Zatím dělají 5 s za den do plusu, nadšení zdaleka ještě neopadává! Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
MJ. Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 moc pěkný. rád si je prohlídnu na dalšim srazu :-)
Traveller Posted July 23, 2014 Report Posted July 23, 2014 Nejpohodlnější hodinky, co existují. Dobrá volba.
jonas1 Posted July 26, 2014 Report Posted July 26, 2014 Classic never goes out of style..moc pekne, gratuluju!
Bushman Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 No tohle je takový můj tajný sen. Myslím, že tyhle hodinky by mi konečně vydržely hodně dlouho. A ještě kdyby se někde našel na prodej zachovalý Walther PPK, tak to by byla naprosto neodolatelná kombinace. :-)
ondralbc Posted July 31, 2014 Report Posted July 31, 2014 Taky po nich pokukuji jako sportovnější hodinky. Kde jsi pořídil?
RobertPlant Posted July 31, 2014 Author Report Posted July 31, 2014 Já je koupil jako poslední skladovku u AD, takže sice starší typ ale fungl nové za pěknou cenu a ještě s dvouletou zárukou
McMac Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 To jsou snad ty nejlepší koupě :-) Blahopřeji a ať slouží! Mě se nikdy moc nelíbily, ale pak jsem je měl jednou v ruce a .... (jakože dobrý :-) )
matous Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Gratulace!! Po dlouhém přebírání mi v hlavě neustále hlodá myšlenka vrátit se k nim )
Jiribartl Posted August 1, 2014 Report Posted August 1, 2014 Pro mně nejlepší hodinky co jsem kdy měl ...
RobertPlant Posted August 1, 2014 Author Report Posted August 1, 2014 (edited) To jsou snad ty nejlepší koupě :-) Blahopřeji a ať slouží! Mě se nikdy moc nelíbily, ale pak jsem je měl jednou v ruce a .... (jakože dobrý :-) ) Já to měl stejně. Nechápal jsem zalíbení v SMP. Pak jsem přišel na sraz a zkusil si ty keramické od Prischery.. No a bylo jasno.. Edited August 1, 2014 by RobertPlant
Recommended Posts