Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj,

zatím první fotka focená čtyřletym iPhonem, takže vcelku tragická. Ale radost z nich mám velikou a nebýt dvou let na chronomagu, tak všechno mohlo být dneska úplně jinak! :)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Upvote 1
Posted

tyhle Omegy jsou nářezácké a naprosto úžasně se nosí, gratuluji ke splněnému snu (od toho sny jsou) a užívej na MAX :cheers:

Pamatuju si dobře jak jsem měl Bondovky poprvé, stál v bazénu, koukal na vteřinovku a říkal si, že svět je moooc prima  :clap:

Posted

No tohle je takový můj tajný sen. Myslím, že tyhle hodinky by mi konečně vydržely hodně dlouho. A ještě kdyby se někde našel na prodej zachovalý Walther PPK, tak to by byla naprosto neodolatelná kombinace. :-) 

Posted

Já je koupil jako poslední skladovku u AD, takže sice starší typ ale fungl nové za pěknou cenu a ještě s dvouletou zárukou :)

Posted

To jsou snad ty nejlepší koupě :-)

Blahopřeji a ať slouží! Mě se nikdy moc nelíbily, ale pak jsem je měl jednou v ruce a ....  :helpsmilie: (jakože dobrý :-) ) 

Posted

Gratulace!! Po dlouhém přebírání mi v hlavě neustále hlodá myšlenka vrátit se k nim :))

Posted (edited)

To jsou snad ty nejlepší koupě :-)

Blahopřeji a ať slouží! Mě se nikdy moc nelíbily, ale pak jsem je měl jednou v ruce a ....  :helpsmilie: (jakože dobrý :-) ) 

Já to měl stejně. Nechápal jsem zalíbení v SMP. Pak jsem přišel na sraz a zkusil si ty keramické od Prischery.. No a bylo jasno.. :D

Edited by RobertPlant